icon

Seriál Sľub: Koľko má dielov a zaujme vás?

15. jan 2025

Ahojte, viete koľko bude mať dielov? Zaujal vás?

majka35
Autor odpoveď zmazal
patka06
11. mar 2025

@majka35 To mu zobrala tá doktorka, ktorá je do neho zaľúbená a on ku odmietol, chcela mu vyrobiť problémy

elanor
11. mar 2025

@majka35 to nebola sestricka, ale ta slahnuta doktorka Dana.
Lebo je do primara zalubena az po usi, a chce ho silou mocou iba pre seba. Akoze on v tom nieje nevinne, ale hlavna iniciativa vzdy isla od nej, 2x sa na neho prilepila jak sasanka, a on debil sa nehal, takze ju pokazde "zlozil". No a ona teraz, chudera jedna vypatlana, si mysli, ze ked s nou chrapal, tak ju neskutocne miluje, fabuluje si vzdusne zamky, ako sa on ide rozvadzat, ako jej udane nasluboval hory doly, ked to ani pravda nieje, a pritom ju len vyprasil ako spinavu rohozku.
Tak sa mu chcela pomstit.
Proste vysinuta slaboducha chudera.

elanor
11. mar 2025

a este sa ide podlizovat jeho zene, a tie sproste reci. Booze, mne ta postava od zaciatku liezla na nervy, ale teraz je uz ozaj neznesitelna.
Ja 2x nepoviem, ze si ta fuchtla vymysli, ze caka decko. Potom ako jej ta jeho zena povedala, ze Roman by chcel este dieta.
Normalne uz ju vidim, potvoru jednu zakernu, ta si mysli aj certa...

radlinka
11. mar 2025

@majka35 nie sestricka, ale doktorka Dana ich zobrala a podstrcila jeho synovi. To z dovodu, aby sa mu pomstila a sposobila mu skodu. Zase zacina na seba upriamovat pozornost a uz je to fakt na vysetrenie jej hlavy, lebo si vsugerovala, ze je do primara zalubena a postupne ho vydiera nicenim jeho osobneho zivota. Najnovsie sa spojila s jeho zenou a hra sa s nou na velku kamaratku. Uplne vymleta osobka.

radlinka
11. mar 2025

@patka06 jooj v tej dobe. Tento serial mi pride ako omacka z tej doby. V tej dobe by nikto ani necekol, predseda MNV ci ONV bol najvyssi clovek. Ja si myslim, ze ona nevie, ze Igor je jeho otec. Tluckova je taka naivna, ze by ma to vobec neprekvapilo. Zuzana v prvych dieloch spomina, ze jej dohadzuje hocikoho, tak ma vobec neprekvapi, ked je len tak pomimo dohodi Igora. Hlavne, aby jej Zuzanka bola zabezpecena na cely zivot s panom doktorom. Pre nu je jedno kto to je, hlavne ze bude za vodou. Proste naivny serial s naivnymi postavami. Jedno prekruca druhe, take klamstva co sa tam akoze roky vedu (vid Galikovcov), rozum sa mi uz pozastavil.

radlinka
11. mar 2025

@elanor ona si to aj vymysli, ze caka decko. Bude mat tehotensku knizku, ktora jej vypadne, ked sa opat stretne s Marcelou - primarovou zenou. Vsetko je je fiktivna hra. Hovorim , chora na psychiatriu.

radlinka
11. mar 2025

@bielasovicka no ved toto prave. Slovenska telenovela, kazdy pozera, lebo bud spomina na tie casy, alebo rozmysla ako to bolo kedysi, aj ked polovica su tam nerealne veci. Ja si spominam na tie casy, chodila som do skoly, pamatam si aj tie roky predtym aj po tom - prevratove obdobie. No ale uvidime, co si nasi scenaristi vymysleli.

luccija
11. mar 2025

@radlinka ako vieš, že Zdena dala dieťa na adopciu?ja som nevidela iba pár dielov, ale nespomínam si, ale podľa toho ako nenávidí matku a má migrény som tipovala, že matka ju prinútila ísť na potrat, adopciu, alebo si musela zobrať Cinkotu...preto si aj myslím, že neznáša malého Kobielskeho, lebo ma averziu na deti, lebo svoje dala preč.Ani som nevedela, že Tluckova pachtovala so Skrúcaným 😭
Fakt každý s každým.A ešte jedna vec Zuza sa aj predtým na svadbe tých kamarátov opila a vyspala s telocvikarom?mal nejaké slovné pripomienky k tej nahote atď ..
@radlinka ale veď on to ľutoval a ľutoval a aj tak sa znova s ňou objímal, keby nezačala robiť také testro možno by boli spolu.Ktory primár by poslal svoju milenku do Košíc, ak si môže užiť🤪

bielasovicka
11. mar 2025

@radlinka no hej, ja to pozerám práve kvôli tomu ze si tie časy pamätám, ale teda v seriáli dosť preháňajú, veľa veci nebolo vtedy vôbec tak, ako to vo filme prezentujú. Tak ma to trosku aj hnevá, ale zato si to vždy pozriem 🤭

bielasovicka
11. mar 2025

@luccija akú adopciu? A Tluckova so Skrucanym? To kedy bolo, ved ja to pozerám každý deň, ale o tomto vôbec neviem. Ja hovorím, že je domotany celý seriál 🙈🙈

bielasovicka
11. mar 2025

@elanor on debil sa nechal, Lebo sak chlapi ne? 😄

patka06
11. mar 2025

@bielasovicka Nič také tam nebolo, to sú len dohady - Zuzana nie je dcéra Skrúcaného
Adopciu myslí Martinu, že jej matka je Hanusková. Zatiaľ tomu všetko nasvedčuje.
Jedine je tam pre mňa zlý výber hercov - Hanusková by mala byť o 2 roky mladšia ako Bartoš a to teda nevyzerá

nikaeli
11. mar 2025

@patka06 ale to by asi Gálik vedel, kto je Martininou matkou.. ak je jej otcom Gálikov syn..

bielasovicka
11. mar 2025

@patka06 jaj, no môže byt

patka06
11. mar 2025

@nikaeli Presne nad tým som rozmýšľala, že by ju mal poznať podľa rodného priezviska.
Stretnúť sa nemuseli, Gáliková povedala, že to riešila ona s druhou babkou bábätka
Keď Martina dala inzerát do novín, volala naň Hanúskovej mama ...súvislosť tam je.
Uvidíme ako sa to ďalej vyvinie

bielasovicka
11. mar 2025

@elanor ináč aj ja čakám ze povie ze je tehotná

patka06
11. mar 2025

@bielasovicka vydrž do štvrtka 🙂

majka35
11. mar 2025

@patka06 áno, chcela som napísať doktorka

janka1011
11. mar 2025

Koľko odborníkov na herectvo 😆😆

elanor
11. mar 2025

@bielasovicka no, raspla, uz sa chytala za brucho, zajtra to bude...

janci27
11. mar 2025

@elanor podla mna len blafuje s tym tehotenstvom, lebo uz nevie ako by si primara udrzala a toto ju napadlo hned na to, co jej primarova zena povedala, ze primar by chcel este dieta. Lenze primar jej to samozrejme uveri. Inak uz by sa mohla konecne dozvediet o ich aferke jeho zena, nech je viac dramy 😀

janci27
11. mar 2025

@patka06 nevies nahodou v ktorom diely to bolo, co volala na ten inzerat Hanuskovej mama? To som si vobec nevsimla, ze to bola ona

patka06
11. mar 2025

@janci27 Na konci dielu 23

janci27
11. mar 2025

@patka06 hej, vyzera to, ze je to ona 🙂 sice v tom 23. diely neni pocut jej hlas, ale ten prsten a hodinky tie su jej, nosi ich aj v dalsich dieloch ked prisla na navstevu 🙂

elanor
11. mar 2025

@janci27 ano, tiez si myslim, ze si vymysla, a naozaj tehotna nieje. Len si zase v tej svojej zalaskovanej gebuli vyfabulovala vzdusne zamky, ze ked si primar bude mysliet, ze s nou caka mimi, tak sa hned na druhy den rozvedie, a ju bude nosit na veky na rukach.
chora zena

liusa82
11. mar 2025

@janci27 inak ja tú primárovu ženu nechápem.Mne by hneď blikala kontrolka keby mi dačo také povie že sa zaplietla so ženáčom čo má deti atd..hneď by mi doplo že to asi s mojím mužom paktuje a ona aká naivka😀 no ale tak vzrúšo a napätie byť musí.Len v normálnom živote to takto velmi nechodí

janci27
12. mar 2025

@liusa82 no, je to taka naivka trochu, lebo mohla by si uz konecne zacat spajat veci dokopy, ako napr. ten telefonat, zdrzanie v praci, ked nakoniec aj tak zistila, ze neoperoval, jeho nalady, doktorkine reci o zenacovi, atd. Mozno viac dramy zacne, ked sa jej doktorka postazuje, ze je so zahadnym zenacom tehotna, mozno sa nakoniec aj primar sam doma prizna..snad nas nebudu natahovat s tym este dalsich 10 casti 😀 Inak mne ten Jozo lezie coraz viac na nervy 😀

marsmykkok
12. mar 2025

@janci27 v čom ti lezie na nervy ten Jožo? Za mňa realistická postava, kedysi sa pilo aj v robote bežne a kto nepil bol mimo partie, realistická postava. On síce bol slušný chlap, ale proste po tom, čo namiesto povýšenia prišiel o robotu nie iba vlastnou vinou a stal sa smetiarom začal neprávosť utápať v alkohole. Však koniec koncov pije sa aj dnes veľa, hoci už viac doma v tichosti... Teda za mňa realistická postava. Hoci teda sa nespráva zodpovedne ako budúci otec, ale tak to je, alkohol je a aj bol metla ľudstva.

bielasovicka
12. mar 2025

Ja som zvedavá, kto bude ten Galikov syn co ho hľadá VB 😁