icon

Ktorý film je podľa vás najemotívnejší?

13. okt 2023

Ja som dnes pozerala na x-tý krát Stepmom (Prvá alebo druhá) s Juliou Roberts a Susan Sarandon, podla mňa je tam excelentná réžia, príbeh, krásne natočené a odohrané, tie emócie úplne do detailov ztvárnené.. Az sa čudujem, že nedostal Oscara ten film... Ci som to videla ako teenagera, dospelá alebo teraz už ako mama - nikdy som nevydržala pozrieť bez sĺz... Pre mňa veľmi silný emotívny príbeh.

Strana
z2
xjakubikovak
14. okt 2023

Pokánie s Keirou Knightley 💔 ... tento film pôsobil ako dementory, myslela som že už nikdy nebudem šťastná😃

tiezjedna
14. okt 2023

za mňa Mesto anjelov, Erin Brokovich a ešte Time to kill.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
alica2202
14. okt 2023

@dominikamacakova my to naozaj pozerame len raz rocne. Clovek si posolstvo tej rozpravky spoji s blizkymi, ktorych stratil a bez slz to jednoducho nejde 🙂

1sally12
14. okt 2023

Haciko, už spomenutý Druhá alebo prvá, Marley a ja...

puklica13
14. okt 2023

Na letnom kine pod hviezdami..Umucenie Krista s Jimom Caviezlom...
Od polky filmu filmu som mala pocit ze sa rozpadnem..doteraz som nebola schopna si ho pozriet 2hy krat

nikus93
14. okt 2023

Inhale, Colateral beauty, Sedem zivotov,

maja22
14. okt 2023

@puklica13 Umucenie Krista som este nevidela, clovek preziva sucit a bolest, uz len ked to cita. Ale vravim si, ze raz si tento film pozriem ako sucast mojho pokania...

belllinka
14. okt 2023

@aurora33 no mne sa to este nestalo, asi som necitliva 🙂

nekonecna_katastrofa
14. okt 2023

Zuzanka Hraškovie, Schindlerov zoznam a keď v Anne zo Zeleného domu zomrie Matthew (veľmi mi povahovo pripomína môjho ocka, tiež je to taký srdečný dobrý človek). A celkovo žiadny film alebo kniha o holokauste ma nenechá chladnou.

zufalka987
14. okt 2023

Muz mi jeden vecer pustil Stastie na dosah, myslela som si, ze to bol moj zatial najemotivnejsi film...no dalsi den pustil Cestu, asi nikdy som tak neplakala ako, ked ten film skoncil, tolka uzkost, co za vo mne cely film nazbierala,uz v zivote ten film nechcem vidiet. Aj teraz ked vidim,ze ho davaju v tv, mam gucu v hrdle...

ahhola
14. okt 2023

To je rovnaká otázka, ako kto je najkrajší na svete...

Ale za kukala som som sa minule do

jaja20
14. okt 2023

Černobyl,2014
Na konci sa vždy rozrevem,a to som tvrdá povaha a hocičo ma nerozľutostí.

mnamko
14. okt 2023

@alica2202 preto čo bolo v rozprávke, každý deň pozriem foto mojej mamy a brata, ktorý zomreli ,aby ako bolo tam povedane ,ich duša nezmizla,

pkgirl30
14. okt 2023

Zelená míľa - Tom Hanks

markaterka
14. okt 2023

@belllinka presne tak, ja tiež neplačem pri filmoch. Ešte som taký nevidela, ktorý by ma rozplakal. Asi som fakt necitliva 😃 ale tak ja som neplakala ani keď sa mi narodili deti, ani keď šli do škôlky, školy, rôzne vystúpenia.

fauko
Odpoveď bola odstránená
aurora33
14. okt 2023

@belllinka vidis a mňa v živote nič len tak nerozhádže ale stačí že je v rozprávke trošku dojemna hudba a už plačem 😅😂😂

zenazaba
14. okt 2023
https://www.youtube.com/watch?v=071F3syvd_0

Tento. Obchod s bilym masem. To sa neda pozerat bez stiahnuteho hrdla. A zaver prvej casti je taky, ze....😰

vevesh
14. okt 2023

Ked siel titanic s leom a kate v kinach, pri ponarajucej lodi 99% kina plakalo, okrem mna🫣🫣🫣mna dohnali k slzam posledne sceny posledneho mohykana a whistleblower.

tehotna40
20. okt 2023

Veľa filmov ma chytilo za srdce, ale vždy mi slza vyhrkne pri filme Zelená míľa.

6mia6
22. okt 2023

@zenazaba pozrela som.
A spomenula som si na film cleveladsky únos.

chvostik1
22. okt 2023

@adka3321 musím len a len súhlasiť. Veľmi, ale veľmi silný príbeh. Pre mňa zatiaľ najsilnejší filmový zážitok a to som tých romantických filmov videla naozaj veľa.

Po jeho dopozerani som preplakala ešte niekoľko hodín a slzy mi vybiehali ešte týždeň po tom ako som si na film a tie emócie s ním spojené spomenula.

basullinka
22. okt 2023

Ja revem skoro pri všetkom 😅 už som aj pri reklame na aviváž (ale to bolo PMS)

ptvw
22. okt 2023

@basullinka 😅 aj ja niekedy tak

zltamyska
22. okt 2023

Život je krásny

vulka
22. okt 2023

Chatrč

valikadzm
22. okt 2023

Som jediná koho Haciko nedojíma??🤔

adka3321
23. okt 2023

@chvostik1 ja som ho videla niekolko rokov dozadu (musim to napravit a pustit si ho znova) a stale sa mi slzy do oci tisnu ked si spomeniem na pesnicku Nessun dorma a potom na koniec

chvostik1
23. okt 2023

@adka3321 ja som ho videla asi 15 rokov dozadu ešte na výške.

Po tomto filme som si povedala, že Sparks a jeho Zápisník jednej lásky je fakt len ponožkový odvar (téma straty spomienok a pamäte je tam totiž totožná).

Po zhliadnutí niekoľkých ďalších kórejských k-drama musím povedať, že oni to fakt, ale, že fakt vedia. A je jedno či je to celovečerný alebo seriál. Rozreve to človeka tak či tak.

Strana
z2