icon

Seriál Severance

25. apr 2025

Chcem sa spýtať tých, ktorí to poznajú, aký máte názor na iMarkovo rozhodnutie v poslednej časti 2. série?

Ja osobne som oslavovala. Mám rada Marka a Helly, môj naj pár. Takisto mám radšej "innies", plus oMark bol necitlivý k iMarkovi v scéne, kde sa rozprávali. "Heleny"??? Drž hubu lol. Samozrejme bolo devastujúce vidieť Gemmu búchať na dvere. Zmätená ho prosila aby šiel s ňou.

mamamasama
25. apr 2025

Markovo innie predsa miluje Hally, nie Gemmu. Aj ked na druhej strane, Gemmino innie slo s Markom, aj ked nevedelo, kto to je, takze o tomto by sa dalo polemizovat. Za mna vsak bola druha seria o dost slabsia ako prvá a neviem, ci si vobec tretiu pozriem. Paci sa mi to takto. Gemmu zachranili, Markovo innie je s Hally a outie miluje Gemmu. Ale prosim ta. Co je to tam s tymi kozami? 🤣

autor
25. apr 2025
@mamamasama

Markovo innie predsa miluje Hally, nie Gemmu. Aj ked na druhej strane, Gemmino innie slo s Markom, aj ked nevedelo, kto to je, takze o tomto by sa dalo polemizovat. Za mna vsak bola druha seria o dost slabsia ako prvá a neviem, ci si vobec tretiu pozriem. Paci sa mi to takto. Gemmu zachranili, Markovo innie je s Hally a outie miluje Gemmu. Ale prosim ta. Co je to tam s tymi kozami? 🤣

@mamamasama Mne sa druhá séria páčila. Preferujem prvú, ale druhá je tiež dobrá. Podľa mňa Helena je teraz najzaujímavejšia postava z celého seriálu. Je zložitá a som z nej zmätená. Som zvedavá, čo s ňou bude ďalej a či sa rozhodnú, či bude horší alebo lepší človek.
Veľa ľudí má teóriu, že dôvod, prečo iMark necíti nič k Ms. Casey je lebo oMark pristúpil k tej procedúre, lebo chcel na Gemmu zabudnúť. Preto sa jeho inne do nej nezaľúbil. Ale môže to byť aj preto lebo s ňou nestrávil veľa času, ako s Helly.
O tých kozách sme sa vo finále dozvedeli, že sú tam pre obetu. Chceli zabiť Gemmu a s ňou obetovať aj jednu kozu. Taký ich rituál. Spavili to viackrát v minulosti.

autor
25. apr 2025

Komplikovaná, nie zložitá. A taktiež ma zaujíma jej minulosť. Jej detstvo a tak.

mamamasama
25. apr 2025

Pochopila som, ze to bude ritual, ale nebolo zodpovedane preco. Je Lumon sekta, korporat, psychologicky experiment, virtualna realita?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
25. apr 2025
@mamamasama

Pochopila som, ze to bude ritual, ale nebolo zodpovedane preco. Je Lumon sekta, korporat, psychologicky experiment, virtualna realita?

@mamamasama Je to aj sekta, aj korporát, aj biotechnologická spoločnosť ktorá robí experimenty na ľuďoch. Virtuálna realita určite nie.