icon

Máte radi Bridgerton 3 a ostatné série?

18. máj 2024

Mame tu nejaky fanynky tejto ( aj vsetkych ostatnych serii) ??

Strana
z2
hsara99
18. máj 2024

Anooo

janai1
18. máj 2024

Zatiaľ som pozrela len 1. časť a moc ma to nezaujalo

dzejsik
18. máj 2024

@janai1 od druhej to malo vacsi spad, prva bola taka vlacna

nyphadora
18. máj 2024

Mne je len luto, že sa dej skoro vôbec nedrži knihy. Inak sa tešim na ďalšie diely😂

autor
18. máj 2024

Vcera som vsetky 4 diely zhlta
Nesedi to dejovo? Dufam ze colin s Pen spolu budu

dzejsik
18. máj 2024

dejovo ako tak sedela iba prvá séria, druhá vôbec a táto vyzerá, že tak spolovice - zachovali obľúbené miesta z knihy, ale inak kniha je o dačo zábavnejšia … no celkovo je to fajn a baví ma sledovať Francescu (to je u mňa naj kniha) i keď John nemusel byť zase Černoch 😁 (i keď sympatický)

hsara99
18. máj 2024

Ja sa obavám, ako Colin zareaguje, keď sa dozvie, že Pen je Lady Whistledownova 😄. V knihe to vraj vezme fajn, ale ho aj Eloise a teda v seriáli to tak nebolo

autor
18. máj 2024

@dzejsik tak zase nehladime na farbupleti

autor
18. máj 2024

@hsara99 ved to!! Skoro som odpadla pri scene v koci a poslednej vette

autor
18. máj 2024

@dzejsik teda bude aj 4 s francescou a lordom kilmartinom?

jednoduchomaria89
18. máj 2024

Nemám rada historicke seriály ,filmy . Ale dve série Bridgerton som zhltla za pár dní 😅

autor
18. máj 2024

@jednoduchomaria89 ja som dala jednu seriu za den

dzejsik
18. máj 2024

uvidíme poradie, ono tretia kniha bola o Benedictovi a potom bolo Colin-Eloise-Francesca s tým, že v knihách tie svadby prebehli v jednom roku … tak koho dajú ďalej netuším, ale vraj už na 4ke začínajú robiť

a tú farbu pleti máš pravdu, to len keď to predtým min 4krát čítaš (poznám tú sériu už spred 10 rokov) a predstavuješ si typologicky úplne iný typ muža (panstvo Kilmartin je knižne v Škótsku), tak si kus sklamaná … ty máš výhodu, že to nemáš načítané 😁😁

autor
18. máj 2024

@dzejsik jasaj uz som videla fotku ze eloise niekoho stretne
Jsne chapem dakujem za info
Cize colin a pen budu spolu

autor
18. máj 2024

@dzejsik jasne este benedict ostava

haraburdova
18. máj 2024

jaaaa ! milujem ten serial 😄 neviem jak dockam mesiaca kym vyjde druha polka serie 😫 nedrzi sa to sice knihy (ale to dosial ziadna seria) ale neriesim to velmi a na tuto seriu som sa velmi tesila ale tesim sa aj na 4 ktora dufam ze bude o Benedictovi

jablkovastrudla
18. máj 2024

Mne sa pacila jednotka, dvojka bola u mna utrpenie ale tato tretia bola fajn 🙂

nyphadora
18. máj 2024

@dzejsik to urcite budu, v knihe eloise nevedela kto je Lady W dozvedela sa až pred svojou svadbou😊.

niky1234
18. máj 2024

milujem ... hlavne túto tretiu. Len to čakanie na druhú polku ... ale tento 4 diel som už videla 3x :D :D

autor
18. máj 2024

@haraburdova och ten mesiac katastrofa :D

autor
18. máj 2024

@niky1234 ja si ho dnes planujem pozriet znova tiez :D

elanor
18. máj 2024

eloise podla knihy ma skocit s Filipom Crainom, vdovcom po Marine. Jej celkovo svitorilo, a raz sa tusim utopila (mari sa mi, ze umyselne). A Elois si s nim zacala pisat, teda vyjadrila mu uprimnu sustrast, a potom si zacali dopisovat. Az za nim usla. Mno a ked tam nabehli k nemu vsetci Bridgerton brodhers a dostal do zubov, tusim od Antonyho s tym - ze teraz si ju vezmes 😀
O Penelope netusila, zistila to Cresida, a ta ju vydierala, Colin sa po porade s Antonym rozhodol, aby sa Penelope odhalila sama na plese, ktory usporaduvala Dafne. Eloise vyuzila zmatku okolo plesu, a tesne pred tym zdrhla na Filipom, takze o "comingoute" ani netusila.

elanor
18. máj 2024

takze som zvedava ako s tym popasuju...

sovica
18. máj 2024

Hlásim sa ako fanúšik Bridgertonovcov😍 Knihy som nečítala, takže nemám s čím porovnať. Ale seriál sa mi páči. 1 aj 2 sériu som zhltla ako malinu. Na 2 sériu som tu na MK u niektorých videla dosť negatívne komentáre, ale mne sa páčila. Na čsfd má druhá séria dokonca lepšie recenzie, ako prvá, takže to bude asi uhol pohľadu. Tretiu si nechávam ako chuťovečku, lebo najprv som si dala za úlohu dopozerať How to Get Away with Murder (už len 5 a 6 sériu🙈) A potom, huráááá - Bridgerton🎉😍

dzulik_
18. máj 2024

Ja som dlho odolávala, že čo s tým stále každý má. Myslela som, že je to nejaká trapošina 😂 ale teda keď som začala pozerať, nemohla som prestať a veľmi sa mi to páči. Tí muži tam majú akési väčšie čaro ako dnešní muži 😵‍💫 už sa teším na ďalšie časti 🤩🤩

autor
18. máj 2024

Aj casti o kralovnej boli super

nyphadora
18. máj 2024

@elanor tak ale zase niekto by si možno knihu rad prečilat nemuseli ste to prezradiť 🙈

autor
18. máj 2024

@elanor tak som teda zvedava ako sa s tymto vysporiadaju a ako zmenia dej

autor
18. máj 2024

@nyphadora dobry fanusik precita knihu hoc viepar info navyse predtym 🙂

manzanillaa
18. máj 2024

Dnes som dopozerala 3.seriu a teda posledná časť bola super a ten zaver👌🙈

Strana
z2