Shopping conspiracy na Netflixe: Čo si o tom myslíte?
Videli ste dokument shopping conspiracy na netflixe? Poďme sa zobrať a začať trend jeden mesiac bez nakupovania oblečenia, napríklad taký január, nekúpime si celý mesiac žiadne oblečenie. Prečo niečo takéto nešíria influenceri 😰
Mesiac? :D Nepoviem napriklad 5 ci 10 rokov. Ale aj rok nemoze byt ziadny problem nekupit si ziadne.
@ninusa221 dobré to je… ja by som to púšťala povinne na vyšších stupňoch v školách a aj dospelákom
@hiro no…kiežby všetci (alebo aspoň väčšina) uvažovali podobne 😬
Idem si pustit som zvedava
vydrzala som polroka si nekupovat ziadne oblecenie, ale potom som mala pocit, ze ten satnik predsa len treba ozivit aktualnymi trendy vecami aspon raz za cas
ja som nenakupovala cely rok, v pohode sa to dalo, ale vacsina ludi mi hovorila, ze by to nedokazali
Zatiaľ ma to nebavi😂
@klementinka58 tiež som mala tak…
Ak by influencerovi niekto platil za to, ze povie, aby ludia mesiac nenakupovali, tak bude aj toto sirit. Ale vacsinou ma prachy ked hovori, aby ludia nieco nakupovali... v telke tiez v reklamnom bloku nejdu kratke spoty o tom co nekupovat 🙂 🙂 🙂
Ja by som rok asi nevydrzala, mne stale nieco treba 🙈
Super že si si to uvedomila, rozprávaj o tomto s kamoškami, rodinou a deťmi 👍. Ja nie som extrémista, keď potrebujem, tak proste idem a kúpim. Nič viac, nič menej. Kupujeme hlavne deťom, lebo tie rastú, ja rada skočím aj do sekáča, nemusím mať vždy "nové", som s tým o.k. a hlavne ja neznášam kupovanie handier, takže v tomto to mám prirodzene prednastavené, že fakt idem len keď musím 😄😄😄.
Mesiac? V pohode, oblecenie nenakupujem aj dlhsie. Nebavi ma to, nebavi ma skusanie. 🫤Ked idem, tak najskor do sekacov, tam su originalne kusky
Jezis, ja ani nepamatam, kedy som si naposledy kupila nejake oblecenie. Uz je to urcite o dost viac nez mesiac.
Ved mesiac je nic. Toto ani nie je osveta. Keby aspon 3 mesiace. Ale mesiac?
Mesiac je nič ja zas nechápem nakupovaniu len tak lebo sa nudím.
Sú aj influenceri, ktorí sa tým zaoberajú. Môžeš pozrieť napr. www.instagram.com/nataliapazicka/

A dobre to je? Nemám čo pozerat tak ak tak si pustím😂