icon

Musíme sledovať takéto nevhodné reklamy v TV?

evickuska
13. dec 2025

Akoby svet televizie zabudol, ze ludia si sem tam pustia telku, k obedu, ci inemu jedlu a ja sa tam musim na holenie chlpatych pazuch a zatocene chlpy na bikinach divat 😒 nestaci natocit ten holiaci strojcek? Fakt musim sledovat niekoho rysave chlpy 🤯

Strana
z2
anonym_ac031f
14. dec 2025
@evickuska

@anonym_ac031f asi som k nim neprisla 🤔

@evickuska buď rada 😁

liusa82
14. dec 2025
@evickuska

@liusa82 myslis na tie tabletky na potenciu?

@evickuska presne tie reklamy na Clavin napr atd s tými umelými ženskými.Zadky vypučene tam ukazujú dobre že kamera nepadne 😆..balony umelé.Volakedy čo som si všimla chodili takéto reklamy po polnoci a postupne to posúvaju.Potom odrazu o 23 teraz aj o 22 a zachvilku to bude bežať deň noc 🤦‍♀️ no ja neviem mne to nepride normálne aby na to čumeli aj menšie deti ak sú ešte hore čo bežne o 22 bývaju aj cez prázdniny napriklad a tie otázky k tomu potom

evickuska
autor
14. dec 2025
@liusa82

@evickuska presne tie reklamy na Clavin napr atd s tými umelými ženskými.Zadky vypučene tam ukazujú dobre že kamera nepadne 😆..balony umelé.Volakedy čo som si všimla chodili takéto reklamy po polnoci a postupne to posúvaju.Potom odrazu o 23 teraz aj o 22 a zachvilku to bude bežať deň noc 🤦‍♀️ no ja neviem mne to nepride normálne aby na to čumeli aj menšie deti ak sú ešte hore čo bežne o 22 bývaju aj cez prázdniny napriklad a tie otázky k tomu potom

@liusa82 ako napr. aj ja mam balony umele ale neukazujem ich v telke 😁 tak nemozu tam dat staru tucnu predavacku by asi neuspeli 🙈

liusa82
14. dec 2025
@evickuska

@liusa82 ako napr. aj ja mam balony umele ale neukazujem ich v telke 😁 tak nemozu tam dat staru tucnu predavacku by asi neuspeli 🙈

@evickuska to sa dá aj krajšie urobiť estetickejšie taká reklama..proste mne sa to nepáči je to vulgárne spracované a šmitec

chrobak7
14. dec 2025
@evickuska

@chrobak7 neblazni niekedy treba vymit trosku myslienky 😃

@evickuska Ja už som telku odhlásil, platím si len internet.

anonym_479b79
14. dec 2025
@chrobak7

@evickuska Ja už som telku odhlásil, platím si len internet.

@chrobak7 a co ti to pomôže? Véd internet je horší ako telka

denithestrange1993
14. dec 2025

@evickuska akoze rozumiem,ze to niekomu neprida na chuti ale to by sa dalo o vela reklamach polemizovat. Koniec koncov je to ludske tak isto ako vlozky,tampony,inkontinencne pomocky,kadejake pripravky z lekarne,koncic az clavinom ktory vpohode propaguju este pred 22hod.

evickuska
autor
Včera o 20:08
@denithestrange1993

@evickuska akoze rozumiem,ze to niekomu neprida na chuti ale to by sa dalo o vela reklamach polemizovat. Koniec koncov je to ludske tak isto ako vlozky,tampony,inkontinencne pomocky,kadejake pripravky z lekarne,koncic az clavinom ktory vpohode propaguju este pred 22hod.

@denithestrange1993 jop su veci, ktore by som v telke vidiet nemusela a za mna tam patri ochlpenie roznych farieb ci typov 🙃

anonym_4b3dd8
Včera o 20:30
@anonym_479b79

@chrobak7 a co ti to pomôže? Véd internet je horší ako telka

@anonym_479b79 na internet si vieš dať blokovač reklám

denithestrange1993
Včera o 21:45
@evickuska

@denithestrange1993 jop su veci, ktore by som v telke vidiet nemusela a za mna tam patri ochlpenie roznych farieb ci typov 🙃

@evickuska ale ved chlpy vidis kazdy den na chlapoch napriklad. Ak nie si sama depilovanana 100% tela tak vidis aj svoje chlpy.

heln
Včera o 22:36
@liusa82

@liusa82 ano, pozeras s detmi napriklad hary potera a zrazu reklama na clavin.

viestta
Dnes o 07:41
@evickuska

@evickuska ak iso by si nemusela pozerat telku pocas jedla, ked ta z reklam niektorych napina

arieska
Dnes o 07:54

mňa raz zaskočil jeden príspevok v diskusii. Niekto tam písal, že mu prišlo zle keď pri večeri na Štedrý deň z telky zaznela reklama na vaginálnu tabletku. To naozaj niekto pri Štredrovečernom stole pozerá telku?

Strana
z2