Teambuildingový film: Skutočná strata času?
Dnes som doslova zabil 105 minút svojeho života kukaním na film Jedeme na teambuilding.
To je taká 💩, že by som sa nezasmial ani keby som bol zhulený ako Rišo Muller. To je hnus velebnosti. Kam jsme to dojely, keď takýto odpad púšťame do kín? 🤦♂️
Moja nekonečná ženská zvedavosť dostala na frak 😃
Dosť dobrý bol ale ten mládenec omg, potom mal tuším ďalší nick a teraz ho už aspoň ja neevidujem.
Ja som bola s mužom dosť sklamaná, keďže sme po pár minútach zistili, že sme už videli predtým rumunsku verziu filmu s úplne rovnakým scenárom 😅
Keď chces mať úplne vyplachnuty mozog, prejdi súvisle na evitovky. To je taký hnoj, že človek si kladie otázku, aký matros berie zufalec, čo toto financuje. Ale keď chces vzkriesiť svoje úbohé mozgové bunky, pozri si napríklad nejakého Nolana.
Ja neviem, ale za mna cokolvek, kde je Polnisova, Evelyn alebo ta stand up "komicka", co je teraz v kurze - Simona, ci ako sa vola, je zarukou toho, ze to bude trapnost nad trapnost.
Mozu byt vsetky tri super baby v reale, ale ten "humor" im nedokazem zozrat. Na ten tu spominany film som videla len uputavku a bolo mi trapne. Ale chapem, ze kazdy ma rad iny humor a nejakych divakov si film urcite nasiel 🤷♀️
My sme to s mužom pozerali na Netflixe. On si to chcel veľmi pozrieť, lebo kolega to vychvalil do neba. Akože, bolo to také úsmevné, sem-tam trápne, ale v konečnom dôsledku to nebola taká pohroma. Tých 5/10 ako má tuším na ČSFD je aj adekvátne hodnotenie.
Ja som na tento film cakala odkedy som vedela, ze sa to chysta a kto tam hra. Vacsinu hercov mam rada, ALE ked som to videla, tak som bola stastna, ze mam deti a nemohla som si odskocit do kina. Keby som za to zaplatila, tak by to boli najhorsie vyhodene peniaze.
@fido69 akože keby si na Tom bol v kine že si si zaplatil za to tak ani za boha sa nepostavis, okej ešte to beriem...ale že si to kukal napriek tomu že ťa to nebaví az do konca doma , keď máš po ruke ovládač... 🤦Ja neviem teda , úplne nula logika..a ešte sa na to ideš sťažovať na mamičkovské fórum medzi problémy s plienkankami a kojenim 😁dala by som sem ten gif čo si všetci plieskaju po čele ale nedá sa 😁🤣🤦
@babovka2321 nie, ten je na prvom mieste v inom rebricku
@fido69 tak stále to nie je v sivej farbe (čo sú väčšinou tie odpady), ako napríklad Prázdniny v Provence, kde hrajú aj tí istí herci v hlavných úlohách (Kubo Prachař a Vojta Kotek). Dieru do sveta filmografie ten film neurobil, ale to asi ani nebol jeho cieľ. Ako oddychovka na večer sa to raz zmáknuť dalo, aj keď vracať sa k tomu filmu už isto nebudem. Inak tento rok vyšiel aj čisto slovenský film (síce nie komédia) Vojna Policajtov... Možno choď radšej checknúť ten. Ak máš rád krimi trilery.

@fido69 no ak sa ti to nepáčilo a pozeral si to zadarmo tak je to len tvoja chyba... myslím ze tvoje hodnotenie by bodlo k tomu na csfd lebo tam co ľudia pozerajú všetko len aby mohol napísať ako sa mu to nepáčilo...