icon

Oplatí sa ísť pozrieť film Kavej?

12. aug 2024

Boli ste?Oplatí sa ísť?

Strana
z2
gemerka17
12. aug 2024

Bola. Mne sa celkom páčil.

sima234
12. aug 2024

My sme boli už 2x, takže za mňa áno, ale stretla som sa aj s názorom, že sa to neplatí. Každému sa páči niečo iné, tak už len risknúť 🤷‍♀️

seblicek
12. aug 2024

túto otázku si tiež kladiem. počula som aj dobré ohlasy na ten film a aj také, že to bolo nudné a trápne, tak neviem. ale asi pôjdem, nech posúdim sama. však zase tak často do kina nechodím 🙂

marca12
12. aug 2024

Ja idem uz len preto,ze chcem podporit autorov filmu. Idem tam s tym,ze nic od toho neocakvam a dufam,ze to prezijem,lebo vychodniarky, prepacte,ale ja vychodniarcinu nemozem ani pocut. Strasne ma rozculuje.

sima234
12. aug 2024

@marca12 tak na ten film ani nechoď.

ninusa221
12. aug 2024

@marca12 tak to tam nechoj potom lebo tam len po vychodianrsky rozprávali a mne to teda tiež vadilo. Ináč film bol super nasmiali sme sa. Je to taká oddychovka nad ktorou nemusíš premýšľať.

ivik4
12. aug 2024

Za mna a kamosku ano , aj ludia v kine sa dobre bavili

seahorse27
12. aug 2024

@marca12 cely film je vo vychodniarcine. Musela som sa 20 minut na to naladovat, lebo som skoro vobec nerozumela, ale potom som sa chytila. No nie je to ziadny filmovy skvost, povedzme si pravdu, ale to som od toho ani neocakavala. Humor je tam taky ludovy. Neodpadla som z toho, ale zas dalo sa to prezit

luccija
12. aug 2024

@marca12 včera som bola.Ja nie som náročný divák, ale neviem... áno, zasmiala som sa pár x, ale keď som čítala, že ľudia boli nadšení, tlieskanie podľa mňa prehnane.Inak celý film je v saristine občas som nerozumela ako rýchlo rozprávali.
Ženy vykreslené ako hlupane čo sa chcú vydávať, chlapi podpapuciari Cesi majú slunce, seno my kavej😉ale taká oddychovka, ale čakala som viac
Úplne pritiahnuté za vlasy mŕtvola v dome a robiť si.z toho srandu, zlomiť jej ruku toto prehnali inak fajn.Som rada, že bývam a žijem kde som

0silvia0
12. aug 2024

Ja osobne na Kavej nejdem, toto ja nedam. Ale bezi teraz v kinach film Vlny. Ten odporucam vsetkymi desiatimi. Konecne som videla v kinach fakt dobry film. Az zimomriavky som mala.

sovica
12. aug 2024

Žijeme v Nemecku a keď sme v lete na SK, tak letné kino proste aspoň raz musí byť😀 Tento rok sme vybrali s dcérou Kavej. Nebolo to zlé, aj som sa pobavila, ale podľa mňa skôr taký priemer, proste také slovenské. Mne sa viac páči ten sitkom. Ale Anka Rakovská aj Janka Kovalčíková boli skvelé. A páčil sa mi aj herecký výkon Lenky Spišákovej (mama), Braňa Matuščina (otec) aj Šimuna (manžel "Anky"). Podľa mňa to chcelo trošku lepší scenár a asi aj réžiu. Bála som sa toho, že dcéra (14r.) nebude nič z východniarčiny rozumieť a bude sklamaná. Na moje prekvapenie, jej sa to páčilo asi viac, ako mne a že keď aj niečo nerozumela, v kontexte to pochopila. Jej sa tá východniarčina veľmi páčila👍😂

fairyy
12. aug 2024

podla mna film.Kavej je vyslovene pre konkretneho divaka, ktory bud vychodnarov a vychod ma rad alebo odtial je ... sama som sa zamyslala, a to ja po vychodniarsky rozpravam a rozumiem plne ... ze ako zvysok slovenska moze tusit co tam rozpravaju

janulka1802
12. aug 2024

Za mňa áno. Nasmiala som sa dosýta. Určite to nie je film pre tých, ktorí nemajú radi východniarčinu.

luccija
12. aug 2024

@0silvia0 tiež som počula, že je výborný.
@sovica Spisakova aj baby boli výborné.Klobuk dole pri malých deťoch, let's dance ešte aj natáčať dobre sú.

sovica
12. aug 2024

@0silvia0 Pozrela som si trailer, vyzerá to dobre, až ma brucho rozbolelo. Na túto dobu, čo sa na Slovensku práve deje, je to asi veľmi aktuálny a autentický príbeh. Len neviem, či by som to práve teraz v lete dala. Leto chcem mať vždy v pozitívnom móde. Asi si to nechám na pozretie, keď hodia film Vlny na Netflix.

dennissa16
12. aug 2024

@marca12 podporiť môžeš kúpou lístka a venovať niekomu, kto ma úprimný záujem….mas to tam “neprežiť”, radšej neriskuj

martul
12. aug 2024

Ja som bola, dokonca aj môj muž a sestra. Bavili sme sa výborne, aj celé kino sa smialo. Ja som sa potrebovala uvoľniť, zasmiať, nič ťažké a zložité. Taká pohodička. Ja odporúčam.

babababka
12. aug 2024

Videla som aj lepšie filmy napr.Invalid apod.

ivana11155
12. aug 2024

Boli sme s dcerou v TN na tom, cele kino sa smialo, az som bola prekvapena, ze rozumeju, aj ked je to cele po vychodniarsky. Nam sa pacilo, taka letna odychovka. Tiez ma prekvapil vykon hercov (matka, otec) a u Anny Rakovskej je pre mna toto najlepsi herecky vykon, co som doteraz videla.

nenne27
12. aug 2024

Velmi velmi lahucky film a là slunce, seno....neodpadla som, ale neurazil. Boli sme kamosky a 18r dcerami a tym mladym babam to nic nehovorilo...jazyk, dedinska kultura...nechapali co sa ludia smeju

jaskolka
12. aug 2024

Bola som 2x,raz normálne kino a tetsz letné na návšteve u príbuzných. Mne osobne sa to veľmi páčilo a má to aj istú myšlienku.
Celý film je vo vychodniarcine, plus sú tam aj "východniarske" zvyky, rozprávajú dosť rýchlo, co môže byt pre niekoho problém. No aj keď niekto nerozumie, tak z kontextu pochopí, o com je film.
Ja odporúčam.

aurora33
12. aug 2024

Mne už len reklama na to pride trápna takže ja sa ani nechystám. Nemám rada také nasilu vtipne filmy.

mistymay33
12. aug 2024

Ja som bola s mamou, a nám sa to vôbec nepáčilo. Veľmi slabý príbeh, miestami trápny... dokonca niekolko ludí odišlo zo sály uprostred filmu. Mne sa práve vychodniarčina páči, milujem ten prízvuk, takže iba kvôli tomu som to dopozerala. lebo dialogy a monology boli dobre. ale príbeh 0 bodov.

jana_eyre_2
12. aug 2024

Ľudia by si mali robiť vlastne úsudky.. ja teda neplánujem ísť pozrieť, neláka ma to, ale myslím že keďže má každý iný vkus na filmy, tak sa na to ťažko odpovedá..

Napríklad ja som bola s kamoškami na Barbie, aké hrozne dobre ohlasy mal ten film, všetci sa tam smiali a ja som čakala na koniec, nezaspala som len preto že to bolo veľmi hlučné.. 😅 takže za mňa som sa moc nebavila, niekto iný zase veľmi.. ja mám rada britský suchý a troska kruty humor.. (napríklad seriál potvora)

daom
12. aug 2024

Aj za mňa priemer, bolo pár pasazi, kde som sa zasmiala, ale inak nič moc.

0silvia0
12. aug 2024

@sovica ja si zas lepsie vychutnam a prezijem film v kine, boli sme vcera s muzom a 20rocnou dcerou. Este mam ten film pod kozou. Presne v kontexte aky opisujes, cize velmi aktualny v dnesnej dobe.
Dcera bola tiez nadsena a to som myslela, ze ju to nezaujme.

keiko33
12. aug 2024

Za mňa odporúčam. Postupne sa vystriedala celá rodina a každému sa film páčil. Ale my sme z východu, ja sama viem hovoriť šarištinou a občas tak rýchlo vo filme hovorili, že mi nejaké slovko uniklo, takže chápem, že kto tomuto nárečiu nerozumie, bude mať možno problém. Rovnako tento východniarsky humor nemusí každému vyhovovať. Ja som sa bavila aj preto, že veľa veci tu bolo z vychodniarskeho života. Napríklad taká rozbitá flaša piva o hlavu, tak presne to som zažila naživo a rôzne iné veci. A čo sa týka traileru, tak slabý odvar filmu.

marca12
12. aug 2024

@dennissa16 to bolo myslene zo srandy. Myslim,ze si to uzijem

jaskolka
12. aug 2024

@keiko33 ta scéna pred kostolom (ženích a auto) bola top🙈

keiko33
12. aug 2024

@jaskolka hej, to som až na sedadle poskočila ako som sa zľakla, Vôbec som to nečakala.

Strana
z2