Ktorý film je podľa vás najemotívnejší?
Ja som dnes pozerala na x-tý krát Stepmom (Prvá alebo druhá) s Juliou Roberts a Susan Sarandon, podla mňa je tam excelentná réžia, príbeh, krásne natočené a odohrané, tie emócie úplne do detailov ztvárnené.. Az sa čudujem, že nedostal Oscara ten film... Ci som to videla ako teenagera, dospelá alebo teraz už ako mama - nikdy som nevydržala pozrieť bez sĺz... Pre mňa veľmi silný emotívny príbeh.
za mňa Mesto anjelov, Erin Brokovich a ešte Time to kill.
@dominikamacakova my to naozaj pozerame len raz rocne. Clovek si posolstvo tej rozpravky spoji s blizkymi, ktorych stratil a bez slz to jednoducho nejde 🙂
Haciko, už spomenutý Druhá alebo prvá, Marley a ja...
Na letnom kine pod hviezdami..Umucenie Krista s Jimom Caviezlom...
Od polky filmu filmu som mala pocit ze sa rozpadnem..doteraz som nebola schopna si ho pozriet 2hy krat
Inhale, Colateral beauty, Sedem zivotov,
Zuzanka Hraškovie, Schindlerov zoznam a keď v Anne zo Zeleného domu zomrie Matthew (veľmi mi povahovo pripomína môjho ocka, tiež je to taký srdečný dobrý človek). A celkovo žiadny film alebo kniha o holokauste ma nenechá chladnou.
Muz mi jeden vecer pustil Stastie na dosah, myslela som si, ze to bol moj zatial najemotivnejsi film...no dalsi den pustil Cestu, asi nikdy som tak neplakala ako, ked ten film skoncil, tolka uzkost, co za vo mne cely film nazbierala,uz v zivote ten film nechcem vidiet. Aj teraz ked vidim,ze ho davaju v tv, mam gucu v hrdle...
Černobyl,2014
Na konci sa vždy rozrevem,a to som tvrdá povaha a hocičo ma nerozľutostí.
Zelená míľa - Tom Hanks
@belllinka presne tak, ja tiež neplačem pri filmoch. Ešte som taký nevidela, ktorý by ma rozplakal. Asi som fakt necitliva 😃 ale tak ja som neplakala ani keď sa mi narodili deti, ani keď šli do škôlky, školy, rôzne vystúpenia.
Tento. Obchod s bilym masem. To sa neda pozerat bez stiahnuteho hrdla. A zaver prvej casti je taky, ze....😰
Ked siel titanic s leom a kate v kinach, pri ponarajucej lodi 99% kina plakalo, okrem mna🫣🫣🫣mna dohnali k slzam posledne sceny posledneho mohykana a whistleblower.
Veľa filmov ma chytilo za srdce, ale vždy mi slza vyhrkne pri filme Zelená míľa.
@adka3321 musím len a len súhlasiť. Veľmi, ale veľmi silný príbeh. Pre mňa zatiaľ najsilnejší filmový zážitok a to som tých romantických filmov videla naozaj veľa.
Po jeho dopozerani som preplakala ešte niekoľko hodín a slzy mi vybiehali ešte týždeň po tom ako som si na film a tie emócie s ním spojené spomenula.
Ja revem skoro pri všetkom 😅 už som aj pri reklame na aviváž (ale to bolo PMS)
@basullinka 😅 aj ja niekedy tak
Život je krásny
Chatrč
Som jediná koho Haciko nedojíma??🤔
@adka3321 ja som ho videla asi 15 rokov dozadu ešte na výške.
Po tomto filme som si povedala, že Sparks a jeho Zápisník jednej lásky je fakt len ponožkový odvar (téma straty spomienok a pamäte je tam totiž totožná).
Po zhliadnutí niekoľkých ďalších kórejských k-drama musím povedať, že oni to fakt, ale, že fakt vedia. A je jedno či je to celovečerný alebo seriál. Rozreve to človeka tak či tak.

Pokánie s Keirou Knightley 💔 ... tento film pôsobil ako dementory, myslela som že už nikdy nebudem šťastná😃