icon

Starý horor, v ktorom ide partia na výlet a nájdu farmu, kde žijú divní ľudia

13. feb 2025

Ahojte prosím vás hladná jeden film respektíve horor.
Mám len pár zábleskov tak neviem či sa podarí nájsť ale skúsim.
Je to starší film, partia kamarátov ide na výlet alebo niečo a nájde nejakú farmu kde žijú ľudia dosť divní, je tam aj jeden postihnutý muž ktorý sa zaľúbi do jednej ženy z tej partie. Postupne budú ti kamaráti miznúť, bude ich tá rodina vraždiť.

hiro
13. feb 2025

Skus U.I. vie celkom dobre naist film... toto je odpoved na tvoju otazku:
Ahoj! Znie to, že hľadáš horor The Texas Chain Saw Massacre (v slovenčine známy aj ako Texaský masaker motorovou pílou), ktorý je starší a má podobný dej. V tomto filme skupina priateľov cestuje do vidieckej oblasti a nájde si farmu, kde žije rodina veľmi podivných a nebezpečných ľudí. Medzi postavami je aj mentálne postihnutý muž (v rôznych adaptáciách filmov je to postava známá ako „Leatherface“). Priaznivci hororov považujú tento film za klasiku, pretože je známy svojou intenzívnou atmosférou, krvavými scénami a psychologickým napätím.
Je možné, že máš na mysli práve tento film alebo niektorú z jeho verzií (tento film mal viacero remakov a pokračovaní).
Skús si pozrieť trailer, možno to bude presne ten film, ktorý hľadáš! 🙂

balerina2025
13. feb 2025

tich ludi oni potom nejedli? tusim som to videla no bleee

katy084
13. feb 2025

,,hory majú oči,,

earlgrey
13. feb 2025

Texaský masaker....

riela
13. feb 2025

Texaský masaker motorovou pílou z r.2003? Jessica Biel tam hrala.

autor
13. feb 2025

Ďakujem za rady ale žiaľ ani jeden 🥲 nevadí budem hľadať dalej

riela
13. feb 2025

Pach krvi ma ešte napadol, tiež r. 2003, - Wrong turn

hellwant
13. feb 2025

Nebol to House of wax, kde hrala Paris Hilton? Len si nepamätam, ze by sa tam zalubil do niektorej z zien zabijak.

kavasmliekom
13. feb 2025

Podľa mňa pach krvi

doriiis
13. feb 2025

@kavasmliekom ....podľa mňa tiež.Pach krvi 1.cast