icon

Kto podľa vás vyhrá Ružu?

18. máj 2025

Kto podľa vás vyhra?

laurinka27
18. máj 2025

TOP 2 budu Anna a Karolina. Myslim, ze fyzicky sa mu uplne najviac paci Karolina, ale neciti z nej taku istotu ako z Anny, preto sa trochu viac priklanam k Anne.

vanilkovazmrzka
18. máj 2025

Rebeka a Karolina vo finale, vyhra Karolina.

domiklik
18. máj 2025

Veľa z nás výhra vtedy, keď toto pexeso zlých estetických zákrokov zmizne z obrazoviek 😃

marsmykkok
18. máj 2025

Myslím že Anna hoci ju nemusím, je pekná fyzicky a vie to na neho. Rebeka je na neho príliš mužská, Karolína a Jasmína sa mu páčia, ale tie zase nie sú hotové z neho a preto si vyberie najľahšiu cestu a teda Annu,

huxy
18. máj 2025
@marsmykkok

Myslím že Anna hoci ju nemusím, je pekná fyzicky a vie to na neho. Rebeka je na neho príliš mužská, Karolína a Jasmína sa mu páčia, ale tie zase nie sú hotové z neho a preto si vyberie najľahšiu cestu a teda Annu,

@marsmykkok možno je pekná, ale keď otvorí ústa... 🙈

deti95060810
18. máj 2025

vyhrá ... a bude aj svadba popr. dlhší vzťah? alebo len čo zhasnú kamery všetci pôjdu domov .

marsmykkok
18. máj 2025
@huxy

@marsmykkok možno je pekná, ale keď otvorí ústa... 🙈

@huxy Ale ja si myslím že on práve takú hlúpu husičku hľadá 🙄

1aduliatko1
18. máj 2025

Mne by sa k nemu hodila Karolina, aj rande maju vzdy pekne a baby ju podcenuju, ze nema o neho zaujem...lenze je to show podla mna si vyberie taku s ktorou nebudu ...ako minuly rok..

anita6666
18. máj 2025

Nie je tam nikto pre žiadny vzťah,každý je pre peniaze. On mal zaplatené kralovsky a hentie od 7000 vyššie, podľa toho,akú drámu vyrobili aj viac.

gov
Odpoveď bola odstránená
ayato
18. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov tá už vypadla 🤣.

laurinka27
18. máj 2025
@anita6666

Nie je tam nikto pre žiadny vzťah,každý je pre peniaze. On mal zaplatené kralovsky a hentie od 7000 vyššie, podľa toho,akú drámu vyrobili aj viac.

@marsmykkok Aj ja si myslim, ze take zeny su jeho typ, kedze v minulosti bol so sestrou Romany Tabak. A vraj preferuje blondiny. 🙂

@anita6666 On hlavne teraz moze veselo tocit s Kristofom podcast, ktory bude mat uspech, lebo ma hype z Ruze. :D

alantroj
18. máj 2025

zevraj Karolina, zevraj sa poznali uz pred ruzou.

petronelag
18. máj 2025

Podľa mňa je to len (dobre zaplatená) show, a pokračovať vo vzťahu nemusia, raz som čítala, že on má záujem o nejakú českú influecerku Dominiku.

gov
Odpoveď bola odstránená