icon

Názor na tohtoročného ženícha z Ruže pre nevestu

25. mar 2025

Aký mate nazor na tohtoročneho ženicha ? Mne pride sympatický,ale rozumovo mi pride ako keby sa zastavil niekde v 20tke ale chapem že je to reality show a vy čo si o tom myslite ?

balerina2025
25. mar 2025

fesak ale nesledujem, lebo to nedokazem.

jaskolka
25. mar 2025

Mne v každej reality show pripadajú ľudia,akoby sa zastavili v 20 tich rokoch...

ivik4
25. mar 2025

Z tych vsetkych mi pride najrozumnejsi a co je fajn, ze sa nejde pokadit z tych ktore sa sustavne predvadzaju, ale kludne im povie aj co si mysli

modrava
25. mar 2025

taky braaaaatyslafsky fesacik, ale vyzera ze mu to mysli

mimuska328
25. mar 2025

@ivik4 presne aj sympatický je a vyzerá byt normálny nie ako ti predtým co boli. Mne sa páčil aj ženích z českej rúže že tiež vyhodil tie co tam robili najväčšie peklo

lucia13022023
25. mar 2025

Pozerala som s nim aj podcast co ma s kristofom a vyzerá byt dobrý chlap. Sympaťák, pohodak, povie svoj názor... Z tých troch určite najlepší

janci27
25. mar 2025

mne praveze pride tento najmenej sympaticky, co sa vzhladu tyka, preto to ani nepozeram, lebo aj tie baby su vsetky akesi divne a nepekne, pride mi toto najslabsia seria

tim23
25. mar 2025

Veľmi sa mi páči. Mám z neho pocit, že nevyhľadáva tie dnešné umelé ženy ale skôr sa mu páčia prirodzené a,, dopohody" ženy. Ten prvý Tomáš hľadal presne ten babikovský typ a Radko sa mi zdá že veľa slopal 😁 tento je fajn, prijala by som ružičku

spenat9
26. mar 2025

Mne sa tiez velmi paci, mam pocit ze aj velmi otvorene rozprava co si mysli o vztahu k jednotlivym babam, ostatni vacsinou hovorili velmi zaobalene, same vagne slova.. a na instagrame som pozerala ze pred ruzou mal dlhe vlasy aj bradu, vyzeral trochu ako can yaman, dost mu to seklo 🤤

mili2016
28. mar 2025

Ženích je podľa mňa s tých predchádzajúcich najrozumnejši ale tie baby 🤦🏻‍♀️tak to je už kapitola sama o sebe...všetci vrátane ženícha vedia že láska sa tam nehľadá ale čísla na sociálne siete.