icon

Stránka gauc.si nahrádza kukaj.to

gorolek173
4. sep 2025

gauc.si tohle zadej do googlu a vyjede vám stránka gauc.si je to místo kukaj.to

Strana
z2
habino
4. sep 2025

Richlo

elanor
4. sep 2025

vieme, uz nieklko dni na tom pozerame. Same to pred par dnami pri pozerani na kukajto prehodilo na gauc.

simona_racz
10. sep 2025

Mne nie. Ale začalo ukazovať že stránka nieje. Ani tam nebolo napísané že sa presťahovali alebo tak. A to som mala seriál v záložkách v prehliadači nech to mám na kliknutie.

gabulka652
11. sep 2025

a ide vám to? Ja som našla https://www.kinofilmy.sk

simona_racz
11. sep 2025

Díky Gabča 😉 je lepšie mať aj viac stránok a keď nieje konkrétny film tam, tak nájdeš inde.

lenkaklubka
15. sep 2025

@gorolek173 oddnes už stránka neexistuje

gbk1
15. sep 2025

Ahojte,ide vám stranka gauc.si?

gabriela512
15. sep 2025
@gbk1

@gbk1 nie,nechce sa načítať 🫣

terry2003
15. sep 2025

Už ani gauc.si nefunguje.
@gorolek173

terry2003
15. sep 2025
@gbk1

@gbk1 nejde

simona_racz
15. sep 2025
@terry2003

@gbk1 nejde

@terry2003 ani mne to nejde. Schválne som pozrela na váš podnet.

+ostatní ako máte pravdu že sa netreba znervózňovať černotami, my máme aj voyo aj magio ale tieto služby to majú roztrúsené že joj play má svoje veci, voyo ako markíza má zase svoje, magio má len vybrané filmy tiež… Na týchto neoficiálnych stránkach nájdete všetko. Ale zase často raplujú.

josefino0609
15. sep 2025
@simona_racz

Mne nie. Ale začalo ukazovať že stránka nieje. Ani tam nebolo napísané že sa presťahovali alebo tak. A to som mala seriál v záložkách v prehliadači nech to mám na kliknutie.

@simona_racz vymazte mezipamet Chromu a půjde vám to. 😉

terry2003
15. sep 2025
@simona_racz

@terry2003 ani mne to nejde. Schválne som pozrela na váš podnet.

+ostatní ako máte pravdu že sa netreba znervózňovať černotami, my máme aj voyo aj magio ale tieto služby to majú roztrúsené že joj play má svoje veci, voyo ako markíza má zase svoje, magio má len vybrané filmy tiež… Na týchto neoficiálnych stránkach nájdete všetko. Ale zase často raplujú.

@simona_racz už je naspäť

simona_racz
16. sep 2025
@josefino0609

@simona_racz vymazte mezipamet Chromu a půjde vám to. 😉

@josefino0609 sakra tohle mě nenapadlo a přitom jaká pytomost. Díky českej bratře.

simona_racz
16. sep 2025
@terry2003

@simona_racz už je naspäť

@terry2003 toto mi robilo aj kukajto. Pár dní nešlo potom zase išlo. Ale seriál radšej pozerám na voyo lebo kukaj mal v tom bordel. Chýbali časti, niektoré neprehralo a tak. Ale na celé filmy je to super. Na celé filmy super. Dala som si filmový maratón že pozriem votrelca od prequelov cez staré pôvodné časti až po koniec v príbehovom poradí, a tam mi nepomohlo ani voyo ani magio. Takže aj keď mám tie oficiálne služby, ajtak stále sú potrebné aj tieto neoficiálne.

testykniha
25. sep 2025

Uz to funguje stranka https://uzi.si/

simona_racz
27. sep 2025

Stále sa budú sťahovať z domény na doménu, lebo ich idú rušiť. Čím ďalej tým viac sa bude zasahovať proti takýmto stránkam načierno. Dávam tomu týždeň a ani táto doména nepôjde.

sod
29. sep 2025

Ja som pozeral stary cold case serial v agnlictine na kukaj to, ale to uz nie je na ziadnej z tychto novych stranok co ste poslali :[

janai1
29. sep 2025
@sod

Ja som pozeral stary cold case serial v agnlictine na kukaj to, ale to uz nie je na ziadnej z tychto novych stranok co ste poslali :[

@sod https://mrkaj.si/tv/odlozeny-pripad/S01E01 čo ja viem, podľa mňa to tam je

simona_racz
29. sep 2025

Už zase zmenili doménu? Veď neuplynul ani ten týždeň, čo som tomu dávala…

anonym_0d1b49
29. sep 2025
@testykniha

Uz to funguje stranka https://uzi.si/

@testykniha Nefunguje.

sod
30. sep 2025

@janai1 ano dakujem sice to treba stiahnut ale nevadi aspon to nebude sekat 🙂 dakujem pekne vcera som to hodinu hladal a nepodarilo sa posielam srdiecko <3

simona_racz
1. okt 2025
@sod

@janai1 ano dakujem sice to treba stiahnut ale nevadi aspon to nebude sekat 🙂 dakujem pekne vcera som to hodinu hladal a nepodarilo sa posielam srdiecko <3

@sod odtial sa dá j sťahovať? Kedysi som hladala tú možnosť, ale iba pozerť sa dalo.

sod
2. okt 2025

no mna to hned po kliknuti na prvu cast serialu presmerovalo na : https://fastshare.cloud/top3?utm_source=propell... ale zistil som ze akurat prva cas neisla prehrat na tej stranke a presmerovalo ma, ostatne viac menej idu skoro vsetky po preklikani par reklam.. Na tej stranke kde som to stiahol to neni v anglickom jazyku tak som to skusil ine casti a tie mi uz isli tak uz nestahujem zas ale sledujem priamo na tom webe co mi tu poslala janai :D

metropola
9. okt 2025

Caute zasa zruseli gauč.si uzi.si mrkaj.si neviete o niečom inom

janai1
9. okt 2025
@metropola

Caute zasa zruseli gauč.si uzi.si mrkaj.si neviete o niečom inom

@metropola mrkaj.si v pohode ide.
Ja neverím pre koľko ľudí je raketová veda pustiť si seriál 😂

vladuska20
9. okt 2025

Cucaj.sk.ako tie nazvy stale menia.

metropola
9. okt 2025

Stranka otvorit ide ale je prazdna bez seriálov..

simona_racz
9. okt 2025
@janai1

@metropola mrkaj.si v pohode ide.
Ja neverím pre koľko ľudí je raketová veda pustiť si seriál 😂

@janai1 skôr je raketová veda, stíhať ich večne hľadať, na ktorú internetovú doménu sa zase presťahovali… 🙃

janai1
9. okt 2025
@simona_racz

@janai1 skôr je raketová veda, stíhať ich večne hľadať, na ktorú internetovú doménu sa zase presťahovali… 🙃

@simona_racz ale prosím ťa, keď prestalo fungovať gauc. tak po kliknutí na serial ťa to rovno presmerovalo na mrkaj

Strana
z2