Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?
Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?
@juliacenc jej zbytočne vysvetľovať.Prezentuje sa tu ako dokonala,sčítana osoba,ktorá všetkému rozumie a všetko vie.A bodka.Prevalcuje tu každého svojimi "vedomostami".
Žasnem nad tými ľuďmi,čo sú silou mocou "vsade" a v celku ma zaujíma ich osobny zivot💁♀️Alebo radšej nie,lebo toto všetko má od dokonalosti ďaleko a žena s usporiadaným životom nemá potrebu sa non stop vyjadrovať na koníku😁Ale budiš.Kazdy ma nejaký ten život a každý nejako funguje...🙋♀️
@mius86 Ľudom už uplne hrabe akože však ta reklama je vtipná. Akože vydno že toto je Slovensko. Tu sa ľudia fakt nemajú očom baviť len rozoberať obyčajnu reklamu. Ale to že v telke bežia CELOROČNE reklami na tabletky na erekciu to už nikto nerieši. Nepochopím to 🤦♀️

@viestta stale to nechapes. Nikto ti nekaze to podporovat a cusat. Ale ako liberal musis chapat, ze ludia mozu mat aj opacny nazor ako ty a ty im ho nesmies zakazovat a branit im k vyjadreni toho nazoru. Atd atd nechce sa mi to uz rozoberat cau