Kto vyhrá Ruža pre nevestu 2?
Ahojte , čo myslite , ktorá baba to vyhrá ? Za mňa stanka alebo Júlie
@thirstymonk haha aj ja som sa dusovala, že pozerať to určite nebudem a nejako ma to pohltilo 🤣🤣
@levandul_ka účinkujúci sa prekecol tak to napíšem aby nikto nemal z toho zle
@romanka56 ale ja sa nedusujem, ja to naozaj nepozeram. Doma ani nemam TV signal, aby deti nehlupli. TV mam a na nu je napojeny harddisky s filmami a druhy s rozpravkami. Bez reklam 😉
@thirstymonk schvaľujem už len kvôli deťom. Super prístup
@romanka56 Hejže, možu si tu pozrieť krtka a take normalne rozpravky... aj trošku akčnejšie, ale nepotrebuju v tomto veku kukať na reklamy o menzesvložkach.
@thirstymonk zrovna reklamy o menzes vložkách sú úplne posledné, ktoré by mi vadili. Každé dievča si tým prejde a vačšina mužov to bude riešiť s ich budúcimi partnerkami. Menštruácia by mala prestať byť tabu téma.
@mikasa_ackerman Však ja s tym problem nemam. Sam menzevložky manželke kupujem, keďže ona nakupovanie neznaša a do obchodov nechodi. A keby len menzes vložky, ale aj gaťky a podprdy. No a čo?
@thirstymonk tak nerozumiem potom tvojmu rozrušeniu nad reklamami na vložky😀
@mikasa_ackerman no jo, tak blbe prirovnanie. Sory 🤣
Ktorá to včera vyhrala?
@alex1212 to co ostalo na vyber su 2 silne protiklady. Jedna introvert, druha extrovert 🙂 Tu co poslal domov by sa mu z tych 3 asi najviac hodila, tam by bolo mozno najmenej kompromisov... lebo ta uz bola vyblaznena a chcela sa uz zahniezdit. Teraz akykolvek vyber bude len pre ukoncenie show pre divakov.

@oli18 ja som mentálne dospelá na takej úrovni, že témy, ktoré ma nezaujímajú a okrem urážok do nich nemám čím prispieť, rollujem a nechodím do nich zhadzovať diskutujúce, ktoré si v nich majú čo povedať. Ty hodnotíš ľudí na základe toho, čo pozerajú, o tebe si zas ľudia vytvoria názor na základe tvojich odpovedí tu.