Najhorší film aký ste kedy videli
Ahojte, včera sme sa s mužom bavili niečo o filmoch, a prišli sme k tomu ze aký film si už nikdy v živote nepozrieme. Za mňa najhorší film aký som videla bol jednoznačne Srbský film, po ňom mi bolo fakt ze zle.
Aký je ten váš? Nemyslím ze akú blbosť ste videli, ale fskt film, po ktorom vám nebolo dobre.
Pomsta znásilnenej 😓
A ešte jazero smrti 😭
Este mi napadlo, ze Antichrist. Nadherne a kvalitne spraveny film, uzasne zabery, esteticky 10 z 10, dej bol psycho-horor. Ziskal vela oceneni. Ale taka strasna uzkost a zle na zaludku mi po nom ostalo, ze dovidenia :D.Neodporucam.
@aktiz Hory maji oci je slabota.
Barbie
Bad Santa
Ice ventura, odvtedy som v kine nebola
Napada mi Slnovrat tak debilny film 🤦♀️
Takých je veľa
Barbie
Barbie 😃😃😃😃 booože to bola konina...
OSTROV, momentalne na Netflixe, taka najnovsia drsna spomienka, ani neviem, preco som to dopozerala
Ja nemám rada väčšinu amer.akčných filmov. Neviem, či je americký,ale Anna ma výnimočne bavila. Inak fičím trochu proti prúdu a mám veľmi rada staré filmy-aj od Jakubiska a z tých novodobejších Piargy a Slúžka zaujali. Neholdujem presladeným romantickým filmom, včera sme šli absolútne bez nejakých očakávaní na Nikdy nehovor nikdy...a páčilo sa mi aj to.
Eurotrip
Wolf Creek, natočený podľa skutočných udalostí v Austrálii, hnusný film...
A Odsúdení zomrieť - Otvorené more 1. alebo 2. Neviem, ktorá časť to bola, tiež sme to pozreli len raz a už viac nie..
za mňa je to séria filmov "Saw". to sa proste nedá pozerať.
Záhada Blair Witch 😱
@miriamka24
@salsa26
@sonnenshein barbie je film z ktorého vám je na vracanie a ešte pár dní po tom ako si ho pozriete na to nemôžete zabudnut aké to bolo nechutne a hrozne? 🤔
Áno, už nikdy by som si ho nepozrela a bolo mi z neho zle.. Prečo? Je to nepochopiteľné? Musí to byť "krvak" ? Toto bol najhorší film aký som v živote videla a to mam 43r...cele zle.. Šla som s dcérou povinne...
@salsa26 nie, nemusí to byť krvak. Viac ako polovica filmov co boli spomenuté neboli krvaky 🙂 ale beriem, vás názor
Asi tak, nebyť mojich dcér nikto by ma tam nedostal
Baby, to o com je ten film, ze taky hnus?
@ywonita Pomalovane vtáča je fakt silný film.
@luciannka83 ktorý konkrétne myslíš?

Za mna film ktorý vo mne zanechal najneprijemnejsie pocity a bolo mi z neho fakt zle bol film 3096 dni