Musíme sledovať takéto nevhodné reklamy v TV?
Akoby svet televizie zabudol, ze ludia si sem tam pustia telku, k obedu, ci inemu jedlu a ja sa tam musim na holenie chlpatych pazuch a zatocene chlpy na bikinach divat 😒 nestaci natocit ten holiaci strojcek? Fakt musim sledovat niekoho rysave chlpy 🤯
odvráť zrak
Netreba chalovat pri telke. Pribera sa z toho
Pozeraj do taniera, vychutnávaj si každé sústo, rozprávaj sa s rodinou a telka nech ťa neruší pri obede.
Ja žijem bez telky 4 roky a toľko ušetreného času a nervov z reklám atď by som prial každému 🙂
A krvavé vložky a wc papier a stolicové hnačkové plienky tu nevadia? 😂🙈
Nie, naozaj nemusis sledovat niekoho rysave chlpy. Dokonca nemusis ani telku pri jedle pozerat. Sustred sa na jedlo, telku pozries ked dojes, je to jednak nezdrave a aj nekulturne.
každý televízor má tlačitko. volá sa vypínač.
Je ina doba, uz sa tolko nezaobaluje... mne su hrozne proti srsti reklamy Fio banky
som bez TV už dva roky a nechýba mi
@evickuska celkovo reklamy by mali zakázať a bodka!!! Nič dobré ako nervy to človeku neprinesie
Vyries to ako ja. Uz 7 rokov nepozeram tv programy. Pustim si film cez streamovaciu sluzbu a nemusim sa rozculovat nad reklamami.
Som cakala ze co ta poburuje, lebo teda v tej telke ide tolko debilin typu farma a podobne a tebe vadia chlpy :D tie chlpy co mame vsetci 🙈
Som cakala ze co ta poburuje, lebo teda v tej telke ide tolko debilin typu farma a podobne a tebe vadia chlpy :D tie chlpy co mame vsetci 🙈
@milanemila ano! fuj rysave a zatocene 😃 a vzdy mi to vybehne ked jem 😃
každý televízor má tlačitko. volá sa vypínač.
@anonym_c218f9 waaau vdaka za info 👌
Ja žijem bez telky 4 roky a toľko ušetreného času a nervov z reklám atď by som prial každému 🙂
@michallm24 ja bez socialnych sieti ale TV niekedy ako podmaz k jedlu ci praci si neodopriem 😊
Netreba chalovat pri telke. Pribera sa z toho
@anonym_1316f9 nepribera ked jes zdravo a spravne makas 🤞
A krvavé vložky a wc papier a stolicové hnačkové plienky tu nevadia? 😂🙈
@anonym_ac031f neviem ako ty ja som krvavy tampon ci osratu plienku zatial v TV nevidela 🤔
mne skôr vadia tie sexualne reklamy ešte pred 22 hodinou.Ja to všetko prepínam
@anonym_ac031f neviem ako ty ja som krvavy tampon ci osratu plienku zatial v TV nevidela 🤔
@evickuska myslím ty na mk 🙈

No strašne toto….kam ten svet speje ….este šťastie že mame v ústave dve pohlavia a fica za premiera
Sme safe