Prípad Kramný
Akurát sledujem ten seriál o tom a stále rozmýšľam že či to naozaj spravil. Vôbec nevyzerá ako vrah. Myslíte že to naozaj urobil?
@zuzanita1609 Chris Watts.
@enmery presne, ďakujem 😉. A je aj odborný názov pre tieto typy mužov, manželov,otcov, ktorí nevidia iné východisko (napríklad obyčajný rozvod, rozchod),ale oni vidia len jediné riešenie,zbaviť sa svojej rodiny,aby mohli začať inde,s niekým iným nanovo. (Videla som dokument o tomto prípade,kde jedna pani z odboru kriminalistiky to pomenovala, tieto typy chlapov, obyčajný človek pozná iba nadávku na nich 🤬).
Bol to on a na mňa pôsobí tak, až akoby bol celý potiahnutý slizom.
... jeho obete tam ležali, ich telá ešte nevychladli a on volá do poisťovne?
Mne tento prípad pripomína iný príbeh, ktorý sa stal v USA,neviem ako sa volala tá rodina,kde otec a manžel, ktorý sa robil neviniatko(úplný slizký had, ktorý zatĺkal a hájil sa do posledného dychu,že svoju rodinu miloval), zabil svoje dve malé dcéry a tehotnú ženu (pracoval v rafinerii,alebo také niečo s ropou a tam sa zbavil aj ich tiel). A tiež mal milenku.
@zuzanita1609 to bolo aj na netflixe on tie dve dievčatká hodil do nadrze s ropou a ten otvor bol veľmi maly pri pitve sa zistilo ze dievčatká síce pridusene ale este žili:( plakala som ako mala čoho je jeden ,,muz,, otec,, schopný
@zuzanita1609 to bolo aj na netflixe on tie dve dievčatká hodil do nadrze s ropou a ten otvor bol veľmi maly pri pitve sa zistilo ze dievčatká síce pridusene ale este žili:( plakala som ako mala čoho je jeden ,,muz,, otec,, schopný
@slavka1988 ona bola aj tehotná
@anonym_autor mne aj jeho mama prišla ako totálne zlý človek ina zena by aspoň za vnučkou plakala zruda porodila netvora
@enmery presne, ďakujem 😉. A je aj odborný názov pre tieto typy mužov, manželov,otcov, ktorí nevidia iné východisko (napríklad obyčajný rozvod, rozchod),ale oni vidia len jediné riešenie,zbaviť sa svojej rodiny,aby mohli začať inde,s niekým iným nanovo. (Videla som dokument o tomto prípade,kde jedna pani z odboru kriminalistiky to pomenovala, tieto typy chlapov, obyčajný človek pozná iba nadávku na nich 🤬).
@zuzanita1609 Áno, ibaže keby sa ich nezbavil, musel by niesť zodpovednosť za 3 deti. On chcel voľnosť a novú mladú ženu. Preto to riešia takto. A hlavne sú to emocionálne plochí ľudia, bez empatie. Bez vyšších citov, bez svedomia. Preto to "normálni" ľudia nevedia pochopiť. A este obidvaja super predstierali plač-"normálny" človek videl, že je to hrané.
@enmery Podľa mňa je presne ten istý typ Kramný,ako bol aj Wats. Ibaže ten druhý sa snažil aspoň hrať smútok,aj keď je to povedané veľmi ironicky.
@parvinka0001 áno:(
@slavka1988 on mi úplne pripomína kramneho strašné sebavedomie
@enmery Podľa mňa je presne ten istý typ Kramný,ako bol aj Wats. Ibaže ten druhý sa snažil aspoň hrať smútok,aj keď je to povedané veľmi ironicky.
@zuzanita1609 smútok isto nehral keďže mal druhu . Aj na kamery sa tváril ako majster sveta
Mne tento prípad pripomína iný príbeh, ktorý sa stal v USA,neviem ako sa volala tá rodina,kde otec a manžel, ktorý sa robil neviniatko(úplný slizký had, ktorý zatĺkal a hájil sa do posledného dychu,že svoju rodinu miloval), zabil svoje dve malé dcéry a tehotnú ženu (pracoval v rafinerii,alebo také niečo s ropou a tam sa zbavil aj ich tiel). A tiež mal milenku.
@zuzanita1609 zabil dve dcéry a tehotnú ženu? To netreba ísť do Ameriky, aj my sme mali takú celebritu
https://kriminalistika.eu/muzeumzla/svitek/svit...
@zuzanita1609 zabil dve dcéry a tehotnú ženu? To netreba ísť do Ameriky, aj my sme mali takú celebritu
@sevrin kramny je tomu veľmi podobný čo v Amerike
@sevrin áno,aj tu bohužiaľ máme tieto prípady a niektoré dokonca aj desivejšie (ak sa to vôbec dá porovnávať). Tiež u nás,dakedy cca v 70tich rokoch, znásilnil a zabil svoje maloleté dcéry a aj ženu a ich telá dal do skrine... (to bolo zasa v sérii Najväčšie kriminálne prípady Slovenska), ktoré tiež pozriem. Zrúdy sú všade.
@sevrin áno,aj tu bohužiaľ máme tieto prípady a niektoré dokonca aj desivejšie (ak sa to vôbec dá porovnávať). Tiež u nás,dakedy cca v 70tich rokoch, znásilnil a zabil svoje maloleté dcéry a aj ženu a ich telá dal do skrine... (to bolo zasa v sérii Najväčšie kriminálne prípady Slovenska), ktoré tiež pozriem. Zrúdy sú všade.
@zuzanita1609 zrejme máš na mysli Jara Garaja, ten uškrtil svoju ženu, znásilnil a zabil obe dcéry a niekoľkomesačného syna utopil vo vani. Stalo sa to v roku 1994 a dodnes šije topánky v ilavskej base.
@anonym_autor spytal sa novinára či dostatočne plače.
Jasný vrah
Pamatam si ho akoby to bolo dnes ked sa to stalo,ako rozpraval.Hned som povedala ze ten to urcite spravil,ze to ako posobil nie je nornalne.A som presvedcena ze to spravil.A prave naopak,na mna posobi ako dokonaly psychopat.
@zuzanita1609 zrejme máš na mysli Jara Garaja, ten uškrtil svoju ženu, znásilnil a zabil obe dcéry a niekoľkomesačného syna utopil vo vani. Stalo sa to v roku 1994 a dodnes šije topánky v ilavskej base.
@sevrin tak pomýlila som sa iba v rokoch,ale toho som myslela.
@sevrin tak pomýlila som sa iba v rokoch,ale toho som myslela.
@zuzanita1609 a z toho seriálu Najväčšie kriminálne prípady Slovenska, kto je tvoj najobľúbenejší vrah? Teda epizóda.
@zuzanita1609 a z toho seriálu Najväčšie kriminálne prípady Slovenska, kto je tvoj najobľúbenejší vrah? Teda epizóda.
@sevrin ja pripájam ešte túto nechutnosť, až na to, že nepovedal v krčme že je slobodný ale “vyjebal som ich z okna” 🙈
https://www.sme.sk/c/2124815/opilec-vyhodil-svo...
@sevrin hrozne monštrá
@sevrin celkom mi utkvel v pamäti aj ten,čo zabíjal sekerou niekde na Orave v kostole,ale najohavnejší bol asi tento,čo si ho menoval.
@sevrin alebo marec 1987, na Horehroní v dedine Polomka. Štefan Svitek sa vrátil domov opitý. V izbe bola jeho manželka, v ôsmom mesiaci tehotenstva, a ich dve malé dcérky. Najskôr medzi nimi vznikla hádka. Svitek bol agresívny, začal manželku biť. Jeho hnev však rástol a siahol po sekere. Najprv ňou zaútočil na manželku – opakovane ju udieral, až kým nezostala ležať na zemi bez známok života. Krik a plač dievčatiek sa rozliehal po dome. Namiesto toho, aby sa spamätal, obrátil svoju zúrivosť aj proti vlastným deťom. Najskôr usmrtil staršiu dcérku, a potom aj mladšiu, rovnako surovým spôsobom. To, čo urobil s telom svojej ženy po tom, ako ju zabil, šokovalo aj vyšetrovateľov – telo zohavil tak brutálne, že sa o tom vtedajšia tlač vyjadrovala len veľmi opatrne. Susedia počuli krik a buchot, a keď prišli muži zákona, naskytol sa im obraz nevýslovnej hrôzy: mŕtva tehotná žena a dve malé deti zabité vlastným otcom.
@sevrin celkom mi utkvel v pamäti aj ten,čo zabíjal sekerou niekde na Orave v kostole,ale najohavnejší bol asi tento,čo si ho menoval.
@zuzanita1609 ano Ján Jenej, v kostole zmasakroval troch ľudí, dospelého muža, ženu a maturantku. Medzitým vykradol pokladničky kam veriaci dávali milodary. Potom zakrvavený v miestnom šenku každému platil panákov.
Ondrej Rigo začal vraždiť na začiatku 90. rokov. Jeho modus operandi bol vždy podobný – vyhľadával osamelé ženy, najčastejšie v bytoch alebo ubytovniach, kde sa vedel nepozorovane dostať. Vždy útočil v noci. Na miesto činu sa pripravil tak, že mal rukavice, aby nezanechal odtlačky. Do izieb vnikal potichu, často cez pivničné okienka alebo nezamknuté dvere. Keď sa dostal k spiacim ženám, najprv im na hlavu hodil vankúš alebo deku, aby ich umlčal a zabránil kriku. Potom ich škrtil holými rukami alebo pančuchou, ktorú si brával so sebou. U niektorých obetí použil aj iný predmet, ktorý našiel priamo na mieste. Keď obeť prestala dýchať, začal ju sexuálne zneužívať – mal nekrofilné sklony, takže sa uspokojoval na mŕtvom tele. Po čine si často z miesta odnášal osobné predmety – ako „trofeje“. Išlo napríklad o šperky či drobnosti, ktoré si schovával. Rigo mal na konte 9 obetí – ženy rôzneho veku, od mladých dievčat až po staršie ženy. Vraždy spáchal nielen na Slovensku (Bratislava), ale aj v Mníchove a Amsterdame. Miesta činu mali spoločný rukopis – vniknutie do bytu, udusenie obete, sexuálny akt s telom a odcudzenie vecí.
Ale zasa som videla aj sériu,zo Slovenska tiež,kde žena zabíjala a rozštvrtila svojho muža vo vani,pri jej dlhodobom psychickom,aj fyzickom týraní,to bolo voľakedy tiež dávno a jeho ostatky porozhadzovala v igelitkach popri priekope,tie časti, ktoré sa nedali spáliť... Tiež des.
Ale zasa som videla aj sériu,zo Slovenska tiež,kde žena zabíjala a rozštvrtila svojho muža vo vani,pri jej dlhodobom psychickom,aj fyzickom týraní,to bolo voľakedy tiež dávno a jeho ostatky porozhadzovala v igelitkach popri priekope,tie časti, ktoré sa nedali spáliť... Tiež des.
@zuzanita1609 už dávnejšie bolo že žena zabila prv svoje deti udusila ,muža zabila s 96 ranami bodnými
@zuzanita1609 Krvavé meniny, volala sa Ružena a včera mala meniny. Jej manžel ťažký alkoholik a chorobne žiarlil. Ubila ho mlynčekom na mäso.
Alebo aj minuloročný prípad Jozefa Hanusku, známeho ako Kuchár Jožko, ktorý v januári 2024 brutálne zavraždil svoju partnerku Patríciu v ich byte v bratislavskom Ružinove. Po hádke Jozef Patríciu zaškrtil, následne ju pobodal a vyrezal jej orgány – vrátane srdca, pečene, pľúc a obličiek. Tieto časti tela odložil do vedra vedľa postele. Okrem toho jej znetvoril tvár a stehná. Po čine sa prezliekol a na chodbe ukázal do bezpečnostnej kamery prostredník. Neskôr sa priznal a tvrdil, že svoju partnerku stále miloval. Alebo aj vražda, ktorú spáchala Judita Konečná v máji 2019 a pobodala svojho spolužiaka Tomáša 49 ranami nožom.
@zuzanita1609 už dávnejšie bolo že žena zabila prv svoje deti udusila ,muža zabila s 96 ranami bodnými
@parvinka0001 zrejme máš na mysli prípad zo Sobraniec, niekedy v prvej polovici 80. rokov, tuším 1984, žena otrávila a ubodala svoje malé dcéry lebo mala pocit, že manžel sa rodine málo venuje. Mala histriónsku poruchu osobnosti a bola odtrhnutá od reality.

@zuzanita1609 Chris Watts.