icon

Názor na film Kráľova milenka

29. jún 2023

Dovolili by ste dieťaťu ísť na tento film? Jedná sa o 8 ročné dieťa. Nie sme si istí či ho vziať alebo nie ...
https://www.csfd.sk/film/1178989-jeanne-du-barr...

Názor na film Kráľova milenka
Strana
z2
matkahelka
29. jún 2023

ale ano, aj my fungujeme stylom, ze vysvetlujeme. moje dieta v 8 rokoch poznalo cislice a vedelo, ze ak je v rohu v TV 12, tak to proste nema pozerat, rovnako 15 a rovnako 18. vysvetlili sme jej to asi 3x a pochopila to. a rovnato to platilo aj s filmami v kinach. a teda uznavam, ze kazdy ma iny styl vychovy, ale moja vychova nie je natolko liberalna, aby som v 8 rokoch dovolila dietatu pozerat taketo druhy filmov.

matkahelka
29. jún 2023

@sheila121 esteze existuje MK, mnozstvo zien by bez neho v realnom zivote bolo stratenych

domak2
29. jún 2023

Ja fakt dúfam že 8 ročný nevie poriadne co je sex, a nemyslím teraz ze kluci maji penis a holky vagínu. To už je normálne uchylne ze ti príde v pohode ze by na to bohorovne pozeral s popcornom v ruke. Deti sú tiež ľudia, ale bez skúseností, tak je na tých starších ľuďoch co ich majú na starosti aby mali rozum a navigovali ich životom aj keď občas musia povedať NIE 😑

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
29. jún 2023

@domak2 prečítaj posledný komentár čo som sem dala ;)
@matkahelka veď aj niektoré rozprávky majú v krúžku napr 12 a čuduj sa svete pozerajú aj deti ale ako som písala. Pozriem si o nej viac info a vysvetlíme

krasolienka1
29. jún 2023

@jaskolka dep hral aj vo filme kde sa zabíjali kurtizány možno aj to by si pozrel😂

autor
29. jún 2023

@krasolienka1 ach Bože, ženy vy ste ale ... Malý Deppa pozná, nakoľko videl aj Pirátov, Charlie a továreň na čokoládu inak nevie v akých filmoch všetkých hral ALE videl obrázok na nete a spoznal ho 😁🫣 tak preto sa pýtam. Nezaujímala som sa, o čo tam ide atď. Ale ako písala jedna mamička, pozistujem a vysvetlím malému

jaskolka
29. jún 2023

Tak zrejme všetky sme predpokladali, že už vieš, o čom je ten film, keď na neho chcete ísť.🙂 A čudovali sa, že sa ti to zdá vhodné pre 8 ročne dieťa. Preto logicky si dostala také odpovede, aké tu padli.

sapetka
29. jún 2023

No nemoze. Lebo ked je ten film vekovo ohraniceny tak ti tam nepustia 8r dieta..

moonlight1210
29. jún 2023

“ konečne normálna odpoveď 😉 vidíš a mne nenapadlo sa pozrieť že o čo tam ide 🫣 😁 “

Toto pises uplne vazne?
Ty si chcela vziat dieta na film, o ktorom nevies o com vlastne vobec je? Chcela si to zistit az v sale?
Ved Johny nehra len v humornych filmoch pre deti typu Pirati.

autor
29. jún 2023

@moonlight1210 popis filmu som čítala, nečítala som však viac o Tom o čo tam šlo. Tak pardon pani dokonalá 🫣

1gramofon
29. jún 2023

A o pár rokov si spolu pozriete prci prci, lebo tam hra neviem kto?

moonlight1210
29. jún 2023

Toto nie je o dokonalosti. Darmo sa paprcis. To je o obycajnom pouziti rozumu.

kittykat22
29. jún 2023

mas tam napisane, ze je to nepristupne pre deti do 15 rokov. Dieta ti ani nepustia do kina.

dianaana
29. jún 2023

Prepac ale ak ani nevies kto bola Jeanne du Barry, ako to chapem z tvojho vyhlasenia "nepozrela som si o co tam ide" tak ten film ta moze dost prekvapit, asi to nebude rozpravka ale bude tam sex a aj nasilie, kedze ide o obdobie francuzskej revolucie a zomrela pod gilotinou 🤦‍♀️ Necuduj sa reakciam zien, kazda ma asi nejaky historicky prehlad a brat na taky film 8 r dieta a mysliet si ze je to rozpravka, tak neviem, no.

Strana
z2