Musíme sledovať takéto nevhodné reklamy v TV?
Akoby svet televizie zabudol, ze ludia si sem tam pustia telku, k obedu, ci inemu jedlu a ja sa tam musim na holenie chlpatych pazuch a zatocene chlpy na bikinach divat 😒 nestaci natocit ten holiaci strojcek? Fakt musim sledovat niekoho rysave chlpy 🤯
@liusa82 myslis na tie tabletky na potenciu?
@evickuska presne tie reklamy na Clavin napr atd s tými umelými ženskými.Zadky vypučene tam ukazujú dobre že kamera nepadne 😆..balony umelé.Volakedy čo som si všimla chodili takéto reklamy po polnoci a postupne to posúvaju.Potom odrazu o 23 teraz aj o 22 a zachvilku to bude bežať deň noc 🤦♀️ no ja neviem mne to nepride normálne aby na to čumeli aj menšie deti ak sú ešte hore čo bežne o 22 bývaju aj cez prázdniny napriklad a tie otázky k tomu potom
@evickuska presne tie reklamy na Clavin napr atd s tými umelými ženskými.Zadky vypučene tam ukazujú dobre že kamera nepadne 😆..balony umelé.Volakedy čo som si všimla chodili takéto reklamy po polnoci a postupne to posúvaju.Potom odrazu o 23 teraz aj o 22 a zachvilku to bude bežať deň noc 🤦♀️ no ja neviem mne to nepride normálne aby na to čumeli aj menšie deti ak sú ešte hore čo bežne o 22 bývaju aj cez prázdniny napriklad a tie otázky k tomu potom
@liusa82 ako napr. aj ja mam balony umele ale neukazujem ich v telke 😁 tak nemozu tam dat staru tucnu predavacku by asi neuspeli 🙈

@anonym_ac031f asi som k nim neprisla 🤔
@evickuska buď rada 😁