icon

Pozeranie bez reklám

melissa_19
23. aug 2023

Ahojte neviete o nejakej stránke na pozeranie bez reklam? Nemám internet benking takže nemôžem zaplatiť HBO ani Netflix a podobne... Na bombuj je extrémne veľa vírusov a reklám ďakujem prípadne ak by mi niekto požičal na pár dní svoj.. zaplatím

mary888999
23. aug 2023

@melissa_19 nemaš bankový účet? Bez neho sa dá vôbec v dnešnej dobe fungovať? Aj moj 16 ročny syn ho už ma 🙄.

janai1
Odpoveď bola odstránená
mary888999
23. aug 2023

@janai1 pošle poštou 😆

janai1
Odpoveď bola odstránená
melissa_19
autor
23. aug 2023

Ja mám účet milé moje 🙂 len som menila telefón, v ktorom ešte nemám internet benking keďže som ID číslo stratila, po telefóne mi ho povedať nechcú, najbližšiu pobočku mám 30km vzdialenú a je samozrejme 9hodin večer 🙂 takže treba čítať pozorne a potom sa smiať ;)

melissa_19
autor
23. aug 2023

A tiež nemôžem nájsť čitačku🙈 i keď, tá sa dá stiahnuť to by problém nebol 🙂

januska12323
23. aug 2023

Bombuj je v pohode, reklamy len zavri.

melissa_19
autor
23. aug 2023

@januska12323 ja neviem asi som kyptava ale kým sa k tomu preklikam ok.. po 4 zavretiach sa to spustí potom chcem zväčšiť obraz na celú obrazovku a začne to odznova nakoniec sa zruší celý film a zas sa musím preklikávať a keď sa to spustí zas sa to zavrie🤣

syslik81
23. aug 2023

ved ak mas kartu nepotrebujes internet banking ..zadavas cislo banky a hotovo... mas vela sluzieb kt poskytuju pozeranie aj zo zaznamu .. pripadne si filmy stahuj

melissa_19
autor
23. aug 2023

@syslik81 hej? Neviem, skúsim.. mna to vždy presmerovalo na internet benking cez ktorý to musím potvrdiť ale ďakujem skúsim to nejako vymyslieť

janai1
Odpoveď bola odstránená
kusoribbu
Odpoveď bola odstránená
bluka2
23. aug 2023

Bilibili.com. Cinsky youtube - neotravuju reklamou