Najlepšia bezplatná VPN na sledovanie českých filmov
@valikasikulova presne, tiež kvôli Voyo, zatiaľ mám hola VPN, len tá je zdarma iba pol hodinu a potom sa na pol hodinu vypne atď dookola...
Ja som mala nejakú co bola týždne Free/trial verzia ale už ju neviem nájsť ale pamätám si ze som skoro nervy stratila keď som chcela zrušiť predplatné....inac ako mne sa zdá ze este par mesiacov dozadu voyo cz normálne šlo...velmi nemilo som bola prekvapená...., niekto tu aj radil stránku kde je napríklad Česká vymena manzeliek ale tam je max 18 séria nič najnovšie....
A tu tento chlapec by mohol poradiť a este jeden nick ale neviem ho idem hľadať 😀
@niekto2hy pomôžeš, poradíš prosím?
Su aj zadarmo,len tam je nieco- za nieco.
@niekto2hy pre bežného smrteľníka nestačí jedna VPN apka? Ak nechceš písať sem nedáš konkretne tipy do spravy? ...ja co viem tak pppeter cosi propagoval aj kluci z prahy ale to si ozaj nepamätám akú značku od koho za koľko na koľko zariadení a na ako dlho....toto je pre mňa španielska dedina...😀
@valikasikulova Mozno staci,zalezi naco ju chce pouzivat.Napr.prehravanie archivu BBC a Chanel4 je niekedy problem... A keby sa autor nepytal anonymne..
@niekto2hy ja len klasika netflix Disney možno ak cosi nejde u nas, CZ voyo lebo to blokuju všetko ale kedysi sa dalo normálne pozerať a este online resp archiv ct1...lebo ct1 ma tuším Lea rozprávky co býva na jim jam vnuk pozerava len teda tam to býva 1x za den , na yt to je len po anglicky a ct to blokuje...ja som pozerala český archív cestopisy ale to sú roky dozadu...takze nic extra nechcem aspoň myslím
@valikasikulova Voyo jako provozovatel nic neblokuje... blokuje vám to poskytovatel internetu.
@niekto2hy nejlepší je asi Private VPN za málo peněz hodně muziky.
@zdenek1966 a?
@valikasikulova a co?

Tak toto by aj mňa zaujímalo kvôli CZ voyo...