icon

Prečo sa sám prepína dabing na Netflixe?

marian1967
Včera o 15:33

Zdravím, mám rozpozeraný seriál na netflixe a dabing sa sám od seba prepína chvíľku to ide v Češtine a chvíľku v hebrejčine, nastavenie mám v Češtine. Prečo?

enmery
Včera o 15:38

Ak to nepreháňaš ty, asi hebrejčinu nepreložili, keď ňou hovoria v seriály.

anonym_b55998
Včera o 15:38

@marian1967 Faudu? Zapni si aj titulky... tusim tam (kedze to islo hadam aj 3jazycne - hebrejsky, arabsky a anglicky), tak museli byt aj titulky, aby aj pre "native speakera" bolo jasne, co hovoria

rozculena
Včera o 15:47

@marian1967 otec minule niečo pozeral a volal ma,že prečo už nemá dabované po česky,že sa mu to preplo.Som na to chvíľu kukala a potom som zistila,že to tak má byť.V čase,keď hovorili pôvodným jazykom,tak tam nabehli české titulky.
Možno rovnaký prípad máš aj ty?

anonym_2a1599
Včera o 16:21

@marian1967 Vsak napis konkretny serial a diel a minutu a pozreme....

marian1967
autor
Včera o 16:22
@anonym_2a1599

@marian1967 Vsak napis konkretny serial a diel a minutu a pozreme....

@anonym_2a1599 seriál zmiznúť bez stopy

marian1967
autor
Včera o 16:23
@rozculena

@marian1967 otec minule niečo pozeral a volal ma,že prečo už nemá dabované po česky,že sa mu to preplo.Som na to chvíľu kukala a potom som zistila,že to tak má byť.V čase,keď hovorili pôvodným jazykom,tak tam nabehli české titulky.
Možno rovnaký prípad máš aj ty?

@rozculena áno je to seriál zmiznúť bez stopy

marian1967
autor
Včera o 16:25
@anonym_b55998

@marian1967 Faudu? Zapni si aj titulky... tusim tam (kedze to islo hadam aj 3jazycne - hebrejsky, arabsky a anglicky), tak museli byt aj titulky, aby aj pre "native speakera" bolo jasne, co hovoria

@anonym_b55998 zmiznúť bez stopy

enmery
Včera o 16:26
@marian1967

@rozculena áno je to seriál zmiznúť bez stopy

@marian1967 Ved tam, kde hovoria hebrejský máš dole titulky.