Odporúčania na oddychové seriály na Netflixe
Ahojte, odporučte nejaké dobre seriály na netflixe. Niečo na štýl Ginny&Georga. Nechcem žiadne krvaky, vraždenie ale niečo také oddychové
@elenka.k nechcem žiadne sci-fi, ani historické. Skôr niečo zo súčasnosti, moze byt romantika, humor ale aj trochu drámy
@anonym_autor. Hra o tróny.
@anonym_autor. Hra o tróny.
@elenka.k Hra o tróny - podarilo sa ti nájsť seriál s úplne všetkým čo autorka nechce. 🫣😅
@evaachesa presne 😂 nevadi, možno zle prečítala 😊
@anonym_autor haha ale pobavilo ma....hlavne ked si predstavím ten uvodny krvak. 😱😂
Mne sa tiez veľmi pacila Ginny&Georga, potom Emily in Paris, potom moje obľúbené Gilmore Girls, ani neviem kolko krat som ich videla. 😅 Sex education bolo tiez celkom fajn. Zacala som pozerat Nobody wants this ale az tak velmi ma to nechytilo a tak som pozeravala Korunu. Vcera som zistila ze som pozrela poslednu cast tak tiez neviem co pozerať. 🫣
@anonym_autor haha ale pobavilo ma....hlavne ked si predstavím ten uvodny krvak. 😱😂
Mne sa tiez veľmi pacila Ginny&Georga, potom Emily in Paris, potom moje obľúbené Gilmore Girls, ani neviem kolko krat som ich videla. 😅 Sex education bolo tiez celkom fajn. Zacala som pozerat Nobody wants this ale az tak velmi ma to nechytilo a tak som pozeravala Korunu. Vcera som zistila ze som pozrela poslednu cast tak tiez neviem co pozerať. 🫣
@evaachesa ja som začala pozerať leto kedy som skrasnela, ale zatial iba prvú časť tak uvidime. Gilmorky milujem a Ginny&Georgia tak to je tiez srdcovka. Emily v Paríži som videla uz dvakrát, škoda ze vždy treba tak dlho čakať na ďalšie časti. Rada by som si pozrela niečo dobré tak ak na niečo narazis, budem vdacna za odporučenie 😊
@evaachesa áno. Máš pravdu, potom mi to došlo 🙈 prepáč autorka. Ale predsa len, je tam málinko romantiky...
Hoci ten Zaklínač, tam ide aj o erotiku 🙃
@elenka.k v pohode 😄 ja nie som moc na sci-fi, fantasy, krvaky, horory. Ja si radšej pozriem nieco také lahke, oddychove kde je trochu romantiky, humoru a aj trochu napätia.
Firefly lane,
The Bold type,
Sex life
@anonym_autor ozaj pozerali ste niektorá Tri ženy? Ale ten asi nebude na netflixe
@anonym_autor rozumiem a pozrela si si niečo?
Zacala som pozerat the Summer I Turned Pretty, zatial iba prvú časť tak uvidime
@evaachesa áno. Máš pravdu, potom mi to došlo 🙈 prepáč autorka. Ale predsa len, je tam málinko romantiky...
Hoci ten Zaklínač, tam ide aj o erotiku 🙃
@elenka.k hihi ved sranda nahodou, mna to pobavilo ...lebo mne ked toto muz pustil som ostala ako obarena co za krvak to chce pozerat😱 🤣 ale seriál to bol fakt super. 👍Zaklinaca ale nepoznám, tak pozriem o co ide. 👍

@elenka.k nechcem žiadne sci-fi, ani historické. Skôr niečo zo súčasnosti, moze byt romantika, humor ale aj trochu drámy
@anonym_autor a ten Zaklínač, tiež nie?
Potom viem o jednom seriály ale je o drakoch a je fakt fajn, iba si neviem spomenúť na názov.🙈