icon

Shopping conspiracy na Netflixe: Čo si o tom myslíte?

24. nov 2024

Videli ste dokument shopping conspiracy na netflixe? Poďme sa zobrať a začať trend jeden mesiac bez nakupovania oblečenia, napríklad taký január, nekúpime si celý mesiac žiadne oblečenie. Prečo niečo takéto nešíria influenceri 😰

ninusa221
24. nov 2024

A dobre to je? Nemám čo pozerat tak ak tak si pustím😂

hiro
24. nov 2024

Mesiac? :D Nepoviem napriklad 5 ci 10 rokov. Ale aj rok nemoze byt ziadny problem nekupit si ziadne.

autor
24. nov 2024

@ninusa221 dobré to je… ja by som to púšťala povinne na vyšších stupňoch v školách a aj dospelákom

autor
24. nov 2024

@hiro no…kiežby všetci (alebo aspoň väčšina) uvažovali podobne 😬

ninusa221
24. nov 2024

Idem si pustit som zvedava

klementinka58
24. nov 2024

vydrzala som polroka si nekupovat ziadne oblecenie, ale potom som mala pocit, ze ten satnik predsa len treba ozivit aktualnymi trendy vecami aspon raz za cas

liz_lemon
24. nov 2024

ja som nenakupovala cely rok, v pohode sa to dalo, ale vacsina ludi mi hovorila, ze by to nedokazali

ninusa221
24. nov 2024

Zatiaľ ma to nebavi😂

biba_18
24. nov 2024

@klementinka58 tiež som mala tak…

zic
25. nov 2024

Ak by influencerovi niekto platil za to, ze povie, aby ludia mesiac nenakupovali, tak bude aj toto sirit. Ale vacsinou ma prachy ked hovori, aby ludia nieco nakupovali... v telke tiez v reklamnom bloku nejdu kratke spoty o tom co nekupovat 🙂 🙂 🙂

simsalabim
25. nov 2024

Ja by som rok asi nevydrzala, mne stale nieco treba 🙈

mikadooo
25. nov 2024

Super že si si to uvedomila, rozprávaj o tomto s kamoškami, rodinou a deťmi 👍. Ja nie som extrémista, keď potrebujem, tak proste idem a kúpim. Nič viac, nič menej. Kupujeme hlavne deťom, lebo tie rastú, ja rada skočím aj do sekáča, nemusím mať vždy "nové", som s tým o.k. a hlavne ja neznášam kupovanie handier, takže v tomto to mám prirodzene prednastavené, že fakt idem len keď musím 😄😄😄.

ivanakal
25. nov 2024

Mesiac? V pohode, oblecenie nenakupujem aj dlhsie. Nebavi ma to, nebavi ma skusanie. 🫤Ked idem, tak najskor do sekacov, tam su originalne kusky

diewcatqoo
25. nov 2024

Jezis, ja ani nepamatam, kedy som si naposledy kupila nejake oblecenie. Uz je to urcite o dost viac nez mesiac.
Ved mesiac je nic. Toto ani nie je osveta. Keby aspon 3 mesiace. Ale mesiac?

januska12323
25. nov 2024

Mesiac je nič ja zas nechápem nakupovaniu len tak lebo sa nudím.

qwerty2
28. nov 2024

Sú aj influenceri, ktorí sa tým zaoberajú. Môžeš pozrieť napr. www.instagram.com/nataliapazicka/