Páčil sa vám otvárací ceremoniál olympiády?
Páčil sa vám otvarací ceremoniál olympijských hier? Videla som ich už cez desiatky ale mne sa nepáči
@terezka1947
až na to, že to nebol motív Poslednej večere 🤔🙏
ups
@mondolina
@hiro
Je to diskutabilné,lebo darmo umelecký šéf vysvetľuje,ako to "malo byť",keď je v tom obraze šikovne zakomponovaný Dionýzus,no v prvý moment je tam už ústredná postava jasna,aj výjav ako taký bol jasný a nie iba mne,ale snáď každému.
Čiže stále si stojím za tým,ze to bola urážka kresťanov.
@terezka1947 olympiáda je o starovekom grécku a nie o kresťanstve. O ich bohoch nie o tom kresťanskom. Ja som to síce nepochopila prečo bol Boh vína modrý,ale ok. A toho som teda spoznala hneď.
@tetapetra myslim,že nikto z tých,čo pozerali úvodný ceremoniál nie je taký hlúpy,aby nevedel základné info o dejinách olympiády.
A keď raz tam ten obraz bol,tak bol.
O čom sa dotahujeme?že tam bol aj Dionýzus?áno bol....
Ale prvý pohľad na scénu s ústrednou postavou s čelenkou na hlave bol asi každému tiež jasný.
@terezka1947 takú korunu mala aj je Beyoncé a nemyslím ,že niečo naznačovala. A Ježiš Kristus ju pri poslednej večeri tiež nemal
@tetapetra myslím,že porovnavame neporovnateľné. Nemôžme porovnávať Beyoncé s čelenkou s osobku na pomyselnom mieste Ježiša na tom obraze.
Nemusela byť táto osoba v centre pozornosti,veď mohla splynúť s ostatnými a čakalo by sa na modrého šmolka.
Ale bol tam ten moment,kt.iritoval kopu ľudí na svete,takže asi to nie je výmysel jednotlivca.
@terezka1947 presne pomyselný. @hiro ti dal obraz, ktorý by tiež sedel k danej téme. Ale ako píšu baby v inej teme kto chce biť, palicu si nájde
@tetapetra ok
No budem za zlú.. a sa aj považujem za slniečkara, bola by som aj adopcie detí homosexuálmi, absolútne v tom nevidím problém, ALE tá časť s tým výjavom z mytológie sa nepáčila ani mne. Ja viem, Paríž, bohémstvo, vždy boli v tomto pred každým, atď. atď., ale neviem, prečo si niekto myslí, že týmto sa dosiahne akási tolerancia? Cieľom bolo proste zaujať, šokovať, tvorcovia veľmi dobre vedeli, že to odpáli dekel, a namiesto športových výkonov sa rieši toto.. a nie, neodpálilo to dekel len Kuffovcom, svätuškárom, dezolátom, či debilom, aby som citovala z tejto diskusie.. Nie je to akcia pre úzku skupinu ľudí, ale pre prakticky celý svet. A že je to super mlyn na vodu práve tým najväčším odporcom všetkého liberálneho a progresívneho hádam nemusím písať. A teda ospravedlňujem sa za moje prudko subjektívne pocity, ale neboli ani dobré, ba ani neutrálne, skôr naopak, proste nepríjemné: povedala som, že ech, aj tu, aj teraz? Niečo ako travesty show, čo zakomponovali tam, kde to nečakám a vidieť nechcem.

@denithestrange1993 preco sa debili pohoršujú? Lebo na nic nemaju, nic nevedia urobit, sú hlúpi, nevzdelaní a leniví. Bolo to vzdy a bude navzdy a vsade.
Aj ja otvaraci ceremoniál pozerávam, pacil sa mi Londýn 2012 ale aj Peking 2008.