icon

Máte radi reláciu Ťažký týždeň?

13. dec 2024
really8
13. dec 2024

Ano. S gulikom este viac

luteam
13. dec 2024

Ano vzdy pozerame s manzelom je to smiech cez slzy 😅

cyberk
13. dec 2024

Jasne, s manzelom kukavame spolu

really8
13. dec 2024

Vidim ze je to partnerska zalezitost. Tiez kukam s muzom😂

kat_
13. dec 2024

jasne, Jakub to robi perfektne 🙂

autor
13. dec 2024

Aj ja s mužom. Som rada, že majú toľko fanúšikov. 🫢👍

moin2009
13. dec 2024

Jednoznacne

ivka225
13. dec 2024

Je super, žiaľ čoraz viac tam stačí iba ukázať, čo sa deje, bez nejakých veľkých úprav.

deti95060810
13. dec 2024

pozeráme spolu s manž.

thirstymonk
13. dec 2024

Nestrácam krátky čas svojho života takými glupotami. Ale nikomu nebránim. 🙂

catherinah
13. dec 2024

Je to perfektne spravované tragédia.👍👍👍

carodejkadorot
13. dec 2024

obdobne, piatok večer s manželom máme ako povinnú jazdu, smiech a slzy v jednom 🙈

viestta
13. dec 2024

Ano, mam rada Tazky tazden. S nadhladom a humorom opisana tragedia, ktoru zijeme. Humor nam treba v kazdej podobe.

jananovotna88
13. dec 2024

Jasné!

enmery
13. dec 2024

@thirstymonk Ale s koníkom strácaš😉

annm81
13. dec 2024

Sledujem, kým tento protislovenský počin pani ministerka nezakáže. Nevravím, že je to úplne zlé, ale osobne mi chýba politická satira, ktorá bola kedysi bežne k videniu v TV. Môžme len spomínať na časy, keď minstri, alebo rovno premiéri, šli do relácie, kde vedeli, že sa im budú vysmievať a nenechajú na nich nitku suchú. Títo dnešní vládni (polo?)fašisti chodia odvážne diskutovať už len ku konšpirátorom a náckom, kde im kritika nehrozí. Nuž ale, idú zlé časy a v tých sa vždy prederie na svetlo sveta kvalitný humor, tak verím, že sa máme na čo tešiť.

smiling89
13. dec 2024

Anooo...jedine spravy, ktore pozeram.

gwendolyn
13. dec 2024

Ano, a ešte počúvam ako podcast Piatoček a Toto vystrihneme, lebo keď už sme v ... tak nech je to aspoň humorne podané. Presne ako napísali vyššie, taký smiech cez slzy.

larinka552
13. dec 2024

Jasne, kukam to. Je to vtipne a vecne zhrnute dianie. A presne cim dalej tym menej treba vymyslat vtipy a upravovat relaciu vdaka tomu kde sme sa ocitli... Aj Gulik povedal, ze on len cital co Danko povedal a ludia sa smiali 🥲😃

viestta
14. dec 2024

@annm81 kde s tie casy, ked Pisko pisal list premierovi a vzdy koncil tym to tej svini, co pre neho chovaju...

https://www.youtube.com/watch?v=skGznNXJdfg
annm81
14. dec 2024

@viestta Dnes by dostal pár mesiacov za schvaľovanie terorizmu...tak teraz fašisti nazývajú kritiku...
Pamätám "Keľnu" u Markoviča a Dzurindu na Dereši, Sedem s Ondrušom (vysiela sa to ešte? V archíve tv som nenašla nič). Hrôza kam sme sa dnes dopracovali. A ešte horšie ako mať fašistov vo vláde, je fakt, že ich voliči im tlieskajú a nechápuc o čom je demokracia papagájujú, že ich milovaní politici nesmú byť kritizovaní, kdeže ešte aby si z nich niekto robil srandu.

annm81
14. dec 2024

Moment, nie Ondruš... stále si tých dvoch pletiem.. ako sa volal "ten druhý"?

kp7333
14. dec 2024

@annm81 politicka satira sa presunula priamo do vlady a parlamentu. bohuzial.

viestta
14. dec 2024

@annm81 ja som hladala tie stare "listy premierovi" a nenasla som, len ten z 2022. Viem koho myslis, doteraz vidim jeho ksicht ked Satinsky zarubal "ta mala taku kucerovu chamajdu" ale meno si nespomeniem. Sedem este ide, robi to Vacvalova ale uz to nie je to co byvalo.

enmery
14. dec 2024

@annm81
@viestta
Bol to Robo Beňo.

thirstymonk
16. dec 2024

@enmery Hej, však zato tu už lozim pomenej :D