Odporúčte film alebo seriál pre náročného diváka
Baby moje, sama som doma a chcem si niečo zaujímavé pozrieť, ale asi som náročná 🤦
Včera som si chcela pozrieť Jedeme na teambuilding, popri praci som to z donútenia dopozerala, aby som zistila, či je to taká debilina celé, alebo len začiatok.
Detto ďalšie komédie, 15 minút a stačí mi.
Skoro všetko za mi zdá stupídne, väčšinu filmov po chvíli vypnem...aj seriálov, nechce sa mi venovať tomu čas.
Asi si budem čítať 😃
Niečo napínavé, zaujímavé, uveriteľné, môže byť aj historické...nemáte tip?
Alebo životopisné. Páčil sa mi film Hodiny, Edith Piaf...zas nemusí to byť ťažká intelektuálčina že nezaspím.
Ďakujem 🙏🙏🙏
Z kníh som práve dočítal Rakovinu od Solženicyna a podobná téma sa prelína aj vo filme L'Agnello (2020). Knihu si určite ešte raz prečítam, boli tam zaujímavé myšlienky. Ten film som už videl asi 5x.
Black Mirror
Ak naricny divak tak oozri Salkera, Mazaciu hkavu akebo Dune
Nás celkom bavil Zaklínač (netflix) je to také historicko, sci-fi, fantastická vec. Ja som to najprv nechcela pozerať ale nejak ma to už chytilo.
Mne sa páčia filmy z filmového klubu: napr. Anatómia pádu, Srdcová kráľovná, Irina Palm.....
Aj Zóna záujmu
Stastie na dosah, podla skutocneho pribehu.
Kórejský seriál, bez dabingu s českými titulkami, Vincenzo, mne sa ten seriál veľmi páčil
@kikaaa444 ten som sa aj mne veľmi páčil, kukni ešte modrá až na kosť (myslím, že tak sa volal) alebo ako som radila aj autorke Vincenzo, ten som pozrela za necelé 3 dní, ale chodila som ako múmia, lebo to bolo aj na úkor spánku.Este mrkni Navillera alebo s tým istým hercom v hlavnej úlohe Okuzlujuci demon alebo s Zajtra je také deň alebo Spojený osudom... Celkovo sa mi páčia kórejské seriály, lebo tam nie je nič prehnane, ako príklad uvediem Kobra 11, stačí obyčajná buracka a vybuchne pri nej kľudne aj 20 áut alebo polovica deju je o sexe a podobne... Teraz kukám Nove psané dejiny, ale to je taka slaďošina...
Co sa tyka serialov tak neporadim nic nove... Lost, Dr. House, Heroes, Prison break. Filmy Obsluhoval jsem anglickeho krale, Kolja, Interstellar, Marťan, Lovely bones. A zo slovenskych Ine svety a Osadne. Take oddychovky o vychode 😀
Seriály, 3 Body problems alebo môj obľúbený je Black Mirror
@gejb teraz pozerám, ze to som videla, výborné 👍
Niečo podobné ešte nepoznáš? 🙏
A este serialy: normal people, slow horses, kalifat,
Ostre predmety,
filmy: nadejna mlada zena, tetris, minule zivoty…
Serialy: prezumpcia neviny, behind her eyes, lincoln laywer, severance, medium, ted lasso
A este serial Boj o moc, tiez vyborny
Este mi napadlo: Ostré predmety, Little fires everywhere, Babylon Berlín, Taboo
Mare of Easttown
Seven seconds, Orphan black, Ozark, Sense 8
Bad sisters, výborný seriál, zaujímavá zápletka, čierny britský humor, nenudila som sa ani sekundu.
To su vsetko filmy z netflix, ci kde si ich mozem pozriet ? Vdaka

@theanak ten film sa aj mne páčil. A záver ma prekvapil.
Autorke ešte zo seriálov odporúčam Special Ops: Lioness, ja teda špionážne filmy moc nemusím, ale toto ma dostalo.