Teambuildingový film: Skutočná strata času?
Dnes som doslova zabil 105 minút svojeho života kukaním na film Jedeme na teambuilding.
To je taká 💩, že by som sa nezasmial ani keby som bol zhulený ako Rišo Muller. To je hnus velebnosti. Kam jsme to dojely, keď takýto odpad púšťame do kín? 🤦♂️
Uplne ta chapem, ja som na tejto sprostosti bola dokonca v kine. Nastastie listky len darovane. Taketo "umenie" financne podporovat nechcem.
@majusqwa kamoška na tom bola, a hovorila presne to, čo ty, a vraj, kto nepracuje v korporáte, bude to vnímať ako hlúposť, lebo to nepochopí. Bola s ňou pani, ktorá pracuje ako zdravotná sestra, a tá vravela, že je to hlúposť.... Kamoška v korporáte pracuje, a vraj sa bavila od začiatku do konca. )
@marca12 na toto ísť 2-3x do kina?
Fuuu.. tak to museli byť mega nenáročni diváci.. takýto odpad pozerať viac krát..
**
Ja som podľahla názorom, že je to fajn na zasmiatie, také nenáročné na odreagovanie a napriek hroznému hodnoteniu si to pustila (na HBO, či Netflix či kde..)
Po 10 min som začala pretáčať, že kedy teda začne ten nenáročný humor.. to sa fakt nedalo.. to ani nie, že to nie je vtipné, to je primitívne a trápne..

@fido69 no Dedičstvo 2 bol tiež riadny prepadák. Môj manžel pri tom zaspal a ja si koniec filmu ani nepamätám, aj keď som to dopozerala (asi).
Inak áno, Troška je celkom pozerateľný. Akurát mi napadli Babovřesky - minule som ich pozerala v TV a nebola to žiadna katastrofa, dokonca som sa aj zasmiala.