Kto vyhral Ružu pre nevestu 2025?
Vraj mali uniknúť info o tom kto to vyhral 😁 neviete niekto niečo o tom?
Tych par tyzdnov dokazes pockat nie?
@vanilkovazmrzka tak dobre vanilková zmrzka… idem radšej spať …
Anička
@vanilkovazmrzka veď keď jej nechceš prezradiť výťazku načo komentujes 🙈
No to snad nie, ved to dievca je padnute na hlavu. Doslova, ked ju vidim rozpravat
Ale na internete je článok že mala vyhrať Karolína … no nechame sa prekvapiť 🫢🫢🫢
Ja som zistila, ze Kristofova frajerka followuje z ucastnicok iba Annu, takze by to sedelo. 🧐 Ale moc sa mi to nezda, kedze ona je fakt vytreta a nie je ani taka pekna, ako ju tam vykresluju. Za mna su tam kvalitnejsie dievcata.
To hádam nie, že žabička Anička..
Ja som pocula ze Karolina
@slavka1988 a máte aj relevantný zdroj alebo len od Sulika?
@zaralotuska a máte aj relevantný zdroj alebo len od Sulika?
Vyzerá to tak, že to, že vyhrala Karolína vraj roztrusili jej susedia skrz to, že jej rodičia odišli na Sri Lanku zoznámiť sa s bachelorom. Ale tam odišli rodičia aj ďalších 2 finalistiek, čiže to nič neznamená. Ja som čítala, že Karolína skončí tretia:/
@1991michaela1991 áno
@1991michaela1991 a Anicka vyhra?
@podbel2512 áno, vyhrá zjavne Anička. A to sme mali s kamoškami o Rasťovi celkom vysokú mienku, že konečne niekto, kto pôsobí celkom rozumne a pohodovo🙄
@1991michaela1991 a urcite vyhra? Hovoril ze by chcel nizsiu zenu
@podbel2512 mám túto info už z viacerých zdrojov. Dokonca aj jeho kamoši sa mu za chrbtom smejú, že si vybral práve ju. Ani vizuálne sa k sebe nehodia, aj keď je pravda, že výber ktovie aký nemal, ale sú tam aj dievčatá, ktoré aspoň nemajú o koliesko menej...
@1991michaela1991 a su spolu aj po skonceni?
Ak si ju fakt vybral, tak sa stavim o miliardu, ze im to dlho nevydrzi, lebo medzi nimi absolutne nie je kompatibilita. Co mu tam zasibalo? 🫠
Ružu pre nevestu 3 vyhrala Anicka
Vyhrala Karolína