Recenzia na novú časť seriálu Na nože
Pozerali ste najnovšiu časť na nože? Koľko rokov môžu mať tie študentky čo im tam obsluhujú?
@anonym_autor Jedna mala 17 čo si pamätám, ostatne myslím že nad 18
@anonym_77bdb0 ďakujem, len ma zaujímalo, lebo chodíme tam a tie isté baby sú tam či piatok či sviatok, doobeda poobede, ale vyzerajú mlado tak som myslela, že sú to ešte študentky .
@anonym_autor tak ak majú učňovku tak skončili ako 18r. a pracujú. Veď v dnešnej dobe ťažko odhadnúť vek...keď tam chodíš opýtaj sa
@anonym_autor a varia stale tak dobre? lebo klobuk dole.
@anonym_autor a varia stale tak dobre? lebo klobuk dole.
@balerina2025 podľa mám nikdy nebol extra problém s kvalitou jedla. Teraz je to o trochu lepšie, lebo majú menší výber a jedlá viac prepracované, tam bol podľa mňa iný problém.
@anonym_autor tak pochopili ze lepsia je kvalita ako kvantita. neda sa vyhoviet vsetkym.
a hlavne treba investovat do dobreho kuchara. kuchyna nikdy nemoze stat na jednom cloveku. jeho zena nebola pavuk. aj tak tam tahala za 2 minimalne.
@balerina2025 mať reštauráciu v takej lokalite musí byť náročné. Chce to dobrý plán aby sa reštaurácia uživila. Uvidíme aké to bude keď opadne boom po odvysielaní šou. Jedna vec je dobré jedlo, ale druhá sú ceny a lokalita. Ľudia nebudú denne jazdiť nad 20km za drahším obedom . Na príležitostnú večeru alebo obed je to skvelé miesto s chutným jedlom, ale neviem si predstaviť tam každý deň dochádzať na menučko z práce.. ale držím im palce, radi tam chodíme. Často tam robíme aj rodinné posedenia . A tá obsluha je tam veľmi milá, ja som myslela, že sú to všetko študentky pod 18 rokov, lebo mladučko vyzerajú, ale sú šikovné či za barom alebo v obsluhe .
@anonym_autor praveze velmi dobra poloha. ale chapem ze hlavne v sezone kedze leto zima. ale nadherny kraj nadherny. praveze mi to prislo ako pekna dobra poloha, aj pre turistov ale chapem ze su to proste sezonne veci. tak isto tam hodne robit aj catering do firiem, ako obedy atd. aj ja im drzim palce. boli mi sympaticki.
@balerina2025 poloha je taká od ruky, turizmus v okolí nie je až taký veľký. V zime sa tu už nelyžuje v lete tu zopár ľudí pritiahne kúpalisko vo vedľajšej obci a nejakých odvážlivcov aj hory , ale to sa môžme stále baviť len v rovine desiatok ľudí. Plus akcie čo usporadúva obec, ale z toho sa ťažko bude celý rok žiť. Nie je to ako mať reštauráciu niekde v centre alebo na hlavnom ťahu kam ti zablúdi xy ľudí z výletu. Toto je miesto o ktorom ak nevieš tak ti nenapadne hľadať ho . Už pred nimi bola v tejto budove reštaurácia, bola otvorená možno rok? Max rok a pol. Potom si priestor prenajali groše. Majiteľ priestoru má reštauráciu pár km nižšie v inej obci hneď pri hlavnom ťahu, o dosť horšie jedlo aj servis, ale funguje roky, lebo je na dobrom mieste. To je ozaj taká obec kde ľudia chodia Max za rodinou. Ja som domáca, aj keď teraz žijem už inde. Keby tu nemám otca tak týmto smerom nemám dôvod jazdiť veru ani ja. Aké verím, že ich publicita ešte dlho udrží, bol to dobrý krok prihlásiť sa do šou.
@anonym_autor to je ich dcéra a tá druhá sesternica
@anonym_autor to je ich dcéra a tá druhá sesternica
@anonym_49e99e to som videla v tv to vysvetlili, ale tam je viac tých dievčat, také tmavovlásky tam často vidieť. Asi to aj sestry budú zdá sa mi, že sa podobajú. Ak by som sa opýtala, ale nechcem byť trápna 😂
Baby kedy ste pozerali ja son pozrela na voyo dunaj potom slub a chcela som na noze a este tam nebola
@saxana000 je to v štvrtej sérii ako ďalšia časť. Tiež som hľadala dlho kým som našla 😀
Jaaaaj a ja tam stale kukam na tu rybarsku bastu ze co im sibe kde je nova seria...? 🤣🤣🤣
@saxana000 už minulý týždeň to tam bolo, my sme takto vo štvrtok pozerali, celá rodina, ale deti sa aj vybrané slová naučili kým som to našla 😂 neviem prečo to nedalo ako novú sériu.
@balerina2025 poloha je dosť zlá + na hlavnom ťahu je tiež dobrá reštaurácia Grajciar. Naozaj málo kto odbočí do dedinky aj to je hlavný problém 😏
@wiwewa1995 nie su tam ziadne ubytovacie jednotky?
@anonym_autor otrasna cast ktora nebola o vareni ale o romantike . Restika zjavne nemala problem mala problem kupit veci domkuchyne ktore zacvakala markiza. Az Novak musel
Prist a navrhnut im gril na terase to im nikdy nenapadlo
@diaszoky tá reštaurácia bola vkuse poloprázdna tak asi nejaký problém mali. Keby neboli pre Markízu zaujímaví tak by tam nešli natáčať si myslím.
Prist a navrhnut im gril na terase to im nikdy nenapadlo
@diaszoky tam bol problem aj inde nez v peniazoch.
@anonym_autor mas pravdu, poloha vobec nie je dobra na bezne jedenie pocas tyzdna atd... a restika to potrebuje ako sol. Ale napr za dobrou gastronomiou aj za vyssiu cenu, dnes ludia aj pocestuju (posledne sme isli do vychytenej restiky v HU, fakt na konci sveta :D) . Otazne je kolkokrat a ako casto. Ja som z BB, v lubietke mam rodinu a v zivote som tam nebola jest... :D Gastro je velmi tazky biznis, drahy, na personal narocny a dlho trva rozbeh, staci chyba v kuchyni, v kucharovi a rychlo pride o zakaznikov a renome si ziskat zase trva... viac podnikov perfektnych v okoli BB by som povedala, ze az stagnuje, meni vlastnikov atd.
podla mna vyuzili to na com sa pohla habibi v meste, na reklame v telke... citovych vylevoch atd. A ludia idu za tym. Proste zviditeľnit sa a urcite sa podarilo. ved preto sa tieto relacie robia nakoniec.
@simca06022011 súhlasím, vedeli, že biznis nejde lebo má reštaurácia problém s menom. Zviditeľnili sa, Novák im pomohol zostaviť menu, zredukovať čas čakania na jedlo a hneď to ide. Uvidíme aké to bude keď opadne ošiaľ, ale ľudia možno zostanú "verní" a budú chodiť častejšie . Mne osobne sa to páčilo viac ako časti plné plesne a špiny v kuchyni. Pochybujem, že im šlo o nové vybavenie, veď to je nová reštaurácia, budova sa rekonštruovala ( pred tým to bola polorozpadnuta búda , ktorá chátrala) a kuchyňa sa zariaďovala ,proste potrebovali prilákať zákazníkov a ako lepšie to urobíš ?
@anonym_autor mohlo im ist aj o vybavenie, to nevieme, k tomu som sa nevyjadrovala ale zase vsetko su to drahe veci a podnikatelom peniaze dochadzaju postupne, aj ak na zaciatku mali dostatok na rekonstrukciu atd. Tiez sme zacinali s velkou rezervou ked sme sli do vlastnej haly, fakt velkou a s riadnymi trzbami a aj tak sme skoncili s uverom a aj tak stale nemame dokoncene veci :D
nie su to zanedbatelne naklady, ved si len pozri kolko ludi to zivi = to mas naklad minimalne okolo 1200+eur/jedneho cloveka, kuchari zvyknu brat viac, cize fakt MINIMUM + zivot majitelov. A to kazdy mesiac. K tomu kopa dalsich nakladov. To nezarobi par zakaznikov denne a tam aj uspory a vsetko idu. Cize to je jedno s druhy. Proste zakaznikov potrebuju a preto isli tam, je to vlemi dobry format na reklamu.
@simca06022011 to nie je ich priestor, všetko majú v prenájme aj s vybavením. A robia v podstate sami na seba, ale určite potrebujú zarobiť, však každý potrebuje. Akurát dnes idem za otcom sme sa chceli staviť najesť, ale treba rezerváciu a nemajú voľne 😂 tak teraz zarobia asi dobre.
@anonym_autor presne ako v habibi :D
@anonym_autor sami na seba a na najom ? 🙂)

@anonym_autor Jedna mala 17 čo si pamätám, ostatne myslím že nad 18