Príbeh našej rodiny bude ako Hriešnici?
myslite že toto nové spracovanie bude v light verzii ako Hriešnici , veľmi mi to pripomína lebo to bolo same drogy, nasilie, nadávky a sex
kedže to dávajú o 19 tak pochybujem že to tak bude
@janai1 ano o tom tureckom
kedže podľa ukážok je to totálne okopírovane zo serialu Hriešnici kde je sex, drogy a násilie ... preto sa pytam že či to bude aj v tomto kedže turecké seriály také niesu
že či to bude light verzia
ja neviem či som to zle napísala tak nezrozumiteľne alebo si to zle prečítala
Turci majú filmy v pohode. Netreba sa obávať.🤗
Ja som z neho videla uz prvych 10 dielov na Voyo a teda rozhodne tam nie je nic z toho co si spominala a v pohode pozeratelny aj pre deti o 19h 😀 podla mna taka v celku blbina to je, ale bola som zvedava, kedze niektore ich serialy su celkom dobre
V podstate stačí rovnakú otázku zadať aj do Googlu kde ti nájde aj staršie recenzie a dozvieš sa, že práve tieto scény si turci prerobili a teda sex, drogy tam nie sú a aj ten alkohol sa mi zdá maximálne zredukovaný. Celkovo aj tie rozhovory sa mi zdajú akoby zjemnené, prirovnala by som to ako keď máš spracovanie Snehulienky pre deti a pre dospelých, obe verzie si vedia pozrieť obe skupiny ľudí ale mne ako dospelej je tá temnejšia verzia nesympatická. A áno, viem, že Snehulienka má úplne iný príbeh v tých verziách zatiaľ čo Hriešnici sú skoro úplne okopírovaní ale šlo mi skôr o to poukázať, že turci nemajú tie seriály také drsné a bez akejkoľvek cenzúry.
Osobne som videla z oboch verzií tohto seriálu prvé časti ale mne sa Shameless oproti tureckej verzii vôbec nepáči, ale to možno preto lebo som presýtená ako všade pchajú sex, drogy, alkohol, prostitúciu, nadávky a podobne. A preto sa mi podstatne viac páči turecké spracovanie. Snáď som odpovedala 🤣
@kriisty skvele ďakujem 🙂
hriešnikov som si videle pred par rokmi a pačilo sa mi to avšak dnes mam rovnaky nazor ako ty 🙂
Prosím Vás dá sa niekde pozrieť seriál ale celý? Na YouTube je po turecký,či náhodou nie je niekde s titulkami alebo tak.dakujem
@eva08 na voyo pozerám ..zatiaľ tam je 30 časti ale onii každý deň pridávajú po jednej ..a je to so slovenským dabingom