Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?
Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?
@mius86 dievča nehľadá, lebo za 1. chce byť chviľu sám a venovať sa sebe, za 2. má dievča, a im o ňom ešte nehovori . Lenže tebe napadne len jedno, je gay. Uf, no áno, prvoplánovo, bez uvažovania. Super 👍😂
Absolútne mi nevadí, príde mi vtipná, účel splnila zaujala a rozvírila diskusie, o to v reklame ide..,.,kto chce vidí tam čo chce, a slovo spermie....vaše deti sa už v škôlkach stretávajú s oveľa "horšími" slovami a to Vám nevadí? Moja dcéra napr. toto vôbec nerieši čo je v tej reklame, skôr to ako sa nad tým pohorsujete uputa ich pozornosť 😉 a na Vianoce pri rodinných stretnutiach sa rozoberajú všelijaké témy aj nepríjemné...aspoň záver máte pozitívny 😉
@janicka1988 malo by ťa poburovať viac ten " kol" , teda nie koli, ale kvôli prosim pekne. A tých kolov je tu neurekom.
@beronsche česká verzia je prišerná, ten spev je ako z inej galaxie, teda ne-spev
Nepozeram telku, ale vdaka za tuto temu, aspon som si ju pozrela a velmi pekna reklama. Aj by ma tie spermie mozno poburili nebyt toho, ze bezdetnym parom pomaly aj cudzi ludia povedia take iste rado bez hanby a pred inymi ludmi plus nezabudnu odporucit vhodne sexualne polohy. Takze aspon sa mozno zamyslia ludia, ako to vyznieva, ked taketo veci hovoria bezne.
Tu ale nejde len o tú reklamu, v zmysle, ,,keď sa Ti nepáči, tak ju vypni a nepozeraj,, ako napr. u uškriekaného Alzáka, ale o to, čo tá reklama hlása až vnucuje, prečo sa to pretláča do celej spoločnosti a doslova to mladým vymýva mozgy. Buď kým chceš a rešpektuj všetko...Tento týždeň sme mali rodičko, v triede majú problém, lebo 12-roční chlapci si ošahávajú navzájom pohlavné orgány a titulujú sa ,, Ty môj - gay, pupúšik, teploško, buze*ant...😳 Rodičia zhrození, nevedia, odkiaľ na to tie deti prišli, doma sa s nimi porozprávajú. Dnes ďalšia progresívna novinka. V diplomovkách/prácach je uvádzané pohlavie: muž, žena a ,,iné,, 🤔 Nikto sa nad tým nepozastavil, keď som sa slečny opýtala, aké je to iné pohlavie, najprv odpovedala dosť agresívne, potom napísala, že: ,,Táto možnosť je tu pre ľudí, ktorí majú INÉ pohlavie ako je muž a žena. 😳 Oni (2 študentky, ktoré písali prácu) majú svoj VLASTNÝ NÁZOR 😳 na pohlavie, ďakujú za rešpekt a aj oni rešpektujú iných. To naozaj? Čo ak sú to študentky LF? Názor nech má na kozmetiku a knihy... Ako vyhodnotia prácu? 10 mužov 20 žien a 15 ,,iných,, tvorov? Ja byť učka im to roztrhnem a pošlem na ZŠ na biológiu 3. ročníka. Ale aké je to tretie pohlavie mi neodpísali. Moja 3-ročná dcéra vie, čo majú chlapci a dievčatká pod spodným prádlom. A tie kolónky s iným pohlavím sú už aj na eshopoch, minule sa ma dcéra na to opýtala, ako vyzerá to iné pohlavie 🤦🏼♀️ TOTO je hlavný problém, čo sa tu tak nenápadne podsúva mládeži...
@mooonika1975 o bože tak sa neposer nejako z toho , že som mala jednu gramatickú chybu . Pointa bola či sa vám páči / nepáči reklama a svoj názor som si napísala . Tak sa ku mne nevyjadruj “ kôli “ chybám v texte 😉
@janicka1988 tak sa nauč základnú gramatiku a potom príď na pokec o marketingových ťahoch
@mooonika1975 pokiaľ viem tak sme na stránke pre mamičky a jedna chyba ešte nieje taká pohroma či ? Normálne sa musím pousmiať nad tebou že čo vlastne riešiš 🤦🏼♀️😂
Mňa by zaujímalo, tie čo sa poburujete nad jednou blbou reklamou a za všetko podľa vás môže dnešná doba, že či ste takto strašne riešili aj napríklad pesničku od Lucky Bílej Láska je láska, ktorá vyšla možno 30 rokov dozadu? 🤔 Alebo také Tatu, keď bývali na prvých priečkach hitparád, tie ste tiež demonštratívne prepínali?
@janicka1988 mamička je nejaké postihnutie? Že nemusíš vedieť gramatiku?
Reklama pekna, posolstvo taktiez, no vysvetlovat 5 rocnemu dietatu co su to spermie lebo spolu pozerale film v TV, tak to je narocne... mohli trochu mysliet na to ze aj deti to pozeraju...
Mne sa zda, ze tohto roku sa spolocnosti predbiehaju v tom kto bude mat debilnejsiu reklamu. Lidl nezaostava…
@tatiana1329
predškolák keď sa pýta treba odpovedať. spermie sú prirodzená súčasť mužského tela.
Ja neviem, komu je určená. Keď chceli robiť akúsi osvetu, tak sa trafili vedľa, najmä s tými Vianocami. Akurát je kontraproduktívna a robí viac škody ako úžitku. Vidím to na mojich rodičoch, konzervatívny, už aj zmätený z toho všetkého, vidia v tom samozrejme pretláčanie homosexuality. Na mňa pôsobí rušivo iba preto, že ten spev sa nedá počúvať a je debilný, ale tak asi ako 90 percent Vianočných reklám.
Podľa mňa najhoršia reklama telekomu vôbec. Vždy mali krásne reklamy ktoré mali vianočné čaro. Toto je podľa mňa úplne krok vedľa.
@mooonika1975 jemin tie tvoje hlášky sú už cez , nekomentuj ma láskavo , niesom jediná čo má takýto názor na tú reklamu , nechápem o čo ti ide , čo tu Furt komentuješ moju jednu gramatickú chybu v komentári , si na fóre kde sú hlavne mamičky a materstvo nieje choroba ale dar ale ty si asi úplne vedľa podľa tých tvojich poznámok ku mne . Musíš mať asi nudný život keď sa tu potrebuješ vybúriť nad niekým 🤦🏼♀️🙄
@viestta keby bola táto debata na 30 strán, stále by si sa bila za telekom reklamu? Veď už každý pochopil, že ty si tá, čo má vždy ten správny názor. Chápeme, velebíme ťa, choď si dať radšej teplé kakao a zbieraj silu na ďalšiu plodnú debatu, kde nám môžeš ukázať svoju ,,preslávenú" inteligenciu.
@mooonika1975 táto debata je snáď o reklame a nie o gramatických chybách....ty si určite dokonalá
@mooonika1975 ano, spev je rovnako zly v oboch verziach, ja som narazala na to, ze sa ceska babicka pyta tak normalne. Ta slovenska, akoby citala otazku z prirucky, hrozne neautenticke.. 🙂
@danyelia mne sa páči ako vždy keď sa niekde zapletie LGBTI tak človek musí spomenúť, že on ich pár pozná a ako sú strašné sami proti tomu.. 🤔 čim to je, že ja homosexuálnych ludi poznám celkom dosť a ani jeden proti hnutiu LGBTI nič nema a nemajú vôbec pocit že by sa na nich vďaka tomu uprimovala pozornosť.. tá nepríjemná pozornosť sa na nich upriamuje kvôli nenávistným ľuďom..
@mondolina ved v poriadku ja som to dcerke vysvetlila ale su aj mensie deti...
Pozrela som si cesku verziu a mam pocit, ze slovensky Telekom to riadne dosr... V ceskej verzii je uplen ina pointa.
@jana_eyre_2 Čítaj prosím Ťa s porozumením, ja píšem a trvám na tom, že proti nim nič nemám, no myslím si, že im viac škodí to večné upriamovanie pozornosti na nich zo strany médií, všade sa o nich píše, počúvame o nich, riešime - toto je ľuďom proti srsti, tá agenda, nie samotní členovia tejto komunity. A áno, ja poznám iba 2 kamošov, ktorí tam patria a im to vadí tiež, to večné upozorňovanie na ich komunitu, nie LGBTI komunita samotná 🙄
A keď už to mala byť reklama o rešpekte a porozumení aj k menšinám, prečo tam nedali napríklad dieťatko s Downovým syndrómom alebo človeka na invalidnom vozíku? Ako znak, že aj oni sú predsa súčasťou našej spoločnosti a zaslúžia si pozornosť a pomoc. Možno by myšlienka tej reklamy bola vtedy pochopená viac...

@viestta vieš koľko manželstiev funguje tak,že sa rozídu ale nerozvedú úradne? Je to dohoda oboch niektorí tak fungujú roky. Jednoducho sa úradne nerozvedú z hocijakých príčin . A pritom každý žije svoj život s iným partnerom. Čo už môže na tomto vadiť niekomu kto tak hlása toleranciu ako ty.