Názor na film Kráľova milenka
Dovolili by ste dieťaťu ísť na tento film? Jedná sa o 8 ročné dieťa. Nie sme si istí či ho vziať alebo nie ...
https://www.csfd.sk/film/1178989-jeanne-du-barr...

@sheila121 esteze existuje MK, mnozstvo zien by bez neho v realnom zivote bolo stratenych
Ja fakt dúfam že 8 ročný nevie poriadne co je sex, a nemyslím teraz ze kluci maji penis a holky vagínu. To už je normálne uchylne ze ti príde v pohode ze by na to bohorovne pozeral s popcornom v ruke. Deti sú tiež ľudia, ale bez skúseností, tak je na tých starších ľuďoch co ich majú na starosti aby mali rozum a navigovali ich životom aj keď občas musia povedať NIE 😑
@domak2 prečítaj posledný komentár čo som sem dala ;)
@matkahelka veď aj niektoré rozprávky majú v krúžku napr 12 a čuduj sa svete pozerajú aj deti ale ako som písala. Pozriem si o nej viac info a vysvetlíme
@jaskolka dep hral aj vo filme kde sa zabíjali kurtizány možno aj to by si pozrel😂
@krasolienka1 ach Bože, ženy vy ste ale ... Malý Deppa pozná, nakoľko videl aj Pirátov, Charlie a továreň na čokoládu inak nevie v akých filmoch všetkých hral ALE videl obrázok na nete a spoznal ho 😁🫣 tak preto sa pýtam. Nezaujímala som sa, o čo tam ide atď. Ale ako písala jedna mamička, pozistujem a vysvetlím malému
Tak zrejme všetky sme predpokladali, že už vieš, o čom je ten film, keď na neho chcete ísť.🙂 A čudovali sa, že sa ti to zdá vhodné pre 8 ročne dieťa. Preto logicky si dostala také odpovede, aké tu padli.
No nemoze. Lebo ked je ten film vekovo ohraniceny tak ti tam nepustia 8r dieta..
“ konečne normálna odpoveď 😉 vidíš a mne nenapadlo sa pozrieť že o čo tam ide 🫣 😁 “
Toto pises uplne vazne?
Ty si chcela vziat dieta na film, o ktorom nevies o com vlastne vobec je? Chcela si to zistit az v sale?
Ved Johny nehra len v humornych filmoch pre deti typu Pirati.
@moonlight1210 popis filmu som čítala, nečítala som však viac o Tom o čo tam šlo. Tak pardon pani dokonalá 🫣
A o pár rokov si spolu pozriete prci prci, lebo tam hra neviem kto?
Toto nie je o dokonalosti. Darmo sa paprcis. To je o obycajnom pouziti rozumu.
Prepac ale ak ani nevies kto bola Jeanne du Barry, ako to chapem z tvojho vyhlasenia "nepozrela som si o co tam ide" tak ten film ta moze dost prekvapit, asi to nebude rozpravka ale bude tam sex a aj nasilie, kedze ide o obdobie francuzskej revolucie a zomrela pod gilotinou 🤦♀️ Necuduj sa reakciam zien, kazda ma asi nejaky historicky prehlad a brat na taky film 8 r dieta a mysliet si ze je to rozpravka, tak neviem, no.

ale ano, aj my fungujeme stylom, ze vysvetlujeme. moje dieta v 8 rokoch poznalo cislice a vedelo, ze ak je v rohu v TV 12, tak to proste nema pozerat, rovnako 15 a rovnako 18. vysvetlili sme jej to asi 3x a pochopila to. a rovnato to platilo aj s filmami v kinach. a teda uznavam, ze kazdy ma iny styl vychovy, ale moja vychova nie je natolko liberalna, aby som v 8 rokoch dovolila dietatu pozerat taketo druhy filmov.