icon

Tipy na obľúbené YouTube kanály pre jednoročné deti

26. máj 2025

Okrem Ms.Rachel a Blippy 😄 To uz nemozem ani pocut. dakujem!

Strana
z2
refly
26. máj 2025

Skôr som myslela že môj koment nemá byť braný ako odsudzovanie...
Ale áno... ľudia nevedia normálne, bez útoku predať informáciu a potom ti moc iné neostáva iba sa brániť. Tak ale už vieme a je tvoja voľba čo s tou informáciou urobíš.
Asi môžeš aj túto diskusiu uzavrieť, lebo nikto nič neporadí. Keďže neexistuje správna odpoveď, ktorá by sa dala poradiť. Ak trváš na YT, tak môžeš pustiť čokoľvek, pri čom ti vydrží. Lebo ani jedno nie je náučné a z ničoho nebude mať žiadny benefit.

annm81
26. máj 2025

Autorka, ročné batoľa a obrazovka je naozaj veľmi nevhodná kombinácia, ktorá bude mať na tvoje dieťa negatívne následky. Dá sa to pochopiť, ak ťa čaká 10hodinový let, alebo ak si slobodná matka a nemáš čas ísť v pokoji ani na toaletu. Inak to ale svojmu dieťaťu fakt nerob - pár minút denne dieťa nezabije, ale ani mu nijako nepomôže. Dlhšie a pravidelné sledovanie obrazovky v tak nízkom veku si vyžiada veľmi nepeknú daň. Ak fakt nestihaš starostlivosť o dieťa, je omnoho lepšie ho dať na pár hodín do jaslí, než pred telku.

evcagabi
26. máj 2025

Ja sa ti ani vysmievat nemusim. Cela tato otazka je na smiech 🤦‍♀️

autor
26. máj 2025
@evcagabi

Ja sa ti ani vysmievat nemusim. Cela tato otazka je na smiech 🤦‍♀️

@evcagabi tak si neprotirec.

autor
26. máj 2025
@refly

Skôr som myslela že môj koment nemá byť braný ako odsudzovanie...
Ale áno... ľudia nevedia normálne, bez útoku predať informáciu a potom ti moc iné neostáva iba sa brániť. Tak ale už vieme a je tvoja voľba čo s tou informáciou urobíš.
Asi môžeš aj túto diskusiu uzavrieť, lebo nikto nič neporadí. Keďže neexistuje správna odpoveď, ktorá by sa dala poradiť. Ak trváš na YT, tak môžeš pustiť čokoľvek, pri čom ti vydrží. Lebo ani jedno nie je náučné a z ničoho nebude mať žiadny benefit.

@refly ano, tvoj koment som nebrala vobec ako urazku ani odsudzovanie. Vsetko je to o tom ako ludia navzajom komunikuju a tu na MK je to uplna moda toto zaskatulkovanie a povysovanie sa nad cudzimi ludmi, ktorych osud dotycny vobec nepozna.

haraburdova
26. máj 2025

ja dcere pustam spievankovo, duhalku alebo toddler punk. ma 18m. ziadne recove vady ani omeskanie vo vyvine nebadam, skor naopak, lebo opakuje po detoch tance a nabodobnovanie zvieratiek, napodobnuje spievanie, velmi pekne vie napodobnit vela zvieratiek a veci co vydavaju zvuky nehovoriac o tom ze pesnicky o cisteni zubkov ju velmi motivuju kamosit sa s kefkou. rozpravky sice nepustam lebo pesnicky stacia ale ked pride na rozpravky, pustala by som krtka, pingu, masu a medveda a tak, nieco co poznam a povazujem to za mile a bezpecne.

nika_23
26. máj 2025

Nič,preboha!pre ročné dieťa žiadny YouTube,telka,mobil.

hortenziaj
26. máj 2025
@haraburdova

ja dcere pustam spievankovo, duhalku alebo toddler punk. ma 18m. ziadne recove vady ani omeskanie vo vyvine nebadam, skor naopak, lebo opakuje po detoch tance a nabodobnovanie zvieratiek, napodobnuje spievanie, velmi pekne vie napodobnit vela zvieratiek a veci co vydavaju zvuky nehovoriac o tom ze pesnicky o cisteni zubkov ju velmi motivuju kamosit sa s kefkou. rozpravky sice nepustam lebo pesnicky stacia ale ked pride na rozpravky, pustala by som krtka, pingu, masu a medveda a tak, nieco co poznam a povazujem to za mile a bezpecne.

@haraburdova mäsa a medveď není zrovna celkom ok rozprávka pre deti,keďže si pozri ako sa správa tá masa

saxana000
27. máj 2025

Nasej pustim obcas cocomelon ked si naozaj potrebujem porobit..

terezkaarthuramax
27. máj 2025

Podla mna neni vhodne pozerat pocitac a elektroniku u tak malych deti.

nelabe
27. máj 2025

Prečítaj si niečo o epilepsii...dnes sú 10 ročné deti závislé a to do 6 rokov nemali tv a podobne blbosti chcela by som vidieť čo sa budeš pýtať o 10 rokov...

selena_luna
28. máj 2025
@nelabe

Prečítaj si niečo o epilepsii...dnes sú 10 ročné deti závislé a to do 6 rokov nemali tv a podobne blbosti chcela by som vidieť čo sa budeš pýtať o 10 rokov...

@nelabe prepac ty mas s epilepsiou nejake skusenosti? Lebo ja ano a urcite nevznika sledovanim tv. Ano, blikanie moze spodobit zachvat, ale nesposobilo samotnu epilepsiu. Aj cierno biele pruhy mozu spustit zachvat, sposobila teda epilepsiu zebra?

Strana
z2