icon

Páčil sa vám otvárací ceremoniál olympiády?

27. júl 2024

Páčil sa vám otvarací ceremoniál olympijských hier? Videla som ich už cez desiatky ale mne sa nepáči

Strana
z2
zeldia
28. júl 2024

@denithestrange1993 preco sa debili pohoršujú? Lebo na nic nemaju, nic nevedia urobit, sú hlúpi, nevzdelaní a leniví. Bolo to vzdy a bude navzdy a vsade.
Aj ja otvaraci ceremoniál pozerávam, pacil sa mi Londýn 2012 ale aj Peking 2008.

mondolina
28. júl 2024

@terezka1947
až na to, že to nebol motív Poslednej večere 🤔🙏
ups

terezka1947
28. júl 2024

@mondolina
@hiro
Je to diskutabilné,lebo darmo umelecký šéf vysvetľuje,ako to "malo byť",keď je v tom obraze šikovne zakomponovaný Dionýzus,no v prvý moment je tam už ústredná postava jasna,aj výjav ako taký bol jasný a nie iba mne,ale snáď každému.
Čiže stále si stojím za tým,ze to bola urážka kresťanov.

tetapetra
28. júl 2024

@terezka1947 olympiáda je o starovekom grécku a nie o kresťanstve. O ich bohoch nie o tom kresťanskom. Ja som to síce nepochopila prečo bol Boh vína modrý,ale ok. A toho som teda spoznala hneď.

terezka1947
28. júl 2024

@tetapetra myslim,že nikto z tých,čo pozerali úvodný ceremoniál nie je taký hlúpy,aby nevedel základné info o dejinách olympiády.
A keď raz tam ten obraz bol,tak bol.
O čom sa dotahujeme?že tam bol aj Dionýzus?áno bol....
Ale prvý pohľad na scénu s ústrednou postavou s čelenkou na hlave bol asi každému tiež jasný.

tetapetra
28. júl 2024

@terezka1947 takú korunu mala aj je Beyoncé a nemyslím ,že niečo naznačovala. A Ježiš Kristus ju pri poslednej večeri tiež nemal

terezka1947
28. júl 2024

@tetapetra myslím,že porovnavame neporovnateľné. Nemôžme porovnávať Beyoncé s čelenkou s osobku na pomyselnom mieste Ježiša na tom obraze.
Nemusela byť táto osoba v centre pozornosti,veď mohla splynúť s ostatnými a čakalo by sa na modrého šmolka.
Ale bol tam ten moment,kt.iritoval kopu ľudí na svete,takže asi to nie je výmysel jednotlivca.

tetapetra
28. júl 2024

@terezka1947 presne pomyselný. @hiro ti dal obraz, ktorý by tiež sedel k danej téme. Ale ako píšu baby v inej teme kto chce biť, palicu si nájde

terezka1947
28. júl 2024
oblecenie99
31. júl 2024

No budem za zlú.. a sa aj považujem za slniečkara, bola by som aj adopcie detí homosexuálmi, absolútne v tom nevidím problém, ALE tá časť s tým výjavom z mytológie sa nepáčila ani mne. Ja viem, Paríž, bohémstvo, vždy boli v tomto pred každým, atď. atď., ale neviem, prečo si niekto myslí, že týmto sa dosiahne akási tolerancia? Cieľom bolo proste zaujať, šokovať, tvorcovia veľmi dobre vedeli, že to odpáli dekel, a namiesto športových výkonov sa rieši toto.. a nie, neodpálilo to dekel len Kuffovcom, svätuškárom, dezolátom, či debilom, aby som citovala z tejto diskusie.. Nie je to akcia pre úzku skupinu ľudí, ale pre prakticky celý svet. A že je to super mlyn na vodu práve tým najväčším odporcom všetkého liberálneho a progresívneho hádam nemusím písať. A teda ospravedlňujem sa za moje prudko subjektívne pocity, ale neboli ani dobré, ba ani neutrálne, skôr naopak, proste nepríjemné: povedala som, že ech, aj tu, aj teraz? Niečo ako travesty show, čo zakomponovali tam, kde to nečakám a vidieť nechcem.

Strana
z2