Najlepšie vianočné ponuky na internet a televíziu
Ahoj prosim od koho máte, aku ponuku , programy , archív rýchlost, stabilitu? Lebo my mame bytové družstvo u nas žiaden archív, sem tam vypadok 2x za mesiac par hodin, základná ponuka tv a najnižši internet a od 1.1. budeme za toto platiť 30 eur. Tak dajte prosim ci ste objavili nejaku lepšiu ponuku vianočnú teraz. Vdaka
Mame magio na 3tv,wifi neobmedzene aj s posilovacmi signalu,aby bolo pokrytie v celom dome.Neviem sice cenu ale ako pisu baby isto taka,lebo mame k tomu 4 pousali tak je suma aj ina.
toto za 30? no way .. 😲
máme telekom magio - cena ako píše @lakebabe - ale tá cena je individuálna, lebo záleží aký rýchly internet a aká tv, ja platím podstatne viac, ale mám tie najvyššie balíky ...
@biba_18 ja som dostala nejakú akciu minuly rok internet ale nemam opticky lebo u nas optika nie je ale je rýchly lebo obidve telky su cez net a celý deň pracujem a vsetko utiahne krásne ale bola to nejaká akcia vtedy tak vôbec netuším aká cena bola na dva roky tak uvidím potom
29.70 je to presne paušály mame v orange takže kvôli tomu nie

@anonym_autor balík mágio- neobmedzený internet, dve tv s archívom s x kanálmi 29 a nejake centy mesačne bol to nejaky akciový balík