Pozeráte seriál Dunaj? Podeľte sa o názory!
Čaute baby, pozeráte Dunaj? Ako sa vám páči zatiaľ?
@hederamonstera tak práve mne sa zdá že v tejto sérii to už nie je ako panelák či oteckovia, v tejto sérii su už aj transporty, aj atentat z Prahy bol spomínaný, teraz ten Mengele...jasné že brutalitu tej doby zachytáva naozaj len okrajovo, preto má zaujíma osud Wolfieho
@hederamonstera mengele bol naozaj najprv v Berlíne a potom ho vyslali do osvienčimu. Podľa mňa chcú normálne zobraziť udalosti tak ako boli. Aj keď nie všetko im vyšlo na 100%.
@hygienka vsak ja viem, o tom som vobec nepisala
@hederamonstera tak už vieme ako dopadol chudák Wolfi😥😔....
@rikarika tak walter ho zabil este predtym nez ho zabil ;) tym, ze sa stal tupou nacistickou hlavou. Tak mu treba
Popravia dnes kučeru?
Tipujem ze nie.
Nepopravili. Myslim, ze Julia sa za neho obetuje a povie, ze ona skryvala tych Zidov. Popravia ju a Kucerovci sa postaraju o jej syna
@arcanne2 prečo by to robila?
Lebo je smrteľne chorá, aj tak by čoskoro zomrela
@alchemilkazltozelena presne tak, je velmi tesne pred smrtou
@tilly tiež si myslím, že to nejako zoberie Júlia na seba. S tým by som taká istá nebola, že nechajú jednu z hlavných postáv, aj Peter bol hlavná postava a je preč.
@skeblicka777 to je pravda, ale našťastie pri ňom neprasklo, čo robil pri tom vlaku, že pomáhal odboju. Tu môže byť problém pre celú rodinu. Keď je jeden biely žid, mohli by označiť všetkých, Dunaj arizovať a ich poslať do transportov. Aj keď to už asi moc konšpirujem 🤣
@tilly ou no takto som sa až nezamýšľala nad tým, ale máš pravdu veru
@skeblicka777 ale môžem sa mýliť a len skomplikuju život kucerom a Dunaju
Tak to zobrala na seba...
Som zvedavá kedy bude julo späť. Neverím, že ho vyškrtli úplne. Podľa mňa bude po vojne oddaný strannik a komunista.
@tilly baby, nie vsetky tu mame voyo
@hederamonstera ježiši 🙊. Ospravedlňujem sa, mne vôbec nedošlo, že som popredu. Normálnu tv nepozerám, tak mi nejak včera večer netrklo, že je len pondelok 🤦♀️
Ja som zvedavá ako skončí osud Leny a Kláry. Walter vyzerá, že ide zničiť každého. Zrejme netuší, že Klára chce pomstiť Petra...🤔
@rikarika tiež som sa nad tým zamyslela, že čo urobí s Lenou po tej poznámke, čo povedal Helge, že aj Wolfi bol jeho brat. Ešte keď sa ukáže znova Ludwig...
Do Dunaja sa vracia gardista Julo. Čo je hlavná postava doktor Igor zo seriálu Sľub. Ďalej Holubec je v seriály Sľub ako tréner a tiež tam začína hrať dosť dôležitú rolu. Ja vôbec nechápem prečo tí herci musia hrať v oboch seriáloch. Je to trápne. A nechápem už vôbec že ak im scenárista tu úlohu ponúkne prečo ju zoberú. Či ide len o peniaze? Nechápem.
Nepozerám Dunaj už tento rok vôbec. Je to hrozné čosi. Depresívne to je neskutočne
Do Dunaja sa vracia gardista Julo. Čo je hlavná postava doktor Igor zo seriálu Sľub. Ďalej Holubec je v seriály Sľub ako tréner a tiež tam začína hrať dosť dôležitú rolu. Ja vôbec nechápem prečo tí herci musia hrať v oboch seriáloch. Je to trápne. A nechápem už vôbec že ak im scenárista tu úlohu ponúkne prečo ju zoberú. Či ide len o peniaze? Nechápem.
@bubuska Sľub nepozerám, ale asi by mi to bolo dosť cudne, pokial bežia oba seriály súčasne.
Nuž ak im dajú takú príležitosť, prečo by si nemali chcieť zarobiť? Ved to nie je zakázané.
Prečo to scenáristi robia? Nie je dosť iných hercov, potrebujú zvýšiť sledovanosť,..? To netuším?
Nepozerám Dunaj už tento rok vôbec. Je to hrozné čosi. Depresívne to je neskutočne
@anonym_autor No je to zle obdobie a Dunaj ho stále vykresľuje veľmi mierne. Ale chápem, že keď chce človek relax, Dunaj je náročnejší.
@anonym_autor No je to zle obdobie a Dunaj ho stále vykresľuje veľmi mierne. Ale chápem, že keď chce človek relax, Dunaj je náročnejší.
@bubuska áno bola to veľmi zlá doba ale tie dejové linky by mohli byť aj pozitívnejšie. Načo napr tá nová Walterova milenka? Neviem ako sa volá, len z príspevkov na ig vidím že zas niekoho má. Proste v ničom tam nieje nič pozitívne

@rikarika ja hlavne nechapem naco to s tym wolfiem? Aby zobrazili postavi Mengeleho? Ci Aby sme zacali mat radi Klausovcov? Ja hovorim ze tak im treba, vsak to chceli pre precistenie ludstva.
Ten serial uz zacina pripominat serialy typu Panelak ci Oteckovia