icon

Teambuildingový film: Skutočná strata času?

fido69
25. máj 2024

Dnes som doslova zabil 105 minút svojeho života kukaním na film Jedeme na teambuilding.
To je taká 💩, že by som sa nezasmial ani keby som bol zhulený ako Rišo Muller. To je hnus velebnosti. Kam jsme to dojely, keď takýto odpad púšťame do kín? 🤦‍♂️

Strana
z3
mima1608
25. máj 2024

@fido69 no Dedičstvo 2 bol tiež riadny prepadák. Môj manžel pri tom zaspal a ja si koniec filmu ani nepamätám, aj keď som to dopozerala (asi).
Inak áno, Troška je celkom pozerateľný. Akurát mi napadli Babovřesky - minule som ich pozerala v TV a nebola to žiadna katastrofa, dokonca som sa aj zasmiala.

0silvia0
25. máj 2024

@fido69 ja tieto komedie nemozem tiez pozerat, teambulding ani nikdy nepozriem, viem, co by na cakalo, rada sa obidem

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
marca12
26. máj 2024

@hipuska Moja kamoska bola 3x

tim23
26. máj 2024

@fido69 mne sa to náhodou veľmi páčilo

tim23
26. máj 2024

@fido69 a že si nevidel českého herca/ herečku hovoriť v slovenskom filme po slovensky tak si pozri seriál Zrada.. To je len jeden seriál čo ma napadol hneď. Múdry sa robíš a zbytočne

maxalla
26. máj 2024

Uplne ta chapem, ja som na tejto sprostosti bola dokonca v kine. Nastastie listky len darovane. Taketo "umenie" financne podporovat nechcem.

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
portret7
26. máj 2024

@fido69 kolegyňa bola na tom v kine a velmi sa jej to pacilo. Ja som pozrela tuto “komédiu” na Netflixe a uvažovala nad kolegyňou, ako sa jej to mohlo tak pacit😁 Bolo to trapne. Naši herci sú dobrí už iba na politikarcenie😉

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
michellemary
26. máj 2024

@majusqwa kamoška na tom bola, a hovorila presne to, čo ty, a vraj, kto nepracuje v korporáte, bude to vnímať ako hlúposť, lebo to nepochopí. Bola s ňou pani, ktorá pracuje ako zdravotná sestra, a tá vravela, že je to hlúposť.... Kamoška v korporáte pracuje, a vraj sa bavila od začiatku do konca. )

beronsche
26. máj 2024

@marca12 na toto ísť 2-3x do kina?
Fuuu.. tak to museli byť mega nenáročni diváci.. takýto odpad pozerať viac krát..
**
Ja som podľahla názorom, že je to fajn na zasmiatie, také nenáročné na odreagovanie a napriek hroznému hodnoteniu si to pustila (na HBO, či Netflix či kde..)
Po 10 min som začala pretáčať, že kedy teda začne ten nenáročný humor.. to sa fakt nedalo.. to ani nie, že to nie je vtipné, to je primitívne a trápne..

1fifinka1
26. máj 2024

@fido69 a kde to davali? Nechce sa mi to listovať, ci len Netflix? Chcem to vidieť!

beronsche
26. máj 2024

@1fifinka1 nechceš... 😂😂

1fifinka1
26. máj 2024

@beronsche chcem už od začiatku, ale nie v kine, doma 😂

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3