icon

Odporúčte film alebo seriál pre náročného diváka

18. júl 2024

Baby moje, sama som doma a chcem si niečo zaujímavé pozrieť, ale asi som náročná 🤦
Včera som si chcela pozrieť Jedeme na teambuilding, popri praci som to z donútenia dopozerala, aby som zistila, či je to taká debilina celé, alebo len začiatok.
Detto ďalšie komédie, 15 minút a stačí mi.
Skoro všetko za mi zdá stupídne, väčšinu filmov po chvíli vypnem...aj seriálov, nechce sa mi venovať tomu čas.
Asi si budem čítať 😃
Niečo napínavé, zaujímavé, uveriteľné, môže byť aj historické...nemáte tip?
Alebo životopisné. Páčil sa mi film Hodiny, Edith Piaf...zas nemusí to byť ťažká intelektuálčina že nezaspím.
Ďakujem 🙏🙏🙏

Strana
z2
roxanna
18. júl 2024

@theanak ten film sa aj mne páčil. A záver ma prekvapil.
Autorke ešte zo seriálov odporúčam Special Ops: Lioness, ja teda špionážne filmy moc nemusím, ale toto ma dostalo.

avicii18
19. júl 2024

Z kníh som práve dočítal Rakovinu od Solženicyna a podobná téma sa prelína aj vo filme L'Agnello (2020). Knihu si určite ešte raz prečítam, boli tam zaujímavé myšlienky. Ten film som už videl asi 5x.

dominikamacakova
19. júl 2024

Black Mirror

sonula
19. júl 2024

Ak naricny divak tak oozri Salkera, Mazaciu hkavu akebo Dune

3petka
19. júl 2024

Nás celkom bavil Zaklínač (netflix) je to také historicko, sci-fi, fantastická vec. Ja som to najprv nechcela pozerať ale nejak ma to už chytilo.

avicii18
19. júl 2024

@avicii18 A ak chcete fakt niečo čo vás chytí za srdce, pozrite si film Narušiteľ systému (2019)

anos18
19. júl 2024

Mne sa páčia filmy z filmového klubu: napr. Anatómia pádu, Srdcová kráľovná, Irina Palm.....

anos18
19. júl 2024

Aj Zóna záujmu

gejb
19. júl 2024

@kikaaa444
@akvi
Ten korejsky serial sa vola The Glory 😉 bolo to super

kikaaa444
19. júl 2024

@gejb ano ano presne to 🙂)

anjelok
19. júl 2024

Stastie na dosah, podla skutocneho pribehu.

mamusa123456789
19. júl 2024

Kórejský seriál, bez dabingu s českými titulkami, Vincenzo, mne sa ten seriál veľmi páčil

mamusa123456789
19. júl 2024

@kikaaa444 ten som sa aj mne veľmi páčil, kukni ešte modrá až na kosť (myslím, že tak sa volal) alebo ako som radila aj autorke Vincenzo, ten som pozrela za necelé 3 dní, ale chodila som ako múmia, lebo to bolo aj na úkor spánku.Este mrkni Navillera alebo s tým istým hercom v hlavnej úlohe Okuzlujuci demon alebo s Zajtra je také deň alebo Spojený osudom... Celkovo sa mi páčia kórejské seriály, lebo tam nie je nič prehnane, ako príklad uvediem Kobra 11, stačí obyčajná buracka a vybuchne pri nej kľudne aj 20 áut alebo polovica deju je o sexe a podobne... Teraz kukám Nove psané dejiny, ale to je taka slaďošina...

larinka552
19. júl 2024

Co sa tyka serialov tak neporadim nic nove... Lost, Dr. House, Heroes, Prison break. Filmy Obsluhoval jsem anglickeho krale, Kolja, Interstellar, Marťan, Lovely bones. A zo slovenskych Ine svety a Osadne. Take oddychovky o vychode 😀

zuzulkazu
19. júl 2024

@kikaaa444 tiez ficim na korejcoch, tak daj pe inspiraciu 🙂

mamusa123456789
19. júl 2024

@zuzulkazu kukni komentár, čo som pisala
@kikaaa444

tiana080
19. júl 2024

Seriály, 3 Body problems alebo môj obľúbený je Black Mirror

autor
26. júl 2024

@gejb teraz pozerám, ze to som videla, výborné 👍
Niečo podobné ešte nepoznáš? 🙏

u2jana
Autor odpoveď zmazal
u2jana
26. júl 2024

A este serialy: normal people, slow horses, kalifat,
Ostre predmety,
filmy: nadejna mlada zena, tetris, minule zivoty…

u2jana
26. júl 2024

Serialy: prezumpcia neviny, behind her eyes, lincoln laywer, severance, medium, ted lasso

u2jana
26. júl 2024

A este serial Boj o moc, tiez vyborny

gejb
28. júl 2024

Este mi napadlo: Ostré predmety, Little fires everywhere, Babylon Berlín, Taboo

gejb
28. júl 2024

Mare of Easttown

u2jana
28. júl 2024

@gejb ano aj to bolo dobre, a este Peaky Blinders

mclissa
28. júl 2024

Seven seconds, Orphan black, Ozark, Sense 8

akvi
4. aug 2024

Bad sisters, výborný seriál, zaujímavá zápletka, čierny britský humor, nenudila som sa ani sekundu.

akvi
4. aug 2024

@mclissa orphan black a Sense 8 sú moje top seriály 👍

snowflakenel
4. aug 2024

To su vsetko filmy z netflix, ci kde si ich mozem pozriet ? Vdaka

Strana
z2