icon

Kto sú Kvietkovci a ich denné vlogy?

27. feb 2024

Ahojte, aký máte názor na vlogerov Kvietkovcov? 🙂

Strana
z2
mimka1402
27. feb 2024

Oni ešte žijú? Ja, že skončili už pred 10timi rokmi keď natáčali, že pečú tortu pre nenarodene dieťa...
Dúfam že vyhľadali terapie, hlavne tá žena to potrebovala.

kimina21
27. feb 2024

@mimka1402 to nebolo nenarodene dieta,ono sa narodilo,pokial viem tak mrtve.

miskakyska
27. feb 2024

.. veď si sa nedávno pýtala🙂si zabudla? .. či ty pani Kvietkova a robíš prieskum?

nikaeli
27. feb 2024

mne to vôbec nič nehovorí 🤷🏻‍♀️

martinkatinka
27. feb 2024

@nikaeli ja neviem co je vlog 🫣🙈

nikaeli
27. feb 2024

@martinkatinka možno nám to niekto objasní 🙋🏻‍♀️

mikadooo
27. feb 2024

Žiadny. Nepoznám ich.

mimka1402
27. feb 2024

@miskakyska ja som si fakt istá ze ona o sebe sa pýta. Už milión krát bola o nej taka istá otázka a vkuse takto smerovana, autorka vždy reagovala nepríjemne a potom diskusie zmazala.😀 Takže podľa toho čo o dotyčnej viem, si myslim, že to tak určite aj je. Už dávno nikoho nezaujimaju.

babulkomale
27. feb 2024

@martinkatinka asi videoblog.
Ja zas netusim, o koho ide, ale ja nemam masovy vkus.

miskakyska
27. feb 2024

@mimka1402 kým tu nezačala s týmito otázkami som ani netušila,že niekto taký existuje... prvý x som si musela vygooglit 😄

lakebabe
27. feb 2024

@mimka1402 vybiehali mi na YouTube ale to je strasne veľa rokov dozadu. Som nevedela ze ešte fungujú, ale v tomto máš pravdu videla som pár krát a psychoterapeut by zarobil

alexandra383
27. feb 2024

Js sa priznam. volakedy som ich pozerala.. Bavilo ma sledovat, aki hlupi ludia sa stretli a este to ukazuju na nete 🙄 uroven Buckovci..

mamickalisticka
27. feb 2024

@babulkomale to ani nie je že masovy vkus. To nie je nikoho vkus a iba strašne trapošia do kamery a fakt neverím že majú čo i len jedno zhliadnutie. Už som to tu minule k tejto téme napísala, že som si ich sem tam pozrela, keď som mala 15/16 a slovenský internet bol v plienkach. Už vtedy to bolo odveci.

dadka1997
27. feb 2024

Chvilku som ich sledovala aj na yt aj na ig a nepridu mi v poriadku.. a ked som po nejakom case ich znovu spozorovalaxa zistila, ze ta hviezda im nechodi do kolektivu skolka skola tak konec .. no disocializovat dieta od vsetkych mne v poriadku nepride

martinkatinka
27. feb 2024

@babulkomale tak tiez neviem kto to je. To by problem nebol, ale ja ani neviem co ten vlog je.. Ale uz som mudrejsia.

miskakyska
27. feb 2024

...myslela som, že vlog len nejaký preklep a ono to fakt má byť vlog?🙄

mimka1402
27. feb 2024

@miskakyska
@lakebabe
Ja len preto si pamätám lebo mi vybiehali pred rokmi na ytb aj som sledovala nejak v pozadí ich život. Ale oni potrebujú reálne pomoc. Žena extrémne sebastredna a má extrémne úzkosť z druhého dieťaťa až ho extrémne "strážila" plus mala reči o očkovaní ktoré boli choré a nepodlozene na faktoch. Môžme mat rôzne názory ale reči bez podkladu a iba " ja mam pravdu a farmakológicke firmy nás chcú zabiť " sú fakt mimo. 😀
@dadka1997 vďaka, takže sa to ešte zhoršilo som nevedela že až takto sa matka cíti že chce dieťa iba pre seba na maximum.😀 výborne.😀

lakebabe
27. feb 2024

@mimka1402 ja som na nich fakt zabudla, neverím ze ešte aj v dnešnej dobe to ktosi pozera. Kedysi YouTube frcal tak to vybiehalo ale teraz som prekvapená že ešte existuju

natall113
27. feb 2024

Ja som ich tiež niekedy pozerala...ale teda ako píšu aj vyššie tá žena potrebuje pomoc

mimka1402
27. feb 2024

@lakebabe Teraz som si pozrela ig, no ja neviem stále tam ostalo takéto "sedlacky" pocit z nich. Ospravedlňujem sa za výraz ale neviem nájsť to slovo, ktoré by to opísalo. Proste, že niekto chce byť niečím, čím nie je...

lakebabe
27. feb 2024

@mimka1402 týmto si to vystihla sedlacky pocit som z nich mala aj vtedy

natall113
27. feb 2024

@mimka1402 toto si naozaj vystihla také že sa hrajú na niečo čo niesu

autor
27. feb 2024

Ufff tolko negatívnych názorov….Ja ich celkom rada sledujem občas ako relax, malá Stellinka je zlatá…len ma zaujímalo aký majú na nich ľudia názor lebo som si všimla že Adi ubudlo dosť followerov a nevedela som prečo

nikaeli
27. feb 2024

Tak som teraz nakukla na IG profil 🤦🏻‍♀️ nevidím dôvod sledovať ho. Nič zaujímavé, nič inšpirujúce. Obyčajný profil, obyčajné príspevky jednej obyčajnej rodiny, ktorá sa snaží o niečo, čo nie je.

lakebabe
27. feb 2024

Môžeš mi vysvetliť ako si všimneš, že niekomu ubudli followeri??? Ja neviem ani koľko mam svojich a nie nejakých cudzích ludi na Instagrame. Teraz som to pozrela ozaj na tom nevidím nič relaxacne

estellas
27. feb 2024

Ja som nesledovala. Len som si všimla že je tu veľa diskusii o nich. Každý sa pýtal na názor na nich.Tak som si vyhľadala nejaké videá.Také nudné mi to prišlo nič zaujímavé sa tam nedialo.

miskakyska
27. feb 2024

.. takže týmito otázkami naháňaš stratených sledovatelov??😁

lubkovaandrejka
27. feb 2024

Ahoj 🙂 na mna vyskocili na yt asi 10 rokov dozadu..mozno to bolo 9, neviem presne, pozrela som si kratky zostrih, vypla a uz nezapla. Mne pride odveci sledovat dennu rutinu a zivot rodiny, ktoru vobec nepoznam.

nikaeli
27. feb 2024

@miskakyska minimálne dnes tam zopár nových nakuklo 🤣

miskakyska
27. feb 2024

@nikaeli bodaj by nie, však také anonymné, nenápadné poptávky tu po nich😆 každý zvedavý nazrie o koho sa jedná..ale na koni ich veľa ľudí nepozná..včetne mňa..

autor
27. feb 2024

@lakebabe mala cez 10k preto som si to vsimla

Strana
z2