Seriál Dunaj
Ahojte,kolko nás tu je čo pozerá tento seriál? Aj vy doma preberáte ako to bude pokračovať? Mi s mužom áno.
@bubuska ten Martin je cesky sexsymbol😲😀? My s dcerou Alenku stale lutujeme ked sa s nim musi bozkavat - ze akeho deda stareho jej na to dali😍
@ivana11155 ja som minule pozerala Rebelove a tam bol Revai mladý, ved to bolo natočené pred 23 rokmi a tam bol fakt príťažlivý a teraz ale ze vôbec 😀
@0silvia0 Jakub ma tiež už štve, veľmi sa mi sprotivil. V seriáli Sestričky mi bol veľmi sympatický ale tu ho už nemôžem vystáť.
Lena asi pekne narazila, myslela si zrejme o Holubcovi niečo iné ale zrejme jej už došlo ze toto nebol najlepší ťah ako nahnevať otca.
A ešte jedna vec Haydrich bol zastupujúci rišsky protektorát. A pravá ruka Himmlera.
Podla mna sa najlepsie svojej ulohy zhostil Ivan Sandor, on je proste perfektny, hodi sa na postavu jednak vizualne, zapada aj do doby a tiez tym, ako hra. Imrich je moja najoblubenejsia postava, paci sa mi ten jeho sarkasticky hlas pri kazdom "Ako povies draha" 😂
Dunaj nie je dokumentarny serial, jeho ulohou nie je vysvetlovat historicke fakty. Je to fikcia zasadena do obdobia 2SV. Scenar sa zameriava skor na vztahy a osudy jednotlivych postav a v tomto smere si scenaristi pocinaju podla mna perfektne. Mne sa velmi pacia tie emocie, ktore pribeh vyvolava - pocas jednej epizody sa chvilu smejem, o chvilu zase placem ci mam strach. A presne toto od tohto zanru ocakavam - unik od reality. Ak budem chciet dostudovat historicke fakty, zameriam sa inde.
@ivana11155 No jasne ze sexsymbol a chodil aj Luciou Bilou 🙂
Mne sa paci aj Peter (M. Rozkos), ako stale gula a plesti tie oci 😀
@everyone @muchotrafka298 @mnamko baby fakt super diskusia, konečne niečo pohodové, kde nikto na nikoho neútočí 🥰🥳
@adik64 tak vtedy a niekedy aj teraz🙂sú deti len starosť ženy.Ona je taká dobrá duša, ale teda nerátala som s takouto zápletkou s jeho otcom.
Ja som prvé diely nevidela kde má David rodičov prečo žije s babkou v penzióne?
@tiika Helgu hra výborne hlavne teraz, keď je zrutena a jej otec je pán herec.Ona sa hodí veľmi typovo na takú paničku.Pekna je elegantná ak v súkromí minule som ich videla s Majeskym s deťmi v cukrárni pekný parik
No podla mna sa Lena dost preratala, lebo jednak Holubec nie je az take terno ako si asi myslela a vobec nepocitala s tym, ze rodina sa k tomu postavi tak, ze ved dobre, tak teda zatko sem, zatko tam. A nevie, ze co teraz. Jej plan ako otca vytoci do biela jej trosku dost nevychadza, kedze oni zmenili taktiku. Neni ta Helga uplne sprosta 😂
@muchotrafka298 ja uvažujem, že či je tehotná, alebo ci to len mala byť jej taktika, ako naštvať rodinu.
@jaskolka podla mna si to vymyslela, aby rodinu nastvala. Hlavne teda stareho. Niekto tu pisal, ze ci neni s tym zidom co mala v Nemecku tehotna. Len to asi podla mna by nevychadzalo, lebo dejovo je tam uz niekolko mesiacov.
mozno ten lenin zid este zije, len ju odpratali...a klara je mozno dcera stareho kuceru, emila horvatha...
@luxus10 mna to tiez napadlo, ze on zije a ona sa teraz chce pomstit takto. Len sa preratala, ze rodina otocila a zatko je vitany 🤭
super seriál, Tuma hrá úžasne záporáka a Alenka je skvelá

@tiika Tak zrovna toho Martina hra cesky sexsymbol Jan Revai - alebo aspon kedysi sexsymbol bol ked hral vo filme Rebelove 🙂