Ruža pre nevestu - prečo vyzerajú baby tak staro?
Obcas mi vybehne nejaky reel a tie baby vyzeraju strasne staro, ako keby mali 40+. To je nejaky trend ci?
@lussy353 a prerabok
Alkohol, cigarety, nespravne odlicovanie, solarko, vystavovanie sa slnku bez ochrany a ked to clovek prezenie s botoxom rozleje sa to aj tam kde nema.
Za mňa úpravy,
cigarety, opaľovanie a alkohol sme mali aj my za nižšieho veku a vypadali sme dobre.
Dnes dievčatá začínajú s úpravami aj v 18 rokoch a majú 25 a vypadajú fakt staro, väčšina určite.
Ak tam uvadzaju pravy vek, niektore nemaju ani 30, ale vyzeraju ako o 10r starsie. Na co je to dobre… za par eur zo seba robia sliepky a este si pridaju min.10r k veku… a este to aj niekto pozera a TV toci dalej taketo hovadiny. Pardon, trosku som si musela “ulavit”…
Vacsina mojich kamosiek z detstva fajci dodnes, leto sme travili na kupaliskach, opalovaci krem sme nepouzivali (co uz). Ale ani jedna nevyzera staro, a ani jedna nema plastiku, to je pravda
Okrem tej Lexy tam podla mna nikto nevyzera staro. Lexa ma minimalne 40 urcite. Cize si odoberaju vek, hlavne tie ostarky. Inak vyezeraju presne tak ako cela show, lacno. Cest vynimkam. Plus kamera a odfarbene vlasy ktore maju pridavaju vek. A tie tetovania na tych chudych telickach, neviem, som stara skola, proste aj pekna mlada baba v tvari babika a telo poriadene ako stara coura z vypadovky. Inak proti tetovaniam samozrejme nic nemam, ale nehodia sa kazdemu.
Michaelu tu stale beriem ako po 30tke, to su geny, niektore vyzeraju mlado
No hlavne tá čo tam teraz došla tá Lindita či jak sa volá 😃 s tou hubou jak keby ju niekto zboxoval riadne 😃 vyzerá jak dobre vyžitá bordelmama 😆 to sa mi ani nechce veriť, že má iba 22 rokov
Nepoznam tu show ale bezne zeny 40+ nevyzeraju v dnesnej dobe “ strasne staro.” Jedine ak mas ty 15r tak to dava zmysel .
Videla som to len útržkovito ako podmaz v tv, fakt že pred vypnutím tv a pod. No a na mňa tie ženy tam nepôsobia staro sle väčšina lacno. Vôbec nie. Asi tak. Toto je úroveň nula čo sa týka, ženskej hodnoty alebo hodnoty svojej existencie. Otras. Sú na smiech tie ženy tam. Je to tragikomédia.
No v prvom rade oni nerobia zo seba sliepky lebo oni sú reálne sliepky a TV to natáča,lebo to má sledovanosť.Ja nechápem, že ty to pozeráš, keď potom musíš sa nad tým ešte aj pozastaviť, že prečo také natáčajú...Farma, má tiež takú sledovanosť, že ju už 20 rokov natáčajú ale to neznamená, že ju budem pozerať 😅
Kto konkrétne tam vypadá podľa teba na 40+? Za mňa tiež len Lexy, ale @barborachors, ja mám napríklad spolužiačku, ktorú keď som po dlhej dobe stretla (nemali sme v tom čase ani 30), tak som ju skoro nespoznala. Vypadala ako zošúverená babička. Takže to tiež môže byť aj genetika či životný štýl (táto spolužiačka bola taká eko-raw, či to bolo tým ale neviem), nemusia si hneď roky uberať.
Celá show vyzerá lacno aj s účinkujúcimi. Majú sledovanosť, a to potrebujú. Ženy 40+ bez prerábok vyzerajú lepšie, prirodzenejšie a nepotrebujú sa hovadiť v TV.
@miadi skor som to myslela tak, ze vyzeraju podstatne starsie na svoj vek, resp. ako tu niekto napisal “vyzito”.
@kuggis nepozeram, ale mam fb a tam idu reelska na SK aj CZ verziu (neviem ci je jedna alebo dve oddelene), nevidim dovod nepozriet si reels na par sekund, relaciu som nepozerala
ja neviem co je to dnes za modu u zien dat si napichat pery, ze vyzeraju ako párky... to sa zenam paci? som jediny, komu to pride nechutne?

To je sila alkoholu.