Nový ženích v Ruži pre nevestu
Otvaram diskusiu :D vyjadrujte sa len tie, co to pozerate🙏🏼🫶🏻 dakujem. Mne na nom ieco nesedi. Ako, sorava sa zatial slusne a zeny su preto z neho hotove :D ale ja neviem :D nemyslim si, ze sa tam hlasia muzi, co su pripravení na vztah. Staci pozriet na Tomasa a Radka. Od show nemali ziadnu partnerku a aj ked Tomas nieco mal s Marcelou, trvalo to mozno dva mesiace. Tvrdit, ze hladam nieco vazne a potom roky po show nemat partnerku mi pride divne. Takisto tento novy. Tvrdi, ze uz by sa aj usadil a preto siel do reality show. Neviete niekto o nom, ake mal vztahy?:D ja ho teda nepoznam. Ale uz len ten jeho kamos Kristof mi pride divny. Pocula som s nim nejake rozhovory a pride mi velmi povrchny. A ako sa hovorí, s kym si, taky si. Takze ak je partia takýchto chlapov, myslim si, ze vsetci inklinuju k rovnakym nazorom :D
@lilith_p neboj sa jemu tiez ide iba o zviditelnenie, nikto nam ziadny vztah nehľadá je to iba hrane
@klotildabazarik tiež si myslím
Ved Rado je uuuplne iny v podcastoxh ako bol w show. Mne pride ze je gay… vulgarny nervak
Tak ja osobne si myslim, ze je to hlavne show a je to biznis. Snad si niekto nemyslí, ze to co tam tu ludia vypúšťajú z úst, je naozaj realita. Panabeka, vsak je to len show, sranda a je to len naoko! On ale aj baby si pekne zarobí, zarobia, zviditeľnia sa, aj viac na IG (nove ponuky, nove spolupráce atd) a mozno sa chlapca casom ujme nejaka herečka, celebrita, ktora s nim pojde na vztahu alebo tak, pripadne to este chvilu potiahne na nejaky merch, vlastný podcast atd… je to cele “biznis” pre ludi, ktori su reálne nezamestnaní, alebo su na úrade prace a nechce sa im makať a tak idu do tv, lebo nemaju hanby a idu cez mŕtvoly, hlavne ze dostanem 150 korún za epizódu a budu follows….
@barborachors 150 korún určite nedostávajú. Za takéto peniaze by tam nikto nešiel 🤣

@barborachors jasne ze platia. :D