Páčil sa vám otvárací ceremoniál olympiády?
Páčil sa vám otvarací ceremoniál olympijských hier? Videla som ich už cez desiatky ale mne sa nepáči
Ani nie, hlavne ta trojka (polyamory) bola pre mna ze wtf
pacilo sa mi asi poslednych 40 minut, od prenosu spod eiffelovky. Inak to bola strasna nuda, ale ako podmaz k praci dobre. 🙂
Ja som nepozerala, ale moj manzel bol nadseny.
páčilo sa mi to. Už len to, že to nebolo na štadióne ako to býva zvykom
@oliolijanka súhlasím, úplna katastrofa. Vždy bolo pre športovcov poctou niesť štátnu vlajku, teraz sa nejaký ľudia na okamih mihli na obrazovke na lodi tuším so Slovincami.
Boli aj časti ktoré sa mi páčili svetelná show aj Celine Dion. Ale ten sporo oblečený tatko šmolko na stole.eee...môj názor olympiáda by mala byť v prvom rade o športe a športovcoch. Leonardo Da Vinci a Pierre de Coubertin sa v hrobe obracajú
Páčilo sa mi to moc! Lode síce mierne rozpačité, ale zvyšok krásny👍 Neokázalý, odvážny... Korunu tomu dala samozrejme Celine Dion, tá bola naprosto úžasná, veľmi som sa na ňu tešila.
páčilo sa mi to veľmi, vynímočné a ozaj krásna myšlienka spájať ľudí, nakoľko sú naozaj rôzni sa podarila a mimoriadne nadčasové
Velmi pekny, cez cely ceremonial som len wawkala. Mimoni ma pobavili. Pousmiala som sa nad trojkou :D bolo to super. Viem, ze na slovensku tato ceremonia nebude mat uspech ale vo svete si myslim, ze bude prijata velmi dobre. Uz len to, ze nebol na stadione, uz len pre prichod sportovcov. Nenudila som sa hodinu pri telke, kym pridu konecne nasi. Mali smolu, ze tak prsalo, ze Seina bola rozzurena dost. Pacila sa mi velmi Lady Gaga a Celine Dion.
Ale na moj oblubeny Londyn 2012 to nema stale.
prave pozeram zo zaznamu a som nadsena - perfektne spojenie sportu a umenia - za mna jeden z top otvaracich ceremonialov
Nebolo to zle,ale niektoré momenty sa mi veľmi nepáčilo a trošku ma zarazil "motív posl.vecere",pretože ono keď už chceme byť multi kulti a tolerantní,tak buď s citom a taktom alebo úplne rovnako vo všetkých sférach.
Pochybujem,že by si takto dovolili "kopnúť" do islamu,či ineho náboženstva.
Kde to davali/dávajú?
@terezka1947 keď treba kopnúť do kresťanskej histórie a kresťanstva je všetko OK, kopnutie do islamu, do afroameričanov či inak orientovaných . Tak to je už NO GO zóna
Okrem príchodu na lodiach sa mi to páčilo. Na konci som nedýchala
@oliolijanka u nás sa násilne pretláča lgbt ?? kde prosím ťa..
@lienka.7 sport 24? tusim tam som to sledovala
Za mňa TOP. Bolo to také francúzske, odvážne, provokujúce, burajuce predsudky. Na záver podľa mňa všetci plakali.
"kopnutie do islamu,... Tak to je už NO GO zóna"
No lebo práve Francúzi sú tí, čo si napr. z islamu nevedia urobiť srandu... autorka vidí zjavne len tú skreslenú realitu, akú chce vidieť.
Bolo to krásne, vystihujúce hostiteľskú krajinu - esteticky, historicky aj kultúrne.
Prosim vás v kniznici dvaja chlapci a dievča odkaz na ktorú knihu to bol?
Ja som videla zopár zahraničných komentárov k tomu a až také skvelé to ani im nepripadá.
Aj nejaká francúzska redaktorka povedala, že je z toho rozpačitá, že to nebolo až tak veľmi o tých športovcoch (išli dosť rýchlo, dokopy sme sa o nich nič nedozvedeli, keď boli pokope na lodiach. Keď zvykli chodiť pešo, vtedy bol čas niečo o nich povedať)
@unicornlady toto je jediné malé mínus, ktoré som vnímala, preto moja poznámka k lodiam. Na druhej strane o športovcoch bude veľmi detailne a individuálne povedané každý jeden deň, asi preto boli prezentovaní v rámci ceremoniálu len ako "výprava" v rámci toho lodného defilé...
@annm81 skreslené bolo skôr Poslednú večeru čo je podľa historikov najväčším výtvarným dielom na svete ukázať ako sporo odetého tatka šmolka, Takto mohli urobiť srandu zo slávnej Eiffelovky a predsa to nespravili. Ešte by som mohla pokračovať
Dekadentna sracka ....ukážka aktuálnej "kultúry"
@hopsas 100% vystithnute
@terezka1947 @autor To nebola posledná večera. Koho to vôbec napadla taká hlúposť? Ľuďom už prepína...
Ten šmolko mal byť Ježiš? 😂 Bol to boh vína, zábavy Dionysus a on na obrazoch má niekedy modrú tvár.
Googlite si to. Robil hodovania s 11stimi inými bohmi. A na starých maľbách majú presne také oblečenie alebo skorej žiadne 😉
Feast of the Gods
Je to o starogréckej mytológii, téma v čase kde a vtedy sa tie hry hrali. Koho to napadlo že tam idú ťahať kresťanstvo ktoré vtedy ani neexistovalo?
Ja sa vzdy tesim na tieto ceremonialy,zboznujem to od detstva. Zaroven si uvedomujem,ze nie kazdemu sa vsetko paci. Moj muz metalista bol uzasnuty z vystupenia Gojira,urcite sa niekomu pacili aj tie drag queen. Neviem preco by sa mal niekto pohorsovat nad umeleckym vystupenim. Ved to je len show.

Nevidela som od začiatku, ale čo som videla, sa mi páčilo. Avšak okrem tej "poslednej večere" alebo čo to bolo? To eee...