Rodinné seriály pre deti
Ahojte, existuje prosim rodinny serial, vhodny pre deti 5, 7.5 a 9.5 rocne, ktory by sme s nimi mohli pozerat? Velmi sa nam pacil Emil z Lonnebergy, ale tam je malo casti. Pipi tiez mame uz pozretu. Myslela som oripadne aj nieco na sposob Krok za krokom/V siedmom nebi a pod., ale teda vhodny pre mensie deti. Dakujem kradne za tipy ❤️
@anonym_autor pokémon, to má asi milion častí a decká to majú veľmi radi
@anonym_autor alf, Arabela
@anonym_autor alf? 😂
@anonym_autor alf? 😂
@klotildabazarik čo je na Tom smiešne? Nerozumiem
V tomto veku moje deti pozerávali Phineas a Ferb, chodilo to na D-čku.
@uhnakova fuha, neviem ani co je Dcko 🤭, ale dakujem, vygooglim 😊
@anonym_autor pokémon, to má asi milion častí a decká to majú veľmi radi
@anonym_510759 vdaka, ale to nie je uplne nas zaner 😊
@anonym_autor alf, Arabela
@jaja1979 jej, Alfa som pozeravala ako mala, len uz si nepamatam, o com to uplne bolo, resp. ci by to bolo vhodne aj pre tie mensie a Arabelu som tiez pozerala, to mi uplne vypadlo. Dakujem ❤️
Starší sriál,ale naozaj dobrý.Domček v prérii.
Starší sriál,ale naozaj dobrý.Domček v prérii.
@babababka ano, ten viem, ze bol.moj oblubeny, ale neviem sa k nemu nikde prepracovat v slovencine...nahodou neviete poradit, kde by som ho nasla?
Aj ja som to chcela pre vnučky,ale len anglicky na axn a na youtube.Milovala som ten seriál aj dabing bol na tú dobu perfektný.
@babababka ano, ten viem, ze bol.moj oblubeny, ale neviem sa k nemu nikde prepracovat v slovencine...nahodou neviete poradit, kde by som ho nasla?
@anonym_autor Astrid L. ma viacero dobrych detskych serialov. Este Deti z Bullerbynu su fajn od nej. Nasim deckam sa pacili aj SK serialy: Leto s Katkou, Spadla z oblakov, a Pieskova priserka - neviem presne, ako sa to volalo.
Aj ja som to chcela pre vnučky,ale len anglicky na axn a na youtube.Milovala som ten seriál aj dabing bol na tú dobu perfektný.
@babababka ano, presne
@anonym_autor Astrid L. ma viacero dobrych detskych serialov. Este Deti z Bullerbynu su fajn od nej. Nasim deckam sa pacili aj SK serialy: Leto s Katkou, Spadla z oblakov, a Pieskova priserka - neviem presne, ako sa to volalo.
@evka258 Anoz Deti z Bullerbynu su uzasne, ale to mame tiez uz pozrete viackrat. Pozriem aj tie spominane slovenske 👍🏻. My mame radsej skor tie starsie, tie moderne nic moc.

V tomto veku moje deti pozerávali Phineas a Ferb, chodilo to na D-čku.