icon

Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?

mius86
5. nov 2023

Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?

viestta
23. nov 2023

@valeria_h takze by si ho trestala nielen za to za co nemoze, ale aj za to, ze miluje niekoho s kym ty nesuhlasis. Tomu sa povie milovat svoje dieta take ake je

mizoko
23. nov 2023

@viestta to je tá kresťanská láska .... Ich nezmenis- vedia len nenávidieť čokoľvek a kohokoľvek kto im nezapadá do skatulky

0silvia0
23. nov 2023

@valeria_h a vieš si predstaviť, ako sa toto dieťa bude cítiť pri takomto prístupe? Či to ťa už nezaujíma? Toto ale nie je bezpodmienečná láska, ktorú potrebuje každé dieťa. Je škodlivé milovať dieťa len vtedy, keď bude podľa predstáv rodičov.

valeria_h
23. nov 2023

A nemusela som ani dlho čakať na narážky o kresťanskej láske 😆

mizoko
23. nov 2023

@viestta 😏 ja ťa obdivujem že sa vôbec snažíš s nimi viesť nejakú normálnu debatu. To vie len plut jed všade okolo seba keď nie je po ich. Ich vulgárny slovník vraví za všetko.

helen_167
23. nov 2023

@0silvia0 to teba nemusi trapit ake ja budem mat dieta, a ake bude, a netlacte mi kaleraby do hlavy, ze ak by bolo teple tak co by bolo. Ani sa nad tym nezamyslam, nikto doma nechce dieta z lgbt skupiny. Bohuzial je to tak. Ty mi povedz ak by tvoj muz chodil predtym s chlapom ci by si ho chcela?? Ked je to take,, normalne,, teraz je to moderne sa asi parit krizom krazom, chore, uchylne, total liberálne nazory 🤮 ja nezdielam.

mizoko
23. nov 2023

@0silvia0 jej je úplne jedno ako sa bude cítiť jej dieťa. Ide tu predsa o ňu! 😏😁 Čo cíti ktokoľvek iný nie je podstatne

helen_167
23. nov 2023

@mizoko a ty vies co je krestanska laska si nastuduj ano miluj blížneho svojho, ale zato nemusim uctievat seriovych vrahov, psychopatov, teplosov,,..

mizoko
23. nov 2023

@anastazia333 tolerancia je ich viere cudzia

0silvia0
23. nov 2023

@helen_167 mňa netrápi vôbec aké budeš mať ty dieťa, aké bude, také bude. Ty si s ním určite poradíš. Neviem o akom párení krížom krážom píšeš.
Ak by môj chlap chodil predtým s chlapom, tak je asi inak orientovaný a o mňa by záujem nemal, ale hľadal by si muža, nemyslíš?

mizoko
23. nov 2023

@0silvia0 ich dieťa by im to zo strachu nikdy nepovedalo

number19
23. nov 2023

@erickatt "chlapec, je zarasteny"
Nemusi, ak ten clovek uz prechadza transformaciou. Treba dostudovat. 😉

beronsche
23. nov 2023

@valeria_h ....prehovorila matka , ktora svoje dieta bezpodmienecne miluje..
.. skoda, ze si sa nenarodila aspon o storocie skor, tam totiz so svojim bludarskym nazorom (davno odbornikmi vyvratenym) patris..

mizoko
23. nov 2023

@beronsche bezpodmienečne až na pár podmienok 😁

valeria_h
23. nov 2023

@beronsche Áno, veľká škoda 😊

helen_167
23. nov 2023

@0silvia0 ved moze byt bisexual, moderna doba

0silvia0
23. nov 2023

@helen_167 ja by som bisexuála určite nechcela ako partnera a tak isto by on mňa nechcel, lebo by som to neakceptovala. Jednoduché. Ale predpokladám, že ak by hľadal, tak by vhodnú partnerku našiel, ale ja by som to nebola.

mirkam3
23. nov 2023

@valeria_h tak stavim sa, ze s takýmito názormi by si svoje homosexualne dieťa u seba po tom, ako si nájde životného partnera, viac ani nevidela. Či myslíš, že trebars syn by naďalej chodil na návštevy/sviatky k milujúcej mamičke? Ake len sam, a frajera by nechal doma? Istoooo… 😂

mizoko
23. nov 2023

@mirkam3 keď tieto svoje názory takto vulgárne prezentuje aj doma tak jej dieťa by sa k niečomu takému nikdy nepriznalo lebo by sa bálo. A to je naozaj smutne

anastazia333
24. nov 2023

@valeria_h @helen_167 ….prečítala som si Vaše komentáre vysšie … A úprimné bez nenávisti,prosím radšej deti nemajte , takých obmedzených ľudí ako vy bez pochopenia a tolerancie je na svete už veľa … A keby sa nedajbože stane , žeby take dieťa máte, nemusíte sa báť ,že pôjdete na svadbu nepozvanie máte iste … ach .. že vás vie tak pobúriť obyčajná láska … je to veľmi smutné …:(

juriji
25. nov 2023

Chcem komentujucim pripomenut ze homosexualita je prirodzena a ani v prirode nie je vzacna. Na konci dna pokial ludia praktikuju veci, ktorymi neskodia sebe ani inym, je to, co robia uplne v poriadku (co sa o homofobnych ludoch povedat neda).
V minulosti bola povazovana ako mentalne ochorenie napriklad aj astma. Povazujem za velke privilegium ze v minulosti uz nezijeme a preto by nebolo naskodu si nastavit zmyslanie na rok 2023, precvicit si trochu toleranciu a nenariekat nad ludmi, ktori stale nemaju rovnake prava ako vacsinova spolocnost aj ked si to vela ludi mylne mysli.
Pride mi nesmierne usmevne kolko ludi kyslo reaguje na reklamu, ktora ma byt o tolerancii. Trafene husi neprestanu gagat.

helen_167
25. nov 2023

@anastazia333 mna uprimne prekvapuje podporovať choru lasku a este si to tu dokola utvdrzujete, ake je to spravne ta homosexualita, keby to je prirodzene tak sa to tolko neriesi, je to diagnoza.
Reklama je od veci, nema caro vianoc👎.
To je tak ked liberalni(volnomyslienkovi) ludia spravia reklamu😕.

viestta
25. nov 2023

@helen_167 ti volnomyslienkari maju otvorenu mysel a srdce pre vsetkych ludi, svoju vseobimajucu lasku k ludom prejavuju aj tym, ze toleruju aj tych "inych", dopraju im stastie, lasku a zivot podla ich predstav bez vyhrad. Da sa to povedat aj o konzervativcoch?

h2
25. nov 2023

@helen_167 Vieš o tom, že homosexuáli si nevybrali dobrovoľne, že takí budú? Len preto, že by to bolo "moderné"? Ale že sa s tým človek už narodí a nevie s tým spraviť nič? Takí ľudia proste existujú, je to fakt. A mnohí sú z toho veľmi nešťastní. Nie sú zriedkavé dokonca prípady, keď taký človek spácha samovraždu, pretože nevie prijať sám seba. Napríklad aj preto, že ho rodina a okolie úplne odsúdi.

0silvia0
25. nov 2023

@helen_167 nikto nepodporuje "choru lasku" len akceptuje ze je urcita skupina ludi, ktori to maju inak ako vacsina. Vola sa to tolerancia a empatia.
A boli taki aj v minulosti, sama mam tetu, dnes ma cca 70 rokov, roky zije s priatelkou, ale musela sa uz v 80tych rokoch odstahovat do Prahy, aby ju tetky na dzedzine nezozrali.
Muz ma synovca, medialne znameho, patdesiatnik, tiez zije s partnerom.

mizoko
25. nov 2023

@anastazia333 tie dve sú tak plne nenávisti až je z toho človeku zle. Ako zlý musí človek byť aby toto rozprával o iných a ešte sa cítil aj v práve?! Ako ateista mám v sebe viac lásky a pochopenia k ľuďom ako tieto kresťanky ktoré tu chrlia síru len preto,že niekto im nezapadá do ich obmedzeného sveta.

dkethe
25. nov 2023

Hladam tie spravne slova... liberalizacia je tu, lgbti temy su horuce, pretlacaniu tychto tem do medii sa nevyhneme.
Za mna, je toto, dokonala reklama. Typek je pravdepodobne homosexual. Ale otazky rodiny by boli rovnako obtazujuce, ak by nim aj nebol. Cize jeho orientacia tu je pritomna, ale nehra hlavnu rolu.
Tiez mohol zaklopat na dvere drziac sa za ruku s africanom --> teda aj takato tema sa da urobit vkusne, bez nasilnosti.

No a v zavere - reklama je o ucte a respekte, a ten naozaj v ludoch chyba.
Nesudme, respektujme.

anastazia333
25. nov 2023

@helen_167 a čo je v tomto svete prirodzené? Však ľudia si všetko umelo vytvorili či už ubytovanie , jazerá, dokonca jedlo, o plastoch ani nehovorím… Jediná prirodzená je láska. Žiadna láska nie je chorá. A čo sa týka liberálov teda vo vašom podaní voľnomyšlienkocvom dobre ,že ich tu máme bez nich by sme tu toho nemali veľmi veľa,pretože posúvajú svet dopredu … Aký by sa mal svet riadiť konzervatívcami ( jednobunkovcami) tak by ste tu vašu homofóbiu ani nemohli na tejto platforme šíriť, čo by bolo asi aj lepšie … Ži a nechaj žiť ❤️

juliacenc
25. nov 2023

@anastazia333 problem je v tom, ze dnesny liberalu maju pocit, ze len ten ich nazor je spravny a jediny kt by mal byt akceptovany. Ak liberal toleruje vsetko, tak ma tolerovat aj iny nazor a ako hovoris nechat ho zit

anastazia333
25. nov 2023

@mizoko A možno aj práve preto máte viac pochopenia , pretože si nevyťahujete veci z z náboženskej knihy ,ktoré vám pasujú repsektive, tam ani nie sú … Vraj veriaci majú byť dobrými ľudmi len kvôli viere opak je však pravdou …