icon

Pozeráte seriál Dunaj? Podeľte sa o názory!

27. aug 2024

Čaute baby, pozeráte Dunaj? Ako sa vám páči zatiaľ?

zafir01
28. aug 2024

@vanilkovazmrzka ja ešte premýšľam ,či Petra nepochovali len naoko . Akože napríklad starý kucera by o tom vedel , že Peter žije a niekde ho schovali . Kôli tomu až ho ochránia pred nemcami , keď spolupracoval s odbojom.slebo ten Petrov kamarát čo bol v odboji a prišiel na záver prvej série . Ten je vlastne kde ? Či on nie je s Petrom niekde v utajení . No napadli mi už rôzne scenáre .
Ale podľa článkov naozaj zomrel ... Tak nič teda

arcanne2
28. aug 2024

@zafir01 my sme s muzom presne hovorili, ze ho schovali odbojari. Ale ked tam spominali pohreb, tak asi nic teda :D

autor
28. aug 2024

A somnou sa nebavite?

zafir01
28. aug 2024

😂 . Anonym sa nedá označovať , takže keď napíšem že odpovedať ,tak mi tá neoznači

hederamonstera
28. aug 2024

Podla mna bolo uplne jasne, ze Peter naozaj zomrie v poslednej casti, uz len tym ako mu povedali, ze ma syna a sa na sekundu vytesil a umrel😂

autor
28. aug 2024

@zafir01 ale som sa pýtala ako to skončilo lebo som zaspala a nikto mi neodpovedal 😒

zafir01
28. aug 2024

Aha , to som prehliadla , práve som prišla z práce a s kávou v ruke narýchlo čítam . Helga rodí , nabrala posledné sily aby tlačila , či porodila šťastne nevieme ,
Davida a evu zatkli pri úteku ..na stanici ostal malý Janko a aj toho chce Valter vziať ( veľmi dojemná scéna )
A akeninho snúbenca už hľadajú ,že sa nevrátil na front

autor
28. aug 2024

@zafir01 to nemyslíš vážne že Evu a Dávida zatkli. Toto mi stačilo k tomu aby som to už ďalej asi ani nepozerala.. Pritom som sa tešila že to začne a dúfala som že to nebude ako tie časti v predchádzajucej sérii

hederamonstera
28. aug 2024

A este k Viliamovi a Ondrikovi sa nastahovala zenska vypomoc od statu, vyzera to na dolezitu postavu, kedze je na plagatoch o serialy

zafir01
30. aug 2024

Baby pozeráte tu včerajšiu časť ? Doktor z Nemecka Albert .hovoril malému Jankovi aby sa nepopalil ,a povedal mu Thomas .... Nakoniec rátam ,že bude mať niekde ženu a deti

juliacenc
30. aug 2024

Za mna vcera zas trapas… klara povie ze vsetko je u nej v tajnosti nemusia sa bat a hned na to leti imrichovi na cely dom vykricat vsetko co vie co sa stalo a ze pn je na vine. On ju obvini z urazu syna a na to sa ona zduli a odchadza… od 1 casti cakam ked sa zduli a povie, ze odchadza takze nic ine som necakala. Hrdinka nechce ani opatrovatelku na 2 hodiny aby si mohla spravit vlastny program a aby jej syn dostal vzdelanie a vychovu kt ona nikdy nemala a mohla len snivat no ale aj tak nedobre… zacina mi klara extremne vadit aka je dolezita ako rit…. Eva dostane teply cajik a za odmenu rozputa vazensku vzburu pesnickou 😀 david mal uz byt zmasakrovany a nie sa tam este usmievat … no a mala eliza kto vie koho je naozaj… to sa asi este dozvieme, ak to vydrzime pozerat…. Naozaj dufam ze toto je posledna seria. No a este k tomu pwtrovi… ludia sa stazovali, ze sa tam nikomu nic nestane tak to zobrali zhurta a zabili hlavnu postavu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ uplne od veci mali ich s klarou uz nechat bokom “ spokojne zit “ a venovat sa inym dejovim liniam, ale toto … asi to pisu studenti VS po nociach …

hederamonstera
31. aug 2024

Boze ta klara…to je hrozna postava

tiika
3. sep 2024

@juliacenc veru ta Klára, vždy sa tak oduva 🙈 Najskôr je v pohode, že vypomáhal tajnej službe, ale ak išiel namiesto niekoho, to uz je problém. Je v tom až taký zásadný rozdiel..?
David, mne to hlava neberie. Akoby vsetci dookola celkom zabudli na to, že bol odsúdený na smrť.

juliacenc
3. sep 2024

@tiika uvidime dnes co bude 🤷🏻‍♀️

tilly
4. sep 2024

@juliacenc my to pozeráme v pondelok a v stredu, takže my uvidíme dnes 😅, ale už ani ten včerajší diel ma nebavil. Nasilu to ťahajú

juliacenc
4. sep 2024

@tilly tiez ma to nebavilo… pozeram to uz len kvoli kostymom a kulisam 🥵

tilly
4. sep 2024

@juliacenc my už zo zotrvačnosti

autor
4. sep 2024

Peter už fakt skončil?

hederamonstera
4. sep 2024

Ano

autor
4. sep 2024

A neviete prečo? Ako herec odišiel zo seriálu, alebo naschvál tak urobili dej? Keď rozumiete čo sa pytam

juliacenc
4. sep 2024

Tak som citala, ze ukoncili s nim spolupracu tvorcovia serialu

arcanne2
4. sep 2024

Ja som citala, ze chcel pokracovat. Ale tvorcovia chceli "zamiesat karty" okolo Klary. Aby bola dalsia zapletka.

tilly
4. sep 2024

Dnes to bola zas nuda. Už mám pocit, že vymýšľajú fakt nasilu zápletky.

arcanne2
4. sep 2024

@tilly veru. Tie prve serie sme pozerali, teraz to zapnem popri upratovani a nuda no

juliacenc
5. sep 2024

A to neustale vratenie sa evi do prace do dunaje tak to je wtf…

tiika
5. sep 2024

Vyzerá to tak, že seriál i diváci idu už na zotrvačnosť.

tiika
5. sep 2024

@juliacenc neustále vracanie sa hocikoho hocikam - z/do penziónu, z/do Dunaja, z/do Domu Kucerovcov, z/do väzenia, od/ku Holubcovi…. 🙈
Pokial stále ostanú tie iste priestory a ti istí herci, už nič nové nevymyslia a scény sa začínaju opakovať.😬

juliacenc
5. sep 2024

@tiika presne ako hovoris a je to z cesty uz tie dejove linky…

rikarika
4. dec 2024

Pozeráte ešte Dunaj? Ja dnes myslím stále na koniec včerajšieho dielu ako Walter povedal že o Wolfieho za bude starať výborný doktor Mengele...😞 Ako to dopadne s Wolfim?

hygienka
4. dec 2024

@rikarika ja dúfam, že mu Raue pomôže