icon

Sledujete Eurovíziu?

15. máj 2025

Ahojte 🙂 Sledujete niekto Eurovíziu? Má šancu postúpiť do finále? Je škoda, že reprezentuje Česko. Mne sa zatiaľ najviac páčil Tommy Cash a jeho Espresso Macchiato ☕

Sledujete Eurovíziu?
Strana
z2
luciaruz
15. máj 2025

Ja si Eurovízii totalne idem👍🏼 a tommy cash bol totalna pecka. Ja som sa tak strašne rehotala😆😆😆

mandzula
15. máj 2025

Nesledujem, na mna je to hrozne bizarne teatro.

biba_18
15. máj 2025

nie. ani tohoročnú ani niekoľko veľa rokov dozadu, nie je to vôbec o talentoch...

andreakotesova
15. máj 2025
@mandzula

Nesledujem, na mna je to hrozne bizarne teatro.

@mandzula aspoň niečo pozitívne, farebné a iné v tomto 💩 období.

terina25
15. máj 2025

Ja som chcela pozerat a zabudla som😓ale dnes ide tusim 2.kolo tak snad nezabudnem. Tesim sa na ,,nasho,, pesnicka sa mi paci

mandzula
15. máj 2025
@andreakotesova

@mandzula aspoň niečo pozitívne, farebné a iné v tomto 💩 období.

@andreakotesova mne sa to vzdy protivilo a prave teraz este viac, uz to ani nie je o hudbe, ale kto predvedie vacsi bizar a hlavne odkial je.

stvura
15. máj 2025
@mandzula

@andreakotesova mne sa to vzdy protivilo a prave teraz este viac, uz to ani nie je o hudbe, ale kto predvedie vacsi bizar a hlavne odkial je.

@mandzula presne, este ked to bolo o hudbe som to pozerala, uz je to len o sovke...kto ju spravi vacsiu tak vyhra...a tiez hra dolezitu ulohu krajina...takze asi odpoved je na otazku, nie, nevyhra ale okolo tej 10tky by sa mohol umiestnit

maranco
15. máj 2025

To je rovnako ako tvrdiť že relácia bez servítky je o varení a kto je najlepší kuchár.

januarova
15. máj 2025
@terina25

Ja som chcela pozerat a zabudla som😓ale dnes ide tusim 2.kolo tak snad nezabudnem. Tesim sa na ,,nasho,, pesnicka sa mi paci

@terina25 prosím Ta, dnes bude Adam vystupovať?
Alebo už vystupoval? Chcela som pozerať a zabudla som🙈

majamat
15. máj 2025
@januarova

@januarova zachytila som, ze dnes, ale neviem to naisto.

majamat
15. máj 2025

ja moc nesledujem,a le viacero youtuberov na neho reagovalo,d okonca aj ti, co ucia spev, cize poznaju dobreho spevaka a su uneseny jeho skvelym hlasom. cize sancu zrejme ma.

tarra6
15. máj 2025

Ja nesledujem, ale dnes budem. Mám veľkými písmenami na stole že dnes Adam. 😃 Mne sa páči ako spieva, na Superstar bol môj favorit. A pesnička je perfektná.

andrii
15. máj 2025

Kde sledujete tu Euroviziu?

katies0410
15. máj 2025
@tarra6

Ja nesledujem, ale dnes budem. Mám veľkými písmenami na stole že dnes Adam. 😃 Mne sa páči ako spieva, na Superstar bol môj favorit. A pesnička je perfektná.

@tarra6 prosím ťa, okolkej a kde to budu dávať

terina25
15. máj 2025
@januarova

@januarova dnes bude vystupovat

terina25
15. máj 2025
@katies0410

@tarra6 prosím ťa, okolkej a kde to budu dávať

@katies0410 CT1 o 21.00

terina25
15. máj 2025
@andrii

Kde sledujete tu Euroviziu?

@andrii cT1 o 21.00

tenerifka
15. máj 2025

Cela Euroviziaje jeden velky otras, ja nesledujem ani tanecne sutaze, ine spevacke sutaze, ziadne realigi show,.... Ide to uplne pomimo mña

andrii
15. máj 2025
@terina25

@andrii cT1 o 21.00

@terina25 ďakujem

marryliese
15. máj 2025

Kedysi to bola u nás doma udalosť, jedlo,pitie, a sledovali sme celú šou. Dnes už mi to príde ako fraška, skoro žiadny talent, niektoré vystúpenia úplne mimo misu. A vo výsledku nič z toho. Za posledné roky ani netuším kto vyhral, nikde ich nepočuť.

alenka58
15. máj 2025

Adamova pieseň sa mi veľmi páči aj celá filozofia videa, príde mi to veľmi nadčasové

autor
15. máj 2025

Ak bude niekto sledovať, tak na ČT1, tu je zoznam dnešného semifinále.

1. Austrália: Go-Jo - "Milkshake Man
2. Čierna Hora: Nina Žižić - "Dobrodošli"
3. Írsko: EMMY - "Laika Party
4. Lotyšsko: Tautumeitas - "Bur Man Laimi
5. Arménsko: PARG - "SURVIVOR
6. Rakúsko: JJ - "Wasted Love": JJ - "Wasted Love
7. Spojené kráľovstvo: Remember Monday - "What The Hell Just Happened?
7. Grécko: Klavdia - "Asteromáta
8. Litva: Katarsis - "Tavo Akys
9. Malta: Miriana Conte - "SERVING
10. Gruzínsko: Mariam Shengelia - "Freedom
Francúzsko: Louane - "maman
11. Dánsko: Sissal - "Hallucination
12. Česká republika: ADONXS - "Kiss Kiss Goodbye
13. Luxembursko: Laura Thorn - "La Poupée Monte Le Son" (The Doll Turns Up The Sound)
14. Izrael: Yuval Raphael - "New Day Will Rise
Nemecko: Abor & Tynna - "Baller
15. Srbsko: Princ - "Mila
16. Fínsko: Erika Vikman - "ICH KOMME

vanilkovazmrzka
15. máj 2025

Tommy cash je v eurovizii??

autor
15. máj 2025
@vanilkovazmrzka

Tommy cash je v eurovizii??

@vanilkovazmrzka Áno, reprezentuje Estónsko, ale bol v prvom semifinále. Dnes je už druhé.

terezkaarthuramax
15. máj 2025

Mne sa pacilo viac piesni. Napriklad Švédsko. To co ty spomínaš sa mi pacilo ako tancoval

terezkaarthuramax
15. máj 2025

A moji oblubenci zo celkovej eurovízie je skupina Kalush. ❤️ Velmi mi pomaha na moje depresie

vanilkovazmrzka
15. máj 2025

Ja ho poznam uz roky len mi pride divne ze sa da na taku sutaz… aj ked vlastne asi do toho bizaru celkom zapadne

stvura
16. máj 2025
@januarova

@januarova pozrite si to na youtube...dnes som si aj ja pozrela...je tam velmi vela dobrych spevakov a spevacok...inac on je taka kombinacia Fredieho a Princa. Chorvati tam zasa maju total mladeho ktory vyzera ako Falco (ale nespieva tak dobre). Z tej kocky z Izraela mi ide husia koza tak krasne spieva a Spanielka je prekrasna zena - ako Shakira. Aspon 10 by som si urcite vybrala (vyzazovo ten Australcan ale nema chybu, nadherny hlas, skoda ze taku somarinu spieva)

autor
16. máj 2025

Tak bohužiaľ Adonxs nepostúpil do finále, škoda :-/ Mne sa jeho vystúpenie páčilo, aj keď pod vlajkou ČR.

majamat
16. máj 2025

bol fakt dobry. aj tanecnici boli dobry, fajn choreografia.

Strana
z2