icon

Rodinné seriály pre deti

18. nov 2025

Ahojte, existuje prosim rodinny serial, vhodny pre deti 5, 7.5 a 9.5 rocne, ktory by sme s nimi mohli pozerat? Velmi sa nam pacil Emil z Lonnebergy, ale tam je malo casti. Pipi tiez mame uz pozretu. Myslela som oripadne aj nieco na sposob Krok za krokom/V siedmom nebi a pod., ale teda vhodny pre mensie deti. Dakujem kradne za tipy ❤️

uhnakova
18. nov 2025

V tomto veku moje deti pozerávali Phineas a Ferb, chodilo to na D-čku.

anonym_510759
18. nov 2025

@anonym_autor pokémon, to má asi milion častí a decká to majú veľmi radi

jaja1979
18. nov 2025

@anonym_autor alf, Arabela

klotildabazarik
18. nov 2025

@anonym_autor alf? 😂

anonym_1e9880
18. nov 2025
@klotildabazarik

@anonym_autor alf? 😂

@klotildabazarik čo je na Tom smiešne? Nerozumiem

autor
18. nov 2025
@uhnakova

V tomto veku moje deti pozerávali Phineas a Ferb, chodilo to na D-čku.

@uhnakova fuha, neviem ani co je Dcko 🤭, ale dakujem, vygooglim 😊

autor
18. nov 2025
@anonym_510759

@anonym_autor pokémon, to má asi milion častí a decká to majú veľmi radi

@anonym_510759 vdaka, ale to nie je uplne nas zaner 😊

autor
18. nov 2025
@jaja1979

@anonym_autor alf, Arabela

@jaja1979 jej, Alfa som pozeravala ako mala, len uz si nepamatam, o com to uplne bolo, resp. ci by to bolo vhodne aj pre tie mensie a Arabelu som tiez pozerala, to mi uplne vypadlo. Dakujem ❤️

babababka
18. nov 2025

Starší sriál,ale naozaj dobrý.Domček v prérii.

autor
18. nov 2025
@babababka

@babababka ano, ten viem, ze bol.moj oblubeny, ale neviem sa k nemu nikde prepracovat v slovencine...nahodou neviete poradit, kde by som ho nasla?

marca12
18. nov 2025
@anonym_autor

@babababka ano, ten viem, ze bol.moj oblubeny, ale neviem sa k nemu nikde prepracovat v slovencine...nahodou neviete poradit, kde by som ho nasla?

@anonym_autor To by aj mna zaujimalo. V detstve sa mi velmi pacil a neviem ho nikde najst.

babababka
19. nov 2025

Aj ja som to chcela pre vnučky,ale len anglicky na axn a na youtube.Milovala som ten seriál aj dabing bol na tú dobu perfektný.

evka258
19. nov 2025
@babababka

@babababka hladala som to davnejsie na youtube, ale je to tam len po anglicky. Chodi to niekde aj po slovensky?

evka258
19. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Astrid L. ma viacero dobrych detskych serialov. Este Deti z Bullerbynu su fajn od nej. Nasim deckam sa pacili aj SK serialy: Leto s Katkou, Spadla z oblakov, a Pieskova priserka - neviem presne, ako sa to volalo.

babababka
19. nov 2025
@evka258

@babababka hladala som to davnejsie na youtube, ale je to tam len po anglicky. Chodi to niekde aj po slovensky?

@evka258 však to.nikde.aj knihy sú vypredané aj v antikvariátoch.

autor
19. nov 2025
@babababka

Aj ja som to chcela pre vnučky,ale len anglicky na axn a na youtube.Milovala som ten seriál aj dabing bol na tú dobu perfektný.

@babababka ano, presne

autor
19. nov 2025
@evka258

@anonym_autor Astrid L. ma viacero dobrych detskych serialov. Este Deti z Bullerbynu su fajn od nej. Nasim deckam sa pacili aj SK serialy: Leto s Katkou, Spadla z oblakov, a Pieskova priserka - neviem presne, ako sa to volalo.

@evka258 Anoz Deti z Bullerbynu su uzasne, ale to mame tiez uz pozrete viackrat. Pozriem aj tie spominane slovenske 👍🏻. My mame radsej skor tie starsie, tie moderne nic moc.