icon

Prečo Apple TV žiada platbu za Mikiho film?

5. máj 2025

Ahojte ma tu niekto Apple tv? Mám to na tri mesiace zadarmo no keď si chcem pozriet Mikiho pýta ma to zaplatiť buď za požičanie alebo normálne predplatné. A ešte ďalšia otázka, nájde vam Mikiho na netflixe?

petamich
5. máj 2025

Nie vsetky filmy na AppleTV su zadarmo, niektore si musis "pozicat" a ano na Netflixe mam normalne Mikiho aj Cernaka (oba filmy)

Na AppleTV sa da bud pozicat alebo kupit aktualne.

autor
5. máj 2025
@petamich

Nie vsetky filmy na AppleTV su zadarmo, niektore si musis "pozicat" a ano na Netflixe mam normalne Mikiho aj Cernaka (oba filmy)

Na AppleTV sa da bud pozicat alebo kupit aktualne.

@petamich aha ďakujem za odpoved, mne na netflixe mikiho nenájde, a keď kliknem na odkaz, ktorý ma tam má presmerovať, tak mi hlási chybu

morpheuss
5. máj 2025

v ktorej si krajine?

ivanakal
6. máj 2025

Aj aj mne Mikiho aj Cernaka najde na Netflixe.

autor
6. máj 2025
@morpheuss

v ktorej si krajine?

@morpheuss na Slovensku, pred mesiacom som bola v rakusku, odvtedy mám všetko prevažne s nemeckymi titulkami, riešila som to aj s podporou a tam mi povedali že im ukazuje že sa nachádzam v rakusku alebo že používam VPN a že to mám riešiť s poskytovateľom internetu, čo je bullshit lebo nejde mi to na žiadnej wifi

morpheuss
6. máj 2025

No v tom je háčik, že Netflix si myslí, že si v Rakúsku... preto nemôžeš kuknúť ani Mikiho, ani Černáka, tie sú len pre SK trh (možno CZ)

wade
6. máj 2025

To je jedno na akej si wifi - na zariadeni mas nastavenu VPN a cely tvoj traffic ide cez niekoho. daj screenshot z whatismyip.com (pohladaj na googli). Ake zariadenie pouzivas?

autor
6. máj 2025
@wade

To je jedno na akej si wifi - na zariadeni mas nastavenu VPN a cely tvoj traffic ide cez niekoho. daj screenshot z whatismyip.com (pohladaj na googli). Ake zariadenie pouzivas?

@wade to mi je jasné, že práve preto mi to nejde lebo si mysli že som v rakusku, lenže keď si zistím lokáciu mojej ip adresy nájde mi normálne Slovensko, a nejde ani o zariadenie na ktorom som prihlásená, lebo ani moja kamoska keď sa prihlásila na svojej wifi a svojom mobile na moj účet ani jej ho nenašlo…