Myslíte si, že seriál Sľub má dostatok prominentných detí?
Aky mate nazor na tento serial ? Myslite si ze je tam dost prominentnych deti ?
@janai1 podla mna je to stale v norme, co sa tyka tej primarovej nevery, kedze bohuzial aj toto je sucastou zivota, ci chceme alebo nie. Myslim si, ze sa to stale da akceptovat v ramci nejakej zapletky, predsalen to nie je serial (zatial) kde spi kazdy s kazdym, predsalen je to vo vysielacom case, ked to pozeraju aj deti 🙂
@lapersefona ale už to trošku začína 🙄 takže hádam to dostanú opäť do správnych hraníc!🫣🥹
@janai1 ale oľutoval to a nechce to dalej robiť
@mamickalisticka aj ja dúfam
@lapersefona hej, preto sa s ňou vyspal aj 2x 😂
@janai1 ale uz to naberanie ine obratky no uvidime. Ja som velmi zvedavá koho si vyberie nakoniec Zuzana
@lapersefona ja som si od začiatku istá, že bude nakoniec s Michalom. O tom je podľa mňa celý seriál.
Dievcata, prosim, o co tam vlastne ide? Preco vychovava cudzie dieta s cudzim muzom? Dakujem ;)
@plnenapaprika Kubkovi rodičia mali tragickú autonehodu (ktorú zavinil syn Hanuskovej že vbehol im do cesty na bicykli a strhli volant a narazili do iného auta, ale to vie len on a jeho rodina, polícii sa nepriznal) Rodičia Kubka nemajú rodičov a rodinu a ked mali svadbu, tak Zuza a Michal boli ich najlepší kamoši a sľúbili im, že ak budú mať raz dieťa a niečo by sa im stalo, tak sa o dieťa im postarajú... Zuza sa rozhodla sľub splniť, ale v tej dobe aby dali dieťa do náhradnej starostlivosti muselo ísť do domácnosti manželov a preto nahovorila Michala aby si ju zobral, aby dostala Kubka.
@plnenapaprika Jakubko je syn ich spoločných kamarátov - Lucie a Petra, ktorí zahynuli pri dopravnej nehode. Zuzana a Michal im boli svedkovia na svadbe a sľúbili im, že ak raz bude treba postarajú sa o ich dieťa.
@marsmykkok Dakujem! ❤️
Mi to uplne pripomina Zivot je raz taky, ten americky film
@patka06 Dakujem! ❤️
@kristiii tiez mam ten pocit aj ju viac fyzicky pritahuje a ten dr je taky nemastny neslany no uvidime
@lapersefona aj ja mas tip?
@lapersefona jasne, ze bude s Michalom, ved oni dvaja su hlavne postavy v serialy, co dali slub, o tom sa primarne toci cely dej.
Som jedina, ktoru irituje, ze v tom seriali nikdy nikto nestiha dojest ranajky? 🙃
@janci27 to ano ale vies moze mysliet aj prakticky ze predsa doktorko lepsia buducnost ake zas svokrovci ju nechcu
Telocvikár je vtipný a energický, viac k nej ide.
Ona taká ľadová kráľovná potrebuje roztopiť. Doktorko je vážny a chudák nedali mu priestor sa prejaviť.
@lapersefona hej, tak by to bolo najviac pravdepodobne mozno v realnom zivote, lenze serial je serial a tu je dost predvidatelny koniec, kedze sa dej toci primarne o nich a teda o tom slube, co dali na zaciatku 😉
@janci27 ano včera bolonato aj viditelne poukazane
@laurinka27 mne pride divne aj to, ze sa vobec neprezliekaju do domaceho oblecenia ale su schopni chodit cely den v obleku a v satach/kostyme, co mali od rana v robote 😀 teda Hanuskova ma obcas tie "domace" fialove saty, a napr. Michal chodi v trenkach 😀

@lapersefona tak to posledný týždeň asi nepozeráš 🙃