icon

Pomôžte nájsť názov dramatického filmu!

bogin
27. jan 2025

Poraďte ... hladám názov filmu .... viem iba toto ....
Muž ide niekam do európy kde mu pri havárii zomrela manželka. Prekvapilo ho že v krematóriu ležala vedľa muža , ktorý zahynul s ňou. Stretol sa tam aj z manželkou zosnulého.
Spoločným pátraním vyšla najavo skutočnosť že takto žili spolu velmi dlho. Film sa končí, že ich pochovajú spolu a oni začnú tiež spolu žiť.
Kto to ví - odpoví

m_237
27. jan 2025

Chat gpt

ukulela
27. jan 2025

@m_237 ja som včera presne takto hľadala jeden severský detektívny seriál. Trafil sa na tretí krát 😁 ale zadanie bolo ťažké.

eeffka
27. jan 2025

@ukulela daj tip na ten seversky serial 😁

ukulela
27. jan 2025

Je to krimi, Mestečko Fortitude. Ale ponúklo mi aj Gaštanka, to je brutálna detektívka. Aj V pasci(Trapped), to je zas z Islandu. Oni ich točia úplne ináč, tie detektívky. Tak pomaly a surovo.

eeffka
27. jan 2025

@ukulela popozeram som fanda scandinavian noar 🤣🤣🤣 ako som sa vcera dozvedela ze to ma vlastny nazov

cacianka
27. jan 2025

Tento príbeh poznám ako starý film s Jackom Lemonom. Zomrel mu otec v Taliansku, kde chodil každý rok na mesiac a žil tam s inou ženou. Vybaviť pohreb prišla aj jej dcéra a vtedy to zistili, že žili v jednom apartmáne spolu. Byrokracia talianskych úradov ich tam zdržala oveľa dlhšie ako plánovali, a zazi rôzne komicke a tragikomické chvíle.
Hmm, názov si neviem spomenúť

aniele
27. jan 2025

@cacianka Práve som to chcela spomenúť. Nebožtíci žičia láske. Jack Lemmon a Juliet Millsová. R. 1972. On bohatý bankový suchár, ona usmievavá romantická "tlustoprdka", ako ju na začiatku nazval. Nakoniec nechajú rodičov pochovať spolu (namiesto otca pošle do Štátov iného nebožtíka) a on zarezervuje na budúci rok apartmán pre nich dvoch. Nezabudnuteľné scény! Spoiler - je tam aj vražda z vášne 🙂.

cacianka
28. jan 2025

@aniele bingo !

bogin
autor
28. jan 2025

dievčence super