@0silvia0 ak bol iba v pozadi, mozno sa uz aj mihol, tazko povedat. Jediny vekslak, ktory tade beha je Lekvar. Davnejsie bola cast, ako chodil po meste a nukal potichu, akoze nenapadne ludom bony. Mozno pri tom boli aj oni, niekde v pozadi? Alebo mozno to este len bude, ze sa ich stretne viac. V nejake inej scene, neskor. Alebo to mozno aj nepouzili. Ktovie ci pouzivaju uplne vsetky zabery, co natocia?
@elanor to ja netusim, ja to nepozeram. Ale je mozne, ze to tam nakoniec nedali.
Kto su skutocní rodičia ten riaditelovej dcéry galikovej ?
@eva1990 Galikovych syn je otec, a Zdena Hanuskova (zastupkyna) je matka. akurat, ze Martina si zatial mysli, ze je to Helena (Horvathova, ta z lahodok)
autor
•
16. jún 2025
@eva1990
Kto su skutocní rodičia ten riaditelovej dcéry galikovej ?
@0silvia0 ak bol iba v pozadi, mozno sa uz aj mihol, tazko povedat. Jediny vekslak, ktory tade beha je Lekvar. Davnejsie bola cast, ako chodil po meste a nukal potichu, akoze nenapadne ludom bony. Mozno pri tom boli aj oni, niekde v pozadi?
Alebo mozno to este len bude, ze sa ich stretne viac. V nejake inej scene, neskor. Alebo to mozno aj nepouzili. Ktovie ci pouzivaju uplne vsetky zabery, co natocia?
@elanor to ja netusim, ja to nepozeram. Ale je mozne, ze to tam nakoniec nedali.