Pozeráte reláciu V siedmom nebi?
Ahojte, pozeráte v siedmom nebi ? Nezdá sa Vám, že v poslednej dobe sú tam samí podvodníci alebo ako to nazvať. Napr. minule ten na vozíčku , ževraj sa mu to nestalo po bitke ako bolo prezentované ale ako následok pitia alkoholu a užívania drog. A dnes, prvý príbeh, že tá žena bola v relácii s Oňovou a obrala svoju mamu o byt a peniaze. To si tie príbehy vôbec neoverujú ?
Celé to je klamstvo a hranie na city. Bola tam baba ktorú osobne poznám. Tam vykreslená pomaly ako panenka Mária a v realite ehm...😏
Neviem o ake relacie sa jedna, pribehy.
Ale co som si uz davnejsie vsimol, vselijake tie relacie na markize, joj a pod ...Supestare atd ..len a len biznis. Ludia sa rozculuju, alebo naopak tesia...kto sa to tam zase ukazal... V obrovskej miere dopredu dohodnute veci, dopredu zinscenovane.
Hlavne aby bolo hrane na city, aby bola sledovanost = aby boli prijmy z reklam
Ja tiez poznam uz niekolko ucinkujucich v siedmom nebi a rozhodne to nie je tak ako bolo vykreslene v TV...vzdy som sa na tu relaciu tesila ale uz neviem ci tomu verit co tam je pravda a co hrane...
Ja to nepozerám. Vyslovene neznášam túto reláciu. Och......
Nepozeram.. aj moderator mi pride falosny.
ten čo na vozíku bol tak išiel vymahať nejake peniaze a dobil ho nejaký boxerista.
@lenocka8894 ja som to zo začiatku pár krát videla, no keďže som celé príbehy preplakala a v noci nespala, prestala som to pozerať.
Tak naprikald u nas sa natacalo pre mamicku co jej zomrel muz na kovid.samas dvoma chlapcami v 8.mesiaci.jeden z chlapcov chodi s nasou dcerkou do skoly.muzov sef si zvolal chalanov ci su ochotni bez naroku na mzdu ist tam robit ak doda material.makali 4 dni jak sroby aby to stihli.. ale aspon dobry pocit mali chalani

Uf to fakt?